sadwaters napisał(a):no tu nie żebym się chwalił,ale francuz bez wytrysku(bardzo agresywne ruchy warg partnerki)do tego duży p.,a oral to nie tak żle od 10 d0 45 min jak partnerka współpracuje,pamiętajcie niewiasty w starym piecu diabeł pali, :*~zakochana napisał(a):~klucz-nick napisał(a):Jakoś jestem dziwnie pewna ,ze o sobie piszesz ;)Pannazdzieckiem napisał(a):a ja znam krowę(byka)co dużo ryczy i dużo mleka(śmietany)daje :)~zak,,na napisał(a): ... Chrzanisz az sie rzygać chce,to ,ze tak sie prowadzisz sprawia ,ze nie rozumiesz co to jest miłość ...
Amen Zakochana :)
Od siebie dodam , że krowa , która dużo ryczy , mało mleka daje :D
Miłego :)
Zakochana, on pewnie po prostu cierpi na przedwczesny wytrysk ;)
~klucz-nick napisał(a): samotność?hm?cz w ogóle istnieje?nie masz z kim spędzić sylwestra?spotkaj się ze mną zapewniam rozrywkę sexualną od 20 godz co godz sexualne uniesienie do godz 1 wtedy się upijemy,są chętne?kobiety? :*
~klucz-nick napisał(a): samotność?hm?cz w ogóle istnieje?nie masz z kim spędzić sylwestra?spotkaj się ze mną zapewniam rozrywkę sexualną od 20 godz co godz sexualne uniesienie do godz 1 wtedy się upijemy,są chętne?kobiety? :*nooo i na przedwczesnym wytrysku się skończyło,no szkoda myślałem że odwaga siłą napędową ,tak ale nie twoją, :P
sadwaters napisał(a):a może sama sprawdzisz jak jest z tym wytryskiem ?? zapraszam na randkę ze śniadaniem :*~zakochana napisał(a):~klucz-nick napisał(a):Jakoś jestem dziwnie pewna ,ze o sobie piszesz ;)Pannazdzieckiem napisał(a):a ja znam krowę(byka)co dużo ryczy i dużo mleka(śmietany)daje :)~zak,,na napisał(a): ... Chrzanisz az sie rzygać chce,to ,ze tak sie prowadzisz sprawia ,ze nie rozumiesz co to jest miłość ...
~klucz-nick napisał(a):A żonę do piwnicy :Dsadwaters napisał(a):a może sama sprawdzisz jak jest z tym wytryskiem ?? zapraszam na randkę ze śniadaniem :*~zakochana napisał(a):~klucz-nick napisał(a):Jakoś jestem dziwnie pewna ,ze o sobie piszesz ;)Pannazdzieckiem napisał(a):a ja znam krowę(byka)co dużo ryczy i dużo mleka(śmietany)daje :)~zak,,na napisał(a): ... Chrzanisz az sie rzygać chce,to ,ze tak sie prowadzisz sprawia ,ze nie rozumiesz co to jest miłość ...
~ napisał(a):mam miłą ciepłą piwnicę dzwi normalne jak wejściowe w mieszkaniu sofa ze skóry barek tv więc ja mogę do piwnicy :P ja przetworów nie trzymam ani węgla :P~klucz-nick napisał(a):A żonę do piwnicy :Dsadwaters napisał(a):a może sama sprawdzisz jak jest z tym wytryskiem ?? zapraszam na randkę ze śniadaniem :*~zakochana napisał(a):~klucz-nick napisał(a):Jakoś jestem dziwnie pewna ,ze o sobie piszesz ;)Pannazdzieckiem napisał(a):a ja znam krowę(byka)co dużo ryczy i dużo mleka(śmietany)daje :)~zak,,na napisał(a): ... Chrzanisz az sie rzygać chce,to ,ze tak sie prowadzisz sprawia ,ze nie rozumiesz co to jest miłość ...
~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a):mam miłą ciepłą piwnicę dzwi normalne jak wejściowe w mieszkaniu sofa ze skóry barek tv więc ja mogę do piwnicy :P ja przetworów nie trzymam ani węgla :P~klucz-nick napisał(a):A żonę do piwnicy :Dsadwaters napisał(a):a może sama sprawdzisz jak jest z tym wytryskiem ?? zapraszam na randkę ze śniadaniem :*~zakochana napisał(a):~klucz-nick napisał(a):Jakoś jestem dziwnie pewna ,ze o sobie piszesz ;)Pannazdzieckiem napisał(a):a ja znam krowę(byka)co dużo ryczy i dużo mleka(śmietany)daje :)~zak,,na napisał(a): ... Chrzanisz az sie rzygać chce,to ,ze tak sie prowadzisz sprawia ,ze nie rozumiesz co to jest miłość ...