Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jaki szampon na zniszczone włosy

13176
#zenia nieaktywny
20 sierpnia 2015r. o 10:59
Za dużo używałam do tej pory prostownicy i suszarki bo mojoe włosy obecnie są w opłakanym stanie.Zastanawiam się czy są może jakieś dobre szampony oraz odzywki, które trochę by poprawiły ich stan?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~to ja niezalogowany
20 sierpnia 2015r. o 11:17
nie ma. Zastanawiaj się dalej. dziękujemy reklamy żadnego produktu nie potrzebujemy
~ niezalogowany
20 sierpnia 2015r. o 11:26
Polecam blog anwen.pl tam wszystkiego sie dowiesz
~Ola niezalogowany
20 sierpnia 2015r. o 11:39
kup sobie szampon i maskę Wax w aptece
~rimka niezalogowany
20 sierpnia 2015r. o 12:21
Możesz spróbować olejowania olejkiem arganowym. Albo szukaj kosmetyków, które mają go w zawartości bo zwykle mają bardzo dobre działanie odżywcze. Bardzo fajna jest nowa seria Cece Experto. Jak do tej pory sa to chyba najlepsze kosmetyki z jakimi miałam do czynienia i na dniach pewnie kupie sobie kolejny komplet. Piszę tutaj o wersji repair bo mają ich obecnie kilka. Bardzo dobrze nawilżają włosy i dosłownie z każdym użyciem widzisz jak ich kondycja sie poprawia. Szkoda tylko,.że dość trudno jest je czasami znaleźć. Jak do tej pory widziałam je jedynie w Naturze na zgorzeleckiej.
~ niezalogowany
20 sierpnia 2015r. o 16:47
regenerum serum :D
~ niezalogowany
20 sierpnia 2015r. o 17:14
~to ja napisał(a): nie ma. Zastanawiaj się dalej. dziękujemy reklamy żadnego produktu nie potrzebujemy

Też to zauważyłem.:)
Najpierw pytanie a potem link! :)

zenia napisał(a): Za dużo używałam do tej pory prostownicy i suszarki bo mojoe włosy obecnie są w opłakanym stanie.

Dawaj ten link i spadaj na drzewo prostować banany! :)
~ niezalogowany
20 sierpnia 2015r. o 18:12
serum witaminowe i doustnie witaminki ,najskuteczniejsze są te dla kobiet w ciąży.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza