Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Lovink Polska Wykroty Strefa

~~Judasz prawa ręka dyra niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 17:18
Ja to bym sie kciał odnieść do SRU-nie konbinuj z tym strajkiem bo cie szybko zwolnimy z panem derektorem i po sprawie bendzie .Głowa w duł i do roboty malować ,szlifować albo pakować czy co ty tam robisz baranie jeden ty to jesteś od zapierda.... a ja pan derektor i Januszek od nadzorowania ciebie.czy wyraziłem sie jasno i klarownie :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Guu niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 19:39
Ciekawe jak długo nad tym myslałeś baranie jedan
~~Adolfo niezalogowany
11 stycznia 2017r. o 17:02
Gdzie pieniądze są za las?
~~G*R*W niezalogowany
12 stycznia 2017r. o 16:06
Judasz co Ty p.i.e.r.d.o.l.i.sz za dyrdymały. Jaki strajk ?
~~-- niezalogowany
12 stycznia 2017r. o 16:31
Judasz myśli że wszyscy co piszą na forum to w Lovinku pracują.Nic ująć nic dodać jednym słowem parodia.
~~SRU niezalogowany
12 stycznia 2017r. o 17:31
~~Judasz prawa ręka dyra napisał(a): Ja to bym sie kciał odnieść do SRU-nie konbinuj z tym strajkiem bo cie szybko zwolnimy z panem derektorem i po sprawie bendzie .Głowa w duł i do roboty malować ,szlifować albo pakować czy co ty tam robisz baranie jeden ty to jesteś od zapierda.... a ja pan derektor i Januszek od nadzorowania ciebie.czy wyraziłem sie jasno i klarownie :P

Właśnie tak się składa,baranie że ja tam nie pracuje,w dupie mam to co się tam dzieje,...cie po kątach i narzekacie,nic więcej

Zastosowana autokorekta

~~Premier niezalogowany
12 stycznia 2017r. o 19:10
A głowę,to sobie każdy będzie trzymał tak jak chce,czy w dół ,czy do góry ch...uj Wam do tego.. Niech każdy pilnuje swojej ,włącznie z Tobą..Tyle w temacie.
~~Premier niezalogowany
12 stycznia 2017r. o 20:57
Jeszcze taka aluzja do Judasza i znikam.. WODA TO NAJMIĘKSZA SUBSTANCJA NA ZIEMI A JEDNAK DRĄŻY NAJTRWARDSZĄ SKAŁĘ- DLATEGO PIJ WODĘ ZAMIAST TYCH BEŁTÓW ,TO NIE BĘDZIESZ TAKICH GŁUPOT P.I.E.R.D.O.L.I.Ł...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza