Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~N.A. niezalogowany
29 marca 2015r. o 12:34
Ta stronka ciekawa ! Piotrze ale idę robić obiad ...ustosunkuję się po... ;(
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~zbigniew niezalogowany
29 marca 2015r. o 12:35
~ napisał(a): Oglądałem wywiad z Magdaleną Ogórek i jestem pod wrażeniem ,inteligentna ,elokwentna ,zdecydowana ,pięknie się wysławia ,wie co mówi i jest urocza ,nie jestem zwolennikiem żadnej partii ale uważam że bije na głowę pozostałych kandydatów .teraz ścierwo media oraz kandydaci pseudo elit z Amber Gold i Skoków rzucą się na nią wściekle aby ją rozszarpać

A niby po co mieliby się rzucać na tą blondi? Żadnemu z dwóch liczących się raczy nie zagraża. Wręcz przeciwnie - powalczą o jej względy w drugiej turze.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 marca 2015r. o 12:36
Mylisz się Antosiu :) Eto jest mniej więcej w naszym wieku ... chyba , że się mylę :D

Bardzo zależy mi na zmianach. Obaj macie Panowie rację.
Od pięciu lat propaguję na Bolec.info teorie spiskowe. I jestem dumny z tego , że macie Panowie rację. Moje starania nie poszły na marne :)

Antek , ale mógłbyś przecież częściej się odzywać ... qurwasz :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
29 marca 2015r. o 13:36
N.A.
To ze nie masz zdania nawet na temat ktory jest tak wazny jak przyszly los towojej rodziny (wybory prezydenckie czy parlamentarne daja nam mozliwosc wybrania leszpego jutra dla ciebie i twych bliskich) pokazuje ignoranta ktory siedzi tam po drugiej stronie monitora. Ignoranta pewnego swego destruktywnego swiatopogladu branego za mur opatrznosci.
Wypowiedz ignoranta poslugujacego sie naprzemian 2 argumentami przypisanymi do OPINIOZNAWCY czy EKSPERTA zakresu postrzgania i osadzania ludzi wzgledem wlasnej hierarchii wartosci. czlowieku co ty ogarnij sie. szkoda mi ze ludzie nie wierza nawet w siebie.
~N.A. niezalogowany
29 marca 2015r. o 14:04
:D :D :D
No i widzisz Piotrze dlaczego tak rzadko wypowiadam się tutaj. Zawsze znajdzie się jakaś ...(mam tylko nadzieję ,że nie ta ...)
Ale chcę odpowiedziec Ci co do Pana Brauna i stronki jego zwolenników to mimo,ze na wszystkie tam zadane pytania odpowiadam twierdzaco to podejrzewam manipulację ;) Ot i ja jak widzisz węszę podstepy... :D I znowu znikam bo to przecież bez sensu ...(zobacz post wyżej)Trzymaj się.
~ niezalogowany
29 marca 2015r. o 14:40
Wodki trzeba sie napisc a nie droczyc jeden z drugim. Szkoda wzroku na wklejanie go w mointor.

~N.A. niezalogowany
29 marca 2015r. o 17:09
~ napisał(a): Wodki trzeba sie napisc a nie droczyc jeden z drugim. Szkoda wzroku na wklejanie go w mointor.

Wódki się napić to nie grzech :D Tyle ,że chciałbym wiedzieć z kim piję :P ...
A na zarzut kogoś (...) ,że nie umiem wskazać kandydata...umiem tyle ,ze ze strachu nie ułaskawili jedynego kandydata lewicy...(prawdziwej lewicy a nie tej panów pałkowników,prezesów i tp.)
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/petycja-do-prezydenta-komorowskiego-o-ulaskawienie-piotra-ikonowicza/17f28
~ niezalogowany
29 marca 2015r. o 17:22
smali i mnie :>
REKLAMA BAU zaprasza