Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Referendum Dudy odrzucone.

11100
#Blackjack nieaktywny
4 września 2015r. o 14:57
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/senat-odrzucil-wniosek-prezydenta-andrzeja-dudy-ws-pazdziernikowego-referendum/zn8xep

To już przegięcie, jak w tej PL ma być kiedykolwiek dobrze zwykłemu śmiertelnikowi ...

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 września 2015r. o 15:01
przeciez jest dobrze. moze byc ewentualnie lepiej... ale to PIS musi zniknac raz na zawsze :)
11100
#Blackjack nieaktywny
4 września 2015r. o 15:03
~ napisał(a): przeciez jest dobrze. moze byc ewentualnie lepiej... ale to PIS musi zniknac raz na zawsze :)

Chcesz to posyłaj swoje dziecko w wieku 6lat do szkoły, chcesz to pracuj nawet do setki, ja nie chcę i nie chodzi tu o Pis tylko o wolność wyboru

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ niezalogowany
4 września 2015r. o 15:13
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a): przeciez jest dobrze. moze byc ewentualnie lepiej... ale to PIS musi zniknac raz na zawsze :)

Chcesz to posyłaj swoje dziecko w wieku 6lat do szkoły, chcesz to pracuj nawet do setki, ja nie chcę i nie chodzi tu o Pis tylko o wolność wyboru

Jak dziecko ma problemy to są szkoły specjalne - masz wybór ("wolność wyboru").
Kto uważa że jego dzieci są opóźnione w rozwoju to po badaniach dostają zaświadczenie i mogą posłać je do szkoły "później".
Chciałbym "móc" pracować do setki.

Następne referendum będzie dotyczyło kwestii wyglądu i majątku: "Czy chcesz być piękny i bogaty?"
~ niezalogowany
4 września 2015r. o 15:29
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):

Jak dziecko ma problemy to są szkoły specjalne - masz wybór ("wolność wyboru").
Kto uważa że jego dzieci są opóźnione w rozwoju to po badaniach dostają zaświadczenie i mogą posłać je do szkoły "później".
Chciałbym "móc" pracować do setki.

Następne referendum będzie dotyczyło kwestii wyglądu i majątku: "Czy chcesz być piękny i bogaty?"

Widać że cię tata molestował opóźniony pajacu

Może i pajac, kto to wie. Nie każdy ma - podobnie jak ty - problemy z małymi dziećmi. Co do molestowania to miałem inne niż ty kółko zainteresowań.

Każdy sądzi według siebie - masz niemiłe wspomnienia z młodości i koszmary powracają?

Nie posyłaj do szkoły - w wieku 6 lat - bo będzie miało problemy emocjonalne jak tatuś. Wyślij jak będzie miało 8 dobrze mu będzie w klasie z 6 latkami.
9283
#Kazimierz Marczewski nieaktywny
4 września 2015r. o 15:31
6 września jest referendum, ciekawe jaka będzie frekwencja?
~ niezalogowany
4 września 2015r. o 15:36
Blackjack napisał(a):

przeciez masz prawo wyboru. idziesz na wybory i glosujesz.
11100
#Blackjack nieaktywny
4 września 2015r. o 15:42
Kazimierz Marczewski napisał(a): 6 września jest referendum, ciekawe jaka będzie frekwencja?

Max 10%

~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):

przeciez masz prawo wyboru. idziesz na wybory i glosujesz.

Fakt trzeba iść na wybory i zagłosować na tych co chociaż dają nadzieję na państwo obywatelskie.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza