Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
29 marca 2015r. o 23:31
Pannazdzieckiem napisał(a): Pewnie, że nie :D Gonić bandę czworga , wszędzie gdzie się da :D
I tępić posłusznych id.iotów na posługach wspomnianej bandy.
Nie ma kandydatów , ale są Mądrzy Ludzie , którzy wiedzą co trzeba zrobić , aby Innym żyło się lepiej. Nazywam Ich Trybunami Ludowymi. Mają różne odcienie skóry , i różne przekonania . Mają również różne religie , ale w gruncie rzeczy pozostają wciąż ... Wędrowcami , ponieważ Inteligencja poziomu podstawowego , pomimo tego , że się dzieli , to nigdy nie ginie :)

Dobranoc :)

Zwykłe pierdu, pierdu tej puszczalskiej :P
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
211
skorn
29 marca 2015r. o 23:38
Palikot to zwykły szkodnik i do tego antypolak. Był już u żłoba i co zmienił? Znam go tylko z walki z krzyżami.

<i>
~ziko niezalogowany
29 marca 2015r. o 23:46
skorn napisał(a): Palikot to zwykły szkodnik i do tego antypolak. Był już u żłoba i co zmienił? Znam go tylko z walki z krzyżami.

Skon; wiem, że Ty kibicujesz narodowcom i masz takie prawo, ale nie powtarzaj wyświechtanych sloganów, nie podpartych rzeczowymi argumentami.
211
skorn
29 marca 2015r. o 23:55
Kibicuję antysystemowcom, niekoniecznie muszą to być narodowcy.

A Palikot to polityczna k*rwa i bezideowiec. Od katolika do antyklerykała.

Dopisane 29.03.2015r. o godz. 23:55:

~ziko napisał(a): Panna, po odsłuchaniu tego Michalkiewicza doszedłem do wniosku, że ten gość tj, Michalkiewicz jest błaznem.

Bardzo "rzeczowe" argumenty.

Poczytaj pierw, kim jest Michalkiewicz, jakie funkcje pełnił i jakie są jego poglądy, zwłaszcza gospodarcze.

<i>
~ziko niezalogowany
30 marca 2015r. o 8:04
skorn napisał(a): Kibicuję antysystemowcom, niekoniecznie muszą to być narodowcy.

Poczytaj pierw, kim jest Michalkiewicz, jakie funkcje pełnił i jakie są jego poglądy, zwłaszcza gospodarcze.

Oglądałem dużo takich filmików tego Michalkiewicza i nie za bardzo mnie on czymkolwiek zaskoczył.
Coś chce powiedzieć, dużo w kwestiach Ukrainy i tegoż konfliktu, krytykuję i obraża ludzi bez argumentowania tego żadnymi faktami.
To tak jak byś Ty powiedział na sąsiada, że jest dziad, dziwny czlowiek i chory człowiek, bo gościowi się dobrze powodzi; ma ładny dom, żonę i fajne dzieci, samochód itp. A chodzi o zwykłą zazdrość.

Wychodzi na to, że jesteś typem zazdrośnika.

Pokaż mi ideowca w gronie kandydatów na prezydenta, bo dla mnie to właśnie Palikot jest największym ideowcem.
Państwo, to ma być państwo a nie zlepek wewnętrznych, niepodległych państewek, bo każda instytucja chce być samodzielna.
Powiedz mi dlaczego kościół ma nie płacić podatków, skoro ja je płacę?

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
30 marca 2015r. o 12:03
szczerze niepojęte jest dla mnie jak można jeszcze popierać Palikota, ty Ziko musisz być bardzo "wyjątkowym" człowiekiem
~ziko niezalogowany
30 marca 2015r. o 12:23
A Ty panie/ pani bez imienia, powiedz dlaczego cię to dziwi i kogo Ty popierasz?
~ niezalogowany
30 marca 2015r. o 13:05
Paweł Kukiz na prezydenta?
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza