Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

211
skorn
21 kwietnia 2015r. o 0:12

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
21 kwietnia 2015r. o 0:31
Jedno nie wyklucza drugiego. Oba utwory są dobre - mocne.
Na pewno wśród kandydatów jest najlepszym "muzykiem" ale przecież to nie jest festiwal "poezji śpiewanej".
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 kwietnia 2015r. o 7:23
Zadałem sobie trud , aby znaleźć autora i okazało się , że to pan Szewczak. Nie wiem na jakiej wiedzy i autorytetach opierasz Swój obraz świata, Kolego Półinteligencie ( najprawdopodobniej jest to TVN i Wybiórcza , skoro wszędzie widzisz " gnioty " ) , ale ja mam tylko trzy autorytety : Kieżun , Jaśkowski , Michalkiewicz. Szewczak aspiruje do ekonomicznego, czwartego autorytetu , ale chyba nie jest skoligacony z Pisem. A jeśli , to nic nie szkodzi , mądrze mówi . Warto też poczytać zdeklarowanego Pisowca Kuźmiuka. W ścierwomediach tego nie znajdziecie :D

Nie da się ukryć , że jedynym facetem z jajami pośród kandydatów jest Braun , martwią mnie jednak Jego protoplaści. Nie jestem pewien , czy aby nie jest to tylko zwyczajne wymachiwanie szabelką . Pan Michalkiewicz mawia : " Wiele się trzeba natrudzić i zmian wprowadzić , aby wszystko zostało po staremu "

Ale ładny "gniot" mi wyszedł. Twój ruch , Kolego Półinteligencie :)

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~klucz-nick niezalogowany
21 kwietnia 2015r. o 9:40
http://niewygodne.info.pl
~ niezalogowany
21 kwietnia 2015r. o 10:17
Pannazdzieckiem napisał(a):
Nie da się ukryć , że jedynym facetem z jajami pośród kandydatów jest Braun , martwią mnie jednak Jego protoplaści.

A w czy Cię martwią?
Sam Braun, to facet z jajami i dlatego nieustanie prześladuje i nęka go Układ.
Ale on niczego się nie boi, nawet sądu.

Protoplaści prześwietleni w pełni - od 200 lat w Polsce - Polacy z wyboru, zawsze patriotyczni, zawsze prawi. Za Stalina wszyscy dorośli Braunowie siedzieli.
Pierwsza i jedyna czarna owca w rodzinie to Juliusz - prezes TvP. Ale on nie jest protoplastą!
21 kwietnia 2015r. o 10:24
http://wolna-polska.pl/wiadomosci/czy-antysystemowcy-przeciagna-nabiora-elektorat-2015-04
21 kwietnia 2015r. o 10:29
Pannazdzieckiem napisał(a):

Nie da się ukryć , że jedynym facetem z jajami pośród kandydatów jest Braun , martwią mnie jednak Jego protoplaści.
noooo kto jak kto ale ty powinieneś wiedzieć na pewno skąd są protoplaści czy może ci podpowiedzieć ?? :P
5761
PotworJaworny
21 kwietnia 2015r. o 12:27
Zastanawia mnie obecna kampania wyborcza prezydent 2015. Media na siłę kreują nam dwóch ludzi układu - Komorowskiego i Dudę (co prawda trochę mniej).
Z tego, co widzę, strach popadł na rządzących obserwujących znaczny wzrost poparcia dla kandydatów niezależnych jak Paweł Kukiz czy Korwin Mikke.
Z drugiej jednak strony jeżeli ktoś czytał i wierzy w "Protokoły Mędrców Syjonu" to bez różnicy kto będzie nami rządził, bagno pozostanie nadal.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza