Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

7055
#skipper nieaktywny
28 marca 2015r. o 23:32
Mój człowiek :)[img=1427581927_k6rct7k.jpg]
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
29 marca 2015r. o 8:26
Oglądałem wywiad z Magdaleną Ogórek i jestem pod wrażeniem ,inteligentna ,elokwentna ,zdecydowana ,pięknie się wysławia ,wie co mówi i jest urocza ,nie jestem zwolennikiem żadnej partii ale uważam że bije na głowę pozostałych kandydatów .teraz ścierwo media oraz kandydaci pseudo elit z Amber Gold i Skoków rzucą się na nią wściekle aby ją rozszarpać
~ed niezalogowany
29 marca 2015r. o 9:31
Zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany. Potrzebne są zmiany rządzących. żadne PO, żadne PiS, żadne PSL i tym bardziej LSD. Musimy usunąć okrągłostołowców w szczególności tych, którzy rozwalili rząd Olszewskiego.
13021
eto
29 marca 2015r. o 11:07
Palikot mówi, nową lewicę która on reprezentuje nie da się pogodzić ze starcami i starym myśleniem SLD. Próbował tego i to się nie udało. I ma rację, znam myślenie starych komuchów, tam się nic nie zmienia od pokoleń, cięgle ta sama grupa rządzi w SLD i narzuca młodym swoją wizję Polski, złą wizję. Jeżeli myślisz inaczej, jesteś usunięty do konta, podobnie jest z PO, dlatego Palikot nie chciał siedzieć w kącie i założył swoją partię.
Jest człowiekiem wykształconym i nie da się tak łatwo usnąć ze sceny politycznej, jakby to chcieli odwieczni salonowcy.

Prowadzę firmę i to co dzisiaj z nami robi PO, doprowadzi setki tysięcy takich firm jak moja do upadku.
PIS jest identyczny w tych sprawach, wszystko co prywatne uważa za złe, a mówi, że jest partią prawicową, jest to ewidentne kłamstwo.

Stawiam na zmiany.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 marca 2015r. o 11:36
Eto, czy mam rozumieć , że doświadczenia naszego forumowego Kolegi, PanaM , niczego Cię nie nauczyły , że tak bezmyślnie lecisz za Paligłupem ? Aha , no tak , możesz nic nie wiedzieć :) Spieszę Ci więc donieść, że Przemo swego czasu i w rzeczywistości realnej i na portalu Bolec.info ostro propagował i popierał Paligłupa, ale na koniec doszedł do wniosku , że to paligłupotowe przyjazne państwo , to pic na wodę i fotomontaż.I publicznie na tym forum przyznał się do błędu w myśleniu. Chwała Ci Przemo :) Więcej takich jak Ty :)

Powiedz mi Eto , cóż takiego ciekawego Obywatel Paligłup , członek Komisji Trójstronnej skoligaconej z Grupą Bilderbergów tym razem wymyślił ? Co zwróciło Twoją uwagę , jeśli wiedzieć mogę ? :)

Dopisane 29.03.2015r. o godz. 11:36:

~ed napisał(a): Zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany. Potrzebne są zmiany rządzących. żadne PO, żadne PiS, żadne PSL i tym bardziej LSD. Musimy usunąć okrągłostołowców w szczególności tych, którzy rozwalili rząd Olszewskiego.

Amen ed...ek :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13021
eto
29 marca 2015r. o 12:03
Nie wiem czym się zraził Pan M?

Nie ma idealnych ludzi i idealnych polityków, wszyscy strzelamy gafy, głosowanie na kogoś i wychwalanie przed czasem nic nie daje, ale też ganić nie ma powodu.
Chyba, że ktoś ma tu swój interes, ja takiego nie mam, chociaż i tu chyba trochę naciągam, bo PO przy władzy narzuca na mnie zbyt wiele obowiązków i różnego rodzaju zobowiązań finansowych.
Więc odsunięcie od władzy PO jest mi na rękę, chociaż wcale nie mam gwarancji, że nowa władza będzie lepiej traktowała przedsiębiorców.
Palikot trochę przypomina mi mnie samego, próbuje coś zmienić, ale bez władzy nic nie zmienisz w naszym kraju, więc sięga po władzę i ja go w tym popieram i będę na niego glosował.
Ostatnio glosowałem na marionetkę, pływaka Komorowskiego i się zawiodłem. Wręczać medale, prosić się Amerykańców o wizę, powtarzać jak papuga po premierze to ja i ty też potrafimy.

Chce zmian prezydenta, składu sejmu i rzędu. !! !! !!
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 marca 2015r. o 12:27
Proponuję Ci więc opcję zero ... Eto :)

https://1polska.pl/

Przyłącz się :) . Każdy z aktorów politycznej sceny , nawet nie mrugnie kłamiąc o dobrobycie i przyszłości Polski. Żaden nie mówi i nie powie , co jest przyczyną śmierci i emigracji Polaków z tej ziemi , za którą krwią płacili przodkowie . Pani Ogórkowa ględzi coś w prawdzie o uproszczeniu systemu podatkowego , aby przedsiębiorców sobie zjednać , ale to jest bez znaczenia , dopóki dystrybutorem pieniądza będzie żydobankster z eurokołchozu o stalinowskich korzeniach. Dystrybutorem pieniądza musi być Naród ... świadomy swej odpowiedzialności za przyszłe pokolenia.

Wiem , że rozumiesz Eto :) Moje wyrazy szacunku ... :) przed inteligencją zawsze chylę czoło :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~N.A. niezalogowany
29 marca 2015r. o 12:27
A mi spodobał się sposób myślenia Eto... ;)
Zauważ Piotrze ,ze jemu nie chodzi o Palikota a o zmiany !
Kiedyś zrobiliśmy bład atakując P.M ...a z biegiem czasu zauważyłem ,ze miał wiele racji a czepialiśmy się go bo związał się z Ruchem Palikota...Eto to prawdopodobnie młody człowiek więc pozwólmy mu (Skornowi też ;) ) robić ich własne błędy ...
Ja już raczej nie mam swojego kandydata ...chociaż poglądy mam lewicowe (Ci bardziej wykształceni mówią ,że lewackie... :D )to nie widzę lewicowego kandydata (może Kukiz ? te JOWy? )...Ale i On raczej nie jest z mojej bajki... Pozdrawiam.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza