Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samotność

~klucz-nick niezalogowany
31 grudnia 2015r. o 14:41
samotność?hm?cz w ogóle istnieje?nie masz z kim spędzić sylwestra?spotkaj się ze mną zapewniam rozrywkę sexualną od 20 godz co godz sexualne uniesienie do godz 1 wtedy się upijemy,są chętne?kobiety? :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
31 grudnia 2015r. o 14:47
sadwaters napisał(a):
~zakochana napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
~zak,,na napisał(a): ... Chrzanisz az sie rzygać chce,to ,ze tak sie prowadzisz sprawia ,ze nie rozumiesz co to jest miłość ...

Amen Zakochana :)

Od siebie dodam , że krowa , która dużo ryczy , mało mleka daje :D

Miłego :)
a ja znam krowę(byka)co dużo ryczy i dużo mleka(śmietany)daje :)
Jakoś jestem dziwnie pewna ,ze o sobie piszesz ;)

Zakochana, on pewnie po prostu cierpi na przedwczesny wytrysk ;)
no tu nie żebym się chwalił,ale francuz bez wytrysku(bardzo agresywne ruchy warg partnerki)do tego duży p.,a oral to nie tak żle od 10 d0 45 min jak partnerka współpracuje,pamiętajcie niewiasty w starym piecu diabeł pali, :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 grudnia 2015r. o 15:03
~klucz-nick napisał(a): samotność?hm?cz w ogóle istnieje?nie masz z kim spędzić sylwestra?spotkaj się ze mną zapewniam rozrywkę sexualną od 20 godz co godz sexualne uniesienie do godz 1 wtedy się upijemy,są chętne?kobiety? :*

Tylko nie zapomnij żony uprzedzić , aby przygotowała jeszcze jedno nakrycie. Kobiety nie ciepią być zaskakiwane :D A Sylwester , to nie Wigilia :D

Miłego popołudnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
31 grudnia 2015r. o 15:56
~klucz-nick napisał(a): samotność?hm?cz w ogóle istnieje?nie masz z kim spędzić sylwestra?spotkaj się ze mną zapewniam rozrywkę sexualną od 20 godz co godz sexualne uniesienie do godz 1 wtedy się upijemy,są chętne?kobiety? :*
nooo i na przedwczesnym wytrysku się skończyło,no szkoda myślałem że odwaga siłą napędową ,tak ale nie twoją, :P
1 stycznia 2016r. o 10:57
sadwaters napisał(a):
~zakochana napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
~zak,,na napisał(a): ... Chrzanisz az sie rzygać chce,to ,ze tak sie prowadzisz sprawia ,ze nie rozumiesz co to jest miłość ...

a może sama sprawdzisz jak jest z tym wytryskiem ?? zapraszam na randkę ze śniadaniem :*
~ niezalogowany
1 stycznia 2016r. o 11:09
~klucz-nick napisał(a):
sadwaters napisał(a):
~zakochana napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):

a może sama sprawdzisz jak jest z tym wytryskiem ?? zapraszam na randkę ze śniadaniem :*
A żonę do piwnicy :D
1 stycznia 2016r. o 11:36
~ napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
sadwaters napisał(a):
~zakochana napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):

mam miłą ciepłą piwnicę dzwi normalne jak wejściowe w mieszkaniu sofa ze skóry barek tv więc ja mogę do piwnicy :P ja przetworów nie trzymam ani węgla :P
14448
#sadwaters nieaktywny
1 stycznia 2016r. o 17:42
~klucz-nick napisał(a):
~ napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
sadwaters napisał(a):
~zakochana napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):

mam miłą ciepłą piwnicę dzwi normalne jak wejściowe w mieszkaniu sofa ze skóry barek tv więc ja mogę do piwnicy :P ja przetworów nie trzymam ani węgla :P

Nie ma gorszego s(...)syństwa, niż zdrada.
Albo się z tą żoną rozstań i wtedy ciupciaj sobie do woli, z kim i kiedy chcesz, albo bądź uczciwy.
Chyba, że klucz-nicku jest to jakaś chora prowokacja.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza