CNC napisał(a):masi napisał(a): CNC, kolejna do tańca, tak...? ;)
co do tańca to ostatnio sporo potańczyłem i to bez większej ilości alkoholu , trzeźwy jak zawsze :D ale selekcja co do partnerek okrutna :D :D
CNC napisał(a):masi napisał(a): CNC, kolejna do tańca, tak...? ;)
co do tańca to ostatnio sporo potańczyłem i to bez większej ilości alkoholu , trzeźwy jak zawsze :D ale selekcja co do partnerek okrutna :D :D
Pannazdzieckiem napisał(a): Już dawno nie widziałem nic bardziej durnowatego , jeśli chodzi o " pismo obrazkowe " . Wstydził byś się Zmasowany . To raczej wiara w siebie i własne ego jest przyczyną samotności. Kiedy dzielisz się uczuciem , nie jesteś samotny.
Zastosowana autokorekta
~Rosiołek DP:) napisał(a):CNC napisał(a):masi napisał(a): CNC, kolejna do tańca, tak...? ;)
Im większy wybór tym..................
~Koral napisał(a):lia napisał(a): Ale mi to filmik- gosciu spieszył sie z sauny na mecz i zapomnial majty załozyc a wredny kolega pewnie o tym wiedzial, ze tak szarpał za te spodenki. Wstawił filmik i szybko polecial do żonki :D
Lia ;) , tak nie jest; dzisiaj spodenki piłkarskie mają wszyte dodatkowe majtki w spodenki. Dlatego gość musiał sobie coś tam wsadzić jak inny pociągnął go za dwie pary majtek. :D
Masi, Tobie to nic nie wstawię, bo Ty jesteś we filmy bardziej obcykany ode mnie. :D