Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 kwietnia 2015r. o 17:18
~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a): W dyscyplinie " pierdzielenie" ta cala "panna..." śmiało może stawać w zawody z "panem..."

Taki sam bełkot, sztubactwo i bezsens. :D :P

Drogi Kolego , z takimi intelektualnymi chłystkami , jak Ty ,to mi się już nawet nie chce dyskutować . Niezależnie od tego jakich epitetów używasz :) To może jakieś piwko w realu , skoro brakuje Ci loginu. Ja stawiam , stać Cię na odwagę , aby powiedzieć mi prosto w oczy , że pierdzielę ? :)

Dobranoc:)

Jak widać lubisz obrażać ludzi. Twoja sprawa. Ja oceniam twoje teksty a nie Ciebie. Taka między nami różnica. Podobnie jak "panM' z posiadania loginu robisz sobie argument w dyskusji i dowód na posiadanie racji. To też was łączy. Głupie to i żałosne.
Jeśli chodzi o spotkanie w realu to ja sam, i to dosyć starannie, dobieram sobie ludzi więc na razie nie masz szans ale jeśli przestaniesz tak okropnie pierdzielić to kto wie.

Muszę Cię zmartwić ... wielo imienny Kolego( różne IP ) półinteligencie :) Ty nie oceniasz moich tekstów merytorycznie , tylko wrzucasz do kosza pod synonimem " Panna pierdzieli " . Dobieraj sobie ludzi dalej. Ja akceptuję Przyjaciół takimi , jakimi są. Na piwo nie licz , z tchórzami piwa nie pijam , bo się przede mną chowają , nie wiedzieć czemu :D

I jeszcze jedno ; stawianie mnie w jednym szeregu z panem Przemysławem Moszczyńskim , to dla mnie zaszczyt , nie powód do kpin. Gdybyś Drogi Półinteligencie miał takie jaja , jak Przemo , to może postawił bym Ci to piwo. Wszak , to Przemo napisał :

" Miałeś chamie złoty róg "

Koral , weź to sobie do serca ... Przemo wie , bo swego czasu aktywnie uczestniczył w organizowaniu Twojego Ruchu Paligłupa w Bolesławcu.

Nawiasem : Przemo , widzisz kandydata ? Bo ja nie. Ale Kolega Półinteligent nie potrafi zbić mi argumentów , woli używać epitetów i bezpodstawnych oskarżeń.

Miłego wieczoru Wam życzę , również Tobie Półinteligencie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10114
#alter nieaktywny
19 kwietnia 2015r. o 17:36
~ napisał(a):
Jeśli chodzi o spotkanie w realu to ja sam, i to dosyć starannie, dobieram sobie ludzi więc na razie nie masz szans ale jeśli przestaniesz tak okropnie pierdzielić to kto wie.

Jan myślę dokładnie tak samo. Co niektórzy nie są w stanie zrozumieć prostych rzeczy. Szkoda na nich czasu :) pozdrawiam

Dopisane 19.04.2015r. o godz. 17:36:

PanM napisał(a):
Niestety , wolał na pierwszy plan forować problemy krzyża , homoseksualistów oraz wolnych konopi.

PanieM troszkę późno na otrzeźwienie. Należało słuchać opinii wyborców przed wyborami samorządowymi, a nie ich atakować za szczerość. Popełnił Pan taki sam błąd, który teraz ostentacyjnie wytykasz Palikotowi.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
5761
PotworJaworny
19 kwietnia 2015r. o 17:42
Oto jak wolne, apolityczne media manipulują nami i nakazują jak mamy myśleć.Nie, nie jestem zwolennikiem Korwina-Mikkego.
http://www.wiocha.pl/1219928,Jak-tvn-ryje-mozgi
4335
19 kwietnia 2015r. o 17:47
alter napisał(a):
~ napisał(a):

Jan myślę dokładnie tak samo.

No patrz Pan , panowie się znają i boją Panny :D
Janek , czy zechciał byś mi odpowiedzieć na pytanie , czy widzisz kandydata ? A Ty Alterowicz ? . Jakie są Twoje preferencje , jeśli wiedzieć mogę ?

Wypadało by odpowiedzieć prostakowi od betoniary , wszak humanitarno - oświeceniowa praca u podstaw jest Twym bożyszczem Złotousty :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
19 kwietnia 2015r. o 18:18
Pannazdzieckiem napisał(a):
No patrz Pan , panowie się znają i boją Panny :D
Janek , czy zechciał byś mi odpowiedzieć na pytanie , czy widzisz kandydata ? A Ty Alterowicz ? . Jakie są Twoje preferencje , jeśli wiedzieć mogę ?

Wypadało by odpowiedzieć prostakowi od betoniary , wszak humanitarno - oświeceniowa praca u podstaw jest Twym bożyszczem Złotousty :)

Sprostowanie: Nie miało być JAn tylko Ja :) hehe

Ok. Zakładam, że będzie druga tura, wtedy wszystko może się wydarzyć. Co znaczy, że Komorowski nie ma pewności, że wygra. W drugiej turze głosuje przeciw niemu. W pierwszej na tego, który ma największą szansę wygrać z Komorowskim. Dość obietnic i ściemniania, oraz koncertu świąt z obdarowywaniem medalami jak za komuny, dość żyrandolowego prezydenta.

4335
19 kwietnia 2015r. o 18:32
No tak , ale wciąż nie odpowiedziałeś na kogo ? Jesteś jednym z opiniotwórczych na tym portalu , Agencie Mossadu , ale wciąż tchórzostwo dominuje w Twej psychice :)

Na kogo zagłosujesz, Alterowicz ? System może wprowadzić trzecią turę , aby wyłonić benificjentów żydobanksterów.
Od lat uważam , że politycy powinni w butonierkach , albo na czołach nosić znak bestii ... logo korporacji jakiej służą. A że wszystkie korporacje ( nie licząc ruskich i chinoli ) to są hamerykańskich Żydów , wraz z systemem pieniądza fiducjarnego , to zawsze wtedy kiedy głosujesz , Twój wybór Pando :) , jest gówno warty.

Powtórzę pytanie, Casablanka na kogo zagłosujesz w pierwszej turze ?

10114
#alter nieaktywny
19 kwietnia 2015r. o 18:37
Pannazdzieckiem napisał(a): No tak , ale wciąż nie odpowiedziałeś na kogo ? Jesteś jednym z opiniotwórczych na tym portalu , Agencie Mossadu , ale wciąż tchórzostwo dominuje w Twej psychice :)

Na kogo zagłosujesz, Alterowicz ? System może wprowadzić trzecią turę , aby wyłonić benificjentów żydobanksterów.
Od lat uważam , że politycy powinni w butonierkach , albo na czołach nosić znak bestii ... logo korporacji jakiej służą. A że wszystkie korporacje ( nie licząc ruskich i chinoli ) to są hamerykańskich Żydów , wraz z systemem pieniądza fiducjarnego , to zawsze wtedy kiedy głosujesz , Twój wybór Pando :) , jest gówno warty.

Powtórzę pytanie, Casablanka na kogo zagłosujesz w pierwszej turze ?

Znów obrażasz. Nie ma sensu z Tobą rozmawiać. Oprócz obrażania nie masz nic do powiedzenia. Zadajesz mnóstwo gowno wartych pytań, i nie dostrzegasz istoty najcelniej.

Odpowiedziałem na Twoje pytanie, ale Ty jesteś ślepy. Trzeba Ci wyłożyć wszystko jak dziecku? :)

~koral niezalogowany
19 kwietnia 2015r. o 19:18
~ napisał(a): napisałeś to co napisałeś, nie będę tego oceniał, ale jednocześnie mając takie poglądy popierasz Palikota? coś musi być z tobą nie teges, jakies rozdwojenie jaźni abo coś tam.... przecież Palikot jest zagorzałym wrogiem wszelkich narodowości, chce ujednoliconej europy z jednym prezydentem..... kamasz ty coś?

Wszystko rozumiem i się z tym zgadzam.
Właśnie o tym pisałem, tylko w kontekście Polski.
A jeżeli chcemy być jedną Europą (Unią Europejską), to wszystko to dotyczy Polski i Unii; Przestają być potrzebne państwo, narodowość i różne religie, bo to się razem nigdy nie pogodzi, z czegoś musimy zrezygnować dla dobra sprawy.

Powodzenie i tam myślę, że nie wiecie o co chodzi, potraficie tylko obrażać i pluć na ludzi którzy myślą inaczej jak Wy.

Komorowski zapewnia nam to co jest teraz; 67 lat emerytura, przywileje dla budżetówki, chaos w prawie, 1600 zł (400) najniższe wynagrodzenie, zamykanie rowerzystów, ciągłe i nieustanne podnoszenie świadczeń na rzecz państwa, mamlanie bez sensu i olimpiady.

I po co ja się tu produkuję, jak i tak zostanie po staremu.
:P :P
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza