Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Piewca ciemnoty

11445
PanM
9 października 2015r. o 0:23
Panie Skorn , z braku argumentów sięga Pan po kłamstwa ?

Proszę wskazać kiedy choć raz wspierałem adopcję dzieci przez gejów .

Co do krytyki władzy to krytyka ta jest zawsze merytoryczna.Opiera się na faktach.

Oto najbardziej oczywiste -- Po trzydziestu latach rządów post solidarnościowej władzy dopracowaliśmy się niemal biliona długu .kilku milionów imigrantów oraz upadku rodzimej gospodarki.
Kwota wolna w Polsce oraz pensja minimalna spycha Polaków do roli europejskich dziadów.
poniżej jeden z moich najważniejszych postulatów do władzy -- może Pan to " obśmieje "

KONSTYTUCYJNA LISTA PRIORYTETÓW
[img=1444343026_ftkeali.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 października 2015r. o 0:24
Piewcą ciemności to jest Pan M. niegodny nawet czyścić butów księdzu którego próbuje krytykować.
11445
PanM
9 października 2015r. o 0:28
Ponad to tematem tego wątku jest ksiądz Oko i jego wypowiedzi.

Dopisane 09.10.2015r. o godz. 00:28:

~ napisał(a): Piewcą ciemności to jest Pan M. niegodny nawet czyścić butów księdzu którego próbuje krytykować.

Każdy sam kieruje swoim losem.Pan/Pani może czyścić buty komu tylko chce .Ja nie będę ani się sprzeciwiał ani krytykował.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
3004
#masi nieaktywny
9 października 2015r. o 0:33
PanM napisał(a):

Ja nie będę ani się sprzeciwiał ani krytykował.

Przecież Pan krytykuje wszystko i wszystkich... :)
Nawet podejrzewał mnie Pan o ukłądy z Prezydentem :D

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
211
skorn
9 października 2015r. o 1:07
PanM napisał(a): Panie Skorn , z braku argumentów sięga Pan po kłamstwa ?

Proszę wskazać kiedy choć raz wspierałem adopcję dzieci przez gejów

To czemu pan nie wspiera? Uważa pan, że małżeństwo nie ma prawo do adopcji? Para homo jest czyms gorszym niż hetero? Skąd ten brak tolerancji?

<i>
3004
#masi nieaktywny
9 października 2015r. o 1:10
skorn napisał(a):

To czemu pan nie wspiera? Uważa pan, że małżeństwo nie ma prawo do adopcji? Para homo jest czyms gorszym niż hetero? Skąd ten brak tolerancji?

A Ty wspierasz? Ze względu chociażby na zniszczenie psychiki dziecka...

211
skorn
9 października 2015r. o 1:21
Ja nie, ale skoro powiedziało się "a"...

Są państwa, gdzie osoby tej samej płci moga wziąść ślub, a nie mogą miec dzieci? Jeśli nawet, to i tak z czasem takie prawo zyskują. Skoro uznajemy to za normalne, to także dla dzieci, którym podobno wszystko można wytłumaczyć.

<i>
3004
#masi nieaktywny
9 października 2015r. o 1:34
Dlaczego podobno? Przecież każdy z nas był dzieckiem...
Chyba, że nie pamiętasz swoego dzieciństwa, reakcji itp :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza