~ napisał(a): przeciez jest dobrze. moze byc ewentualnie lepiej... ale to PIS musi zniknac raz na zawsze :)
Blackjack napisał(a):~ napisał(a): przeciez jest dobrze. moze byc ewentualnie lepiej... ale to PIS musi zniknac raz na zawsze :)
Chcesz to posyłaj swoje dziecko w wieku 6lat do szkoły, chcesz to pracuj nawet do setki, ja nie chcę i nie chodzi tu o Pis tylko o wolność wyboru
Blackjack napisał(a):~ napisał(a):Blackjack napisał(a):~ napisał(a): przeciez jest dobrze. moze byc ewentualnie lepiej... ale to PIS musi zniknac raz na zawsze :)
Chcesz to posyłaj swoje dziecko w wieku 6lat do szkoły, chcesz to pracuj nawet do setki, ja nie chcę i nie chodzi tu o Pis tylko o wolność wyboru
Jak dziecko ma problemy to są szkoły specjalne - masz wybór ("wolność wyboru").
Kto uważa że jego dzieci są opóźnione w rozwoju to po badaniach dostają zaświadczenie i mogą posłać je do szkoły "później".
Chciałbym "móc" pracować do setki.
Następne referendum będzie dotyczyło kwestii wyglądu i majątku: "Czy chcesz być piękny i bogaty?"
Widać że cię tata molestował opóźniony pajacu
Blackjack napisał(a):~ napisał(a): przeciez jest dobrze. moze byc ewentualnie lepiej... ale to PIS musi zniknac raz na zawsze :)
Kazimierz Marczewski napisał(a): 6 września jest referendum, ciekawe jaka będzie frekwencja?
~ napisał(a):Blackjack napisał(a):~ napisał(a): przeciez jest dobrze. moze byc ewentualnie lepiej... ale to PIS musi zniknac raz na zawsze :)
przeciez masz prawo wyboru. idziesz na wybory i glosujesz.