Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samotność

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 stycznia 2016r. o 22:02
masi napisał(a):

Panna, samotność ma głębszy sens... Ty jak zwykle od d.u.p.y strony zaczynasz na ... kończąc :)
Zatrzymałeś się na dwóch kolorach ;)

Norbi , to , że nie rozumiesz mojego systemu wartości , nie oznacza jeszcze , że Twoja mnogość odcieniu szarości jest lepsza od mojej trójkolorowej rzeczywistości RNG i szesnaście miliardów mieszanki na piksel ... łapiesz ? :D

Owszem samotność ma głębszy sens podkładany Lemingom w zgodzie z naczelną dewizą NWO . Depopulacja Narodów. To dlatego głupki ględzą coś o sensie samotności i to jeszcze wyższym.

Bożesz Ty mój ... tracę czas ... , gdyby Twoi Rodzice równie cenili sobie zalety samotności , nie miał bym dzisiaj z kogo łacha drzeć.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Rosiołek DP:) niezalogowany
4 stycznia 2016r. o 22:06
CNC napisał(a):
~Rosiołek DP:) napisał(a):
CNC napisał(a):
masi napisał(a): CNC, kolejna do tańca, tak...? ;)

co do tańca to ostatnio sporo potańczyłem i to bez większej ilości alkoholu , trzeźwy jak zawsze :D ale selekcja co do partnerek okrutna :D :D

Im większy wybór tym..................

tym lepiej , bo jeśli jesteś gruba i pijana to nie masz szans :D bez urazy ale taka kobieta z oponą na brzuchu , spocona, nawalona i śmierdząca fajami jest nie dla mnie ale rozumiem ze są różne gusta i dziekuje za to :D :D :D

94NA72NA94
:D
3004
#masi nieaktywny
4 stycznia 2016r. o 22:06
Pannazdzieckiem napisał(a): łacha drzeć.

Dobranoc :)

Mi byłoby szkoda ostatniej koszuli ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
4 stycznia 2016r. o 22:07
już jakieś wyobrażenie masz :)
~Koral niezalogowany
4 stycznia 2016r. o 22:18
~Rosiołek DP:) napisał(a): już jakieś wyobrażenie masz :)

O co chodzi z tym wyobrażeniem, bo nie łapię?
4 stycznia 2016r. o 22:22

Dobramoc
pomyślunku
~ niezalogowany
4 stycznia 2016r. o 22:24
~Koral napisał(a):

Wczytaj się jak nie łapiesz ;)
9478
#lia nieaktywny
4 stycznia 2016r. o 22:30
~ napisał(a):
~Koral napisał(a):

Wczytaj się jak nie łapiesz ;)

A jeśli po wczytaniu się dalej nie załapiesz to zawołaj żonę , wytłumaczy Ci :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza