Ja tu widzę i słyszę same konkrety. Żaden z kandydatów tak się nie wypowiada, bo chce być następnym Komorowski, tj, nie robić nic, tylko pływać i ogólnikowo się wypowiadać, za nic nie brać odpowiedzialności.
Palikot chce coś zrobić, zmienić na plus.
A jak jest dobrze to przeprowadzić referendum, czy potrzebne te wybory i te do sejmu i senatu. Zostawmy wszystko tak jak jest, jak jest dobrze tobie i innym.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 29 marca 2015r. o 21:17
~ziko napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
-Paligłup jak sama nazwa wskazuje,
Panna, gdzie tu widzisz "granie w głupa" ?
Zico , to tylko słowa . Paligłup swego czasu był gorącym orędownikiem likwidacji Państwa Polskiego na rzecz Czwartej Rzeszy. Podobnie jak Bolek, chciał zjednoczyć Europę pod berłem eurokołchozu. Korpus delicti tutaj :
Daleki jestem od tego , aby kogokolwiek obrażać , proszę jedynie o to , abyście się uczyli z różnych źródeł.
A może pan Michalkiewicz przemówi Ci Zico do rozsądku :
Słowa pana Michalkiewicza ... sku...rwysyna kawał , i nic więcej :D
Traktorzysta , albo kierowca tira musi przejść testy psychologiczne , aby mógł kierować pojazdem . Wyborców nikt nie kontroluje ( załóżmy :D ) i dlatego mamy taką władzę , a nie inną :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Przeglądnąłem film w przerwie meczu i muszę chyba zwrócić honor pani Olejnik w tej dyskusji.
Palikot wypadł dobrze i pani Olejnik nie była zbyt stronnicza.
Panna, chyba nie kibicujesz PIS-owi?
Dobra bo druga połowa się zaczyna :D :D ciekawsze jak polityka ;)
#Pannazdzieckiem nieaktywny 29 marca 2015r. o 22:58
Pewnie, że nie :D Gonić bandę czworga , wszędzie gdzie się da :D
I tępić posłusznych id.iotów na posługach wspomnianej bandy.
Nie ma kandydatów , ale są Mądrzy Ludzie , którzy wiedzą co trzeba zrobić , aby Innym żyło się lepiej. Nazywam Ich Trybunami Ludowymi. Mają różne odcienie skóry , i różne przekonania . Mają również różne religie , ale w gruncie rzeczy pozostają wciąż ... Wędrowcami , ponieważ Inteligencja poziomu podstawowego , pomimo tego , że się dzieli , to nigdy nie ginie :)
Dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a): Pewnie, że nie :D Gonić bandę czworga , wszędzie gdzie się da :D
I tępić posłusznych id.iotów na posługach wspomnianej bandy.
Nie ma kandydatów , ale są Mądrzy Ludzie , którzy wiedzą co trzeba zrobić , aby Innym żyło się lepiej. Nazywam Ich Trybunami Ludowymi. Mają różne odcienie skóry , i różne przekonania . Mają również różne religie , ale w gruncie rzeczy pozostają wciąż ... Wędrowcami , ponieważ Inteligencja poziomu podstawowego , pomimo tego , że się dzieli , to nigdy nie ginie :)
Dobranoc :)
Po cholerę wstawiasz tyle gif-ów, przecież czytać się tych wypocin nie da.
Panna, po odsłuchaniu tego Michalkiewicza doszedłem do wniosku, że ten gość tj, Michalkiewicz jest błaznem.
A ci ludzie którzy go oklaskiwali, to banda osłów.
Głosuję na Janusza Palikota a w drugiej turze, na każdego innego jak Komorowski. Niech będzie nawet ta marionetka i kłamca Duda.
Jak można mówić, że ceny w euro będą inne jak ceny w złotówkach. I straszyć ludzi, ciemnych ludzi, którzy nie potrafią przeliczyć, że chleb który kosztuje dzisiaj 3 zł. po wprowadzeniu euro będzie kosztował 3 euro tj 12 zł. bez podnoszenia pensji.
Przecież to totalna bzdura. Wprawdzie wprost tego nie powiedział, ale tak z jego wypowiedzi wynikało.
Jeżeli coś kosztuje 3 zł. to po wprowadzeniu euro będzie kosztowało 0,75 euro.Biorąc pod uwagę jednostki, to chleb stanieje z 3 do 0,75 a nie zdrożeje.
I Europa zobaczy ile się w Polsce zarabia(400) euro :D :D