~pustka napisał(a): w Bolesławcu jest pusto wszędzie
~pustka napisał(a): w Bolesławcu jest pusto wszędzie
~zak,,na napisał(a): ... Chrzanisz az sie rzygać chce,to ,ze tak sie prowadzisz sprawia ,ze nie rozumiesz co to jest miłość ...
sadwaters napisał(a): mogę to określić jednym słowem MASAKRA.
Pannazdzieckiem napisał(a):a ja znam krowę(byka)co dużo ryczy i dużo mleka(śmietany)daje :)~zak,,na napisał(a): ... Chrzanisz az sie rzygać chce,to ,ze tak sie prowadzisz sprawia ,ze nie rozumiesz co to jest miłość ...
Amen Zakochana :)
Od siebie dodam , że krowa , która dużo ryczy , mało mleka daje :D
Miłego :)
~klucz-nick napisał(a):Jakoś jestem dziwnie pewna ,ze o sobie piszesz ;)Pannazdzieckiem napisał(a):a ja znam krowę(byka)co dużo ryczy i dużo mleka(śmietany)daje :)~zak,,na napisał(a): ... Chrzanisz az sie rzygać chce,to ,ze tak sie prowadzisz sprawia ,ze nie rozumiesz co to jest miłość ...
~zakochana napisał(a):~klucz-nick napisał(a):Jakoś jestem dziwnie pewna ,ze o sobie piszesz ;)Pannazdzieckiem napisał(a):a ja znam krowę(byka)co dużo ryczy i dużo mleka(śmietany)daje :)~zak,,na napisał(a): ... Chrzanisz az sie rzygać chce,to ,ze tak sie prowadzisz sprawia ,ze nie rozumiesz co to jest miłość ...
sadwaters napisał(a):A to ci cierpiętnik ,no :D~zakochana napisał(a):~klucz-nick napisał(a):Jakoś jestem dziwnie pewna ,ze o sobie piszesz ;)Pannazdzieckiem napisał(a):a ja znam krowę(byka)co dużo ryczy i dużo mleka(śmietany)daje :)~zak,,na napisał(a): ... Chrzanisz az sie rzygać chce,to ,ze tak sie prowadzisz sprawia ,ze nie rozumiesz co to jest miłość ...
Zakochana, on pewnie po prostu cierpi na przedwczesny wytrysk ;)