~ napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): ~ napisał(a): W dyscyplinie " pierdzielenie" ta cala "panna..." śmiało może stawać w zawody z "panem..."
Taki sam bełkot, sztubactwo i bezsens. :D :P
Drogi Kolego , z takimi intelektualnymi chłystkami , jak Ty ,to mi się już nawet nie chce dyskutować . Niezależnie od tego jakich epitetów używasz :) To może jakieś piwko w realu , skoro brakuje Ci loginu. Ja stawiam , stać Cię na odwagę , aby powiedzieć mi prosto w oczy , że pierdzielę ? :)
Dobranoc:)
Jak widać lubisz obrażać ludzi. Twoja sprawa. Ja oceniam twoje teksty a nie Ciebie. Taka między nami różnica. Podobnie jak "panM' z posiadania loginu robisz sobie argument w dyskusji i dowód na posiadanie racji. To też was łączy. Głupie to i żałosne.
Jeśli chodzi o spotkanie w realu to ja sam, i to dosyć starannie, dobieram sobie ludzi więc na razie nie masz szans ale jeśli przestaniesz tak okropnie pierdzielić to kto wie.
Muszę Cię zmartwić ... wielo imienny Kolego( różne IP ) półinteligencie :) Ty nie oceniasz moich tekstów merytorycznie , tylko wrzucasz do kosza pod synonimem " Panna pierdzieli " . Dobieraj sobie ludzi dalej. Ja akceptuję Przyjaciół takimi , jakimi są. Na piwo nie licz , z tchórzami piwa nie pijam , bo się przede mną chowają , nie wiedzieć czemu :D
I jeszcze jedno ; stawianie mnie w jednym szeregu z panem Przemysławem Moszczyńskim , to dla mnie zaszczyt , nie powód do kpin. Gdybyś Drogi Półinteligencie miał takie jaja , jak Przemo , to może postawił bym Ci to piwo. Wszak , to Przemo napisał :
" Miałeś chamie złoty róg "
Koral , weź to sobie do serca ... Przemo wie , bo swego czasu aktywnie uczestniczył w organizowaniu Twojego Ruchu Paligłupa w Bolesławcu.
Nawiasem : Przemo , widzisz kandydata ? Bo ja nie. Ale Kolega Półinteligent nie potrafi zbić mi argumentów , woli używać epitetów i bezpodstawnych oskarżeń.
Miłego wieczoru Wam życzę , również Tobie Półinteligencie :)