Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

13051
#Virgo nieaktywny
28 marca 2015r. o 20:00
G.Sch. to również gracz. Dość dużego kalibru. On ma interesy w Rosji i z Rosją. A jeżeli on to i Niemcy. Nie bedą narażać się na niepotrzebne straty. Tym bardziej ,że nie muszą.
Sprawa z Rosją w Europie i świecie jest oczywista - musi być przeciwwaga w Europie i świecie dla polityki USA.Nie można patrzeć tylko na potęgę Niemiec , Izraela , Chin....

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2900
#falco nieaktywny
28 marca 2015r. o 20:07
Virgo napisał(a): G.Sch. to również gracz. Dość dużego kalibru. On ma interesy w Rosji i z Rosją. A jeżeli on to i Niemcy. Nie bedą narażać się na niepotrzebne straty. Tym bardziej ,że nie muszą.
Sprawa z Rosją w Europie i świecie jest oczywista - musi być przeciwwaga w Europie i świecie dla polityki USA.Nie można patrzeć tylko na potęgę Niemiec , Izraela , Chin....

dlatego właśnie w jakiś sposób cenię Putina za sprzeciw jaki demonstruje dla Unii i jej zapędów...to również sprzeciw dla USA
(nie chodzi mi w tym wypadku o konflikt z Ukrainą)
to odrębna sprawa

"bierz życie z każdym oddechem..."
13021
eto
28 marca 2015r. o 20:14
Virgo napisał(a): Witaj , Falco :) Nie rozumiem Twojego zachwytu nad słowami Palikota. Ja odebrałam jego wypowiedź odwrotnie - mam na mysli strefę "ojro"....

Palikot jest najlepszym kandydatem, a ludzie wybiorą Komorowskiego.

Jaki procent ludzi w Polsce wie na czym to wszystko polega?

10%, a reszta robi to co kreują media, które de facto robią to co rząd im każe. A wiadomo kto jest dzisiaj przy władzy.
To jedno, a drugie to urny powinny być przezroczyste i praca komisji filmowana, po to żeby każdy zainteresowany mógł to sprawdzić. Liczenie głosów itp. sprawy. ;)
13051
#Virgo nieaktywny
28 marca 2015r. o 20:23
eto napisał(a):
Palikot jest najlepszym kandydatem, a ludzie wybiorą Komorowskiego.

Eto...nie wierzę :> Chyba zapomniałeś na końcu zdania dodać odpowiedniego emotika ??

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
2900
#falco nieaktywny
28 marca 2015r. o 20:29
dlaczego nie wierzysz :)
kandydat jak każdy inny...a że mamy wolny wybór ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
13051
#Virgo nieaktywny
28 marca 2015r. o 20:39
Wolny wybór ?? ;(

~tylko Kukiz niezalogowany
28 marca 2015r. o 20:43
pojawia się nowy Kandydat - czas na zmiany :)
13021
eto
28 marca 2015r. o 20:44
Virgo napisał(a):

Eto...nie wierzę :> Chyba zapomniałeś na końcu zdania dodać odpowiedniego emotika ??

W co nie wierzysz, że wygra Komorowski?
Ja mam tylko taką nadzieję, że wygra każdy inny kandydat, tylko nie Komorowski.