Jedno nie wyklucza drugiego. Oba utwory są dobre - mocne.
Na pewno wśród kandydatów jest najlepszym "muzykiem" ale przecież to nie jest festiwal "poezji śpiewanej".
#Pannazdzieckiem nieaktywny 21 kwietnia 2015r. o 7:23
Zadałem sobie trud , aby znaleźć autora i okazało się , że to pan Szewczak. Nie wiem na jakiej wiedzy i autorytetach opierasz Swój obraz świata, Kolego Półinteligencie ( najprawdopodobniej jest to TVN i Wybiórcza , skoro wszędzie widzisz " gnioty " ) , ale ja mam tylko trzy autorytety : Kieżun , Jaśkowski , Michalkiewicz. Szewczak aspiruje do ekonomicznego, czwartego autorytetu , ale chyba nie jest skoligacony z Pisem. A jeśli , to nic nie szkodzi , mądrze mówi . Warto też poczytać zdeklarowanego Pisowca Kuźmiuka. W ścierwomediach tego nie znajdziecie :D
Nie da się ukryć , że jedynym facetem z jajami pośród kandydatów jest Braun , martwią mnie jednak Jego protoplaści. Nie jestem pewien , czy aby nie jest to tylko zwyczajne wymachiwanie szabelką . Pan Michalkiewicz mawia : " Wiele się trzeba natrudzić i zmian wprowadzić , aby wszystko zostało po staremu "
Ale ładny "gniot" mi wyszedł. Twój ruch , Kolego Półinteligencie :)
Miłego :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a):
Nie da się ukryć , że jedynym facetem z jajami pośród kandydatów jest Braun , martwią mnie jednak Jego protoplaści.
A w czy Cię martwią?
Sam Braun, to facet z jajami i dlatego nieustanie prześladuje i nęka go Układ.
Ale on niczego się nie boi, nawet sądu.
Protoplaści prześwietleni w pełni - od 200 lat w Polsce - Polacy z wyboru, zawsze patriotyczni, zawsze prawi. Za Stalina wszyscy dorośli Braunowie siedzieli.
Pierwsza i jedyna czarna owca w rodzinie to Juliusz - prezes TvP. Ale on nie jest protoplastą!
Zastanawia mnie obecna kampania wyborcza prezydent 2015. Media na siłę kreują nam dwóch ludzi układu - Komorowskiego i Dudę (co prawda trochę mniej).
Z tego, co widzę, strach popadł na rządzących obserwujących znaczny wzrost poparcia dla kandydatów niezależnych jak Paweł Kukiz czy Korwin Mikke.
Z drugiej jednak strony jeżeli ktoś czytał i wierzy w "Protokoły Mędrców Syjonu" to bez różnicy kto będzie nami rządził, bagno pozostanie nadal.