Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samotność

10630
#CNC nieaktywny
4 stycznia 2016r. o 21:22
jak jesteście tacy samotni to zaproście zakochaną,maleńką itp na spacer lub winko a tak potraficie tylko pisać :D samotność to stan umysłu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Rosiołek DP:) niezalogowany
4 stycznia 2016r. o 21:24
Mądrala a sam siedzi i pisze :P
10630
#CNC nieaktywny
4 stycznia 2016r. o 21:25
~Rosiołek DP:) napisał(a): Mądrala a sam siedzi i pisze :P

bo ja nie jestem samotny
3004
#masi nieaktywny
4 stycznia 2016r. o 21:25
CNC, kolejna do tańca, tak...? ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~ niezalogowany
4 stycznia 2016r. o 21:27
CNC napisał(a):
~Rosiołek DP:) napisał(a): Mądrala a sam siedzi i pisze :P

bo ja nie jestem samotny

JJJJJJJJJJJJASNE ,trele morele ;)
~Koral niezalogowany
4 stycznia 2016r. o 21:30
lia napisał(a): Ale mi to filmik- gosciu spieszył sie z sauny na mecz i zapomnial majty załozyc a wredny kolega pewnie o tym wiedzial, ze tak szarpał za te spodenki. Wstawił filmik i szybko polecial do żonki :D

Lia ;) , tak nie jest; dzisiaj spodenki piłkarskie mają wszyte dodatkowe majtki w spodenki. Dlatego gość musiał sobie coś tam wsadzić jak inny pociągnął go za dwie pary majtek. :D

Masi, Tobie to nic nie wstawię, bo Ty jesteś we filmy bardziej obcykany ode mnie. :D
3004
#masi nieaktywny
4 stycznia 2016r. o 21:39
Co do tematu ;) [img=1451939538_3sgw6p3.jpg]

Dopisane 04.01.2016r. o godz. 21:39:

Co tak zamilkliście? :>

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
10630
#CNC nieaktywny
4 stycznia 2016r. o 21:41
masi napisał(a): CNC, kolejna do tańca, tak...? ;)

co do tańca to ostatnio sporo potańczyłem i to bez większej ilości alkoholu , trzeźwy jak zawsze :D ale selekcja co do partnerek okrutna :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza