Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 kwietnia 2015r. o 22:21
~dokładniej przygladajć się.... napisał(a): Dla ścisłości - ten artykuł, pod którym każdy myślący pewnie się podpisze, należy do PiSowca, a że Panna zadedykował go również PiSowcom.... wolno mu

Zgadza się :) Wolno mi , wszak żyjemy w niby wolnym kraju :) Nie wiem , kto napisał te słowa , ale , jak powiedziałem , to kwintesencja rzeczywistości w jakiej przyszło nam egzystować. Jestem pewien , że pośród podziałów politycznych istnieje coś takiego jak narodowy duch , oparty na prawdziwej komunie ... kochaj bliźniego i żadna partyjna przynależność ducha tego nie złamie. Kiedyś była tylko jedna partia , potem bóg , z za Bugiem druga partia finansowana przez żydobanksterów z kacykami Leninem , Trockim i Soso Dżugaaszwilim . Dzisiaj żydobanksterzy zgodnie z " Doktryną szoku " pani Naomi Klein , wprowadzili w polską rzeczywistość bandę czworga. Cieszy jednak fakt , że poszczególne persony wyłamują się z pod kontroli czterech kacyków.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
20 kwietnia 2015r. o 22:26
http://www.dlapolski.pl/pap-i-publiczne-radio-slusznie-zbesztane
10592
#bieda nieaktywny
20 kwietnia 2015r. o 22:38
wybory prezydenckie powinny zostać zmienione w ten sposób, żeby prezydenta wybierał sejm (albo całkiem zlikwidować ten urząd). Szkoda kasy na wybieranie kukły.
~ niezalogowany
20 kwietnia 2015r. o 22:42
"Kandydat PiS na prezydenta Andrzej Duda został przyłapany (...) jak w czasie mszy rozmawia przez komórkę. (...) za co został skrytykowany przez ks. Kazimierza Sowę na Facebooku. – Co można robić w kościele? Jak widać różni ludzie robią rożne rzeczy. Zwykle się modlą, ale czasem niektórzy lubią sobie pogadać z sąsiadką lub przez telefon – napisał duszpasterz."

"Przy okazji obrońcy Dudy rozpętali w internecie nagonkę na ks. Sowę, że zamiast zwrócić uwagę kandydatowi PiS, wyjął własną komórkę i zrobił mu w kościele zdjęcie. Cóż, sprawa wygląda tak, że ks. Kazimierz Sowa nie był na tej samej mszy co Andrzej Duda. W czasie nabożeństwa duchowny był prawdopodobnie w domu. Dudę sfotografował w telewizorze. W lewym dolnym rogu zdjęcia jest zresztą widoczne logo jednej z telewizji. Wzburzeni obrońcy kandydata PiS jednak go nie dostrzegli."

Dzwonił do Mlaskatego po instrukcję. Myślał że jest na wiecu wyborczym bo wokoło był ten sam "elektorat".
~ niezalogowany
20 kwietnia 2015r. o 22:46
"Podobny przypadek zdarzył się na początku miesiąca pewnemu 20-latkowi z Podkarpacia. Mężczyzna odebrał komórkę w trakcie mszy, ale rozmawiał na tyle głośno, że został z kościoła... wyprowadzony przez wzburzonych wiernych. Na tym jednak nie koniec.

Incydent tak bardzo zbulwersował mieszkańców, że powiadomili policję. Mundurowi rozpoczęli drobiazgowe śledztwo. Mieli sporo problemu, aby dotrzeć do młodzieńca, ponieważ nie był miejscowy i nikt go nie znał. W końcu po miesiącu śledczy zatrzymali 20-latka z Mielca. Podejrzany przyznał się i usłyszał zarzut "złośliwego przeszkadzania w publicznym wykonywaniu aktu religijnego kościoła". Niebawem stanie przed sądem. Za takie przestępstwo grozi mu do 2 lat więzienia."
~Oto patriota -człowek dla którego Polska niezalogowany
20 kwietnia 2015r. o 22:49
~ niezalogowany
20 kwietnia 2015r. o 22:49
Pannazdzieckiem napisał(a):
~dokładniej przygladajć się.... napisał(a): Dla ścisłości - ten artykuł, pod którym każdy myślący pewnie się podpisze, należy do PiSowca, a że Panna zadedykował go również PiSowcom.... wolno mu

Zgadza się :) Wolno mi , wszak żyjemy w niby wolnym kraju :) Nie wiem , kto napisał te słowa , ale , jak powiedziałem , to kwintesencja rzeczywistości w jakiej przyszło nam egzystować. Jestem pewien , że pośród podziałów politycznych istnieje coś takiego jak narodowy duch , oparty na prawdziwej komunie ... kochaj bliźniego i żadna partyjna przynależność ducha tego nie złamie. Kiedyś była tylko jedna partia , potem bóg , z za Bugiem druga partia finansowana przez żydobanksterów z kacykami Leninem , Trockim i Soso Dżugaaszwilim . Dzisiaj żydobanksterzy zgodnie z " Doktryną szoku " pani Naomi Klein , wprowadzili w polską rzeczywistość bandę czworga. Cieszy jednak fakt , że poszczególne persony wyłamują się z pod kontroli czterech kacyków.

Dobranoc :)

To jest już jakiś postęp. "Panna..." zamiast swojego pierdzielenia wkleja czyjeś teksty. Szału nie ma ale wszystko będzie lepsze od jego autorskich gniotów. No oczywiście poza tekstami jednego "pana..." bo to ta sama liga . :D
~ niezalogowany
20 kwietnia 2015r. o 23:04
Ktoś, kiedyś napisał że jego dziadek po takich p a n a c h na konia wsiadał.
REKLAMA BAU zaprasza