Cani napisał(a): Papuga nigdy się nie pogodzi z tym, że wśród pielęgniarek, nauczycieli, lekarzy, policjantów i sędziów pracują wyłącznie same anioły, ale wśród księży trafiają się ludzie.
Prawdziwy gigant intelektu!
A jeszcze a propos żebrzącego ojca. Jego finansują ludzie dobrowolnie.
Ścierwomedia nie proszą nas o kasę - dostają nasze pieniądze bez pytania nas o zdanie. I akurat to papudze też nie przeszkadza![img=1444286009_et5h383.jpg]
~ napisał(a): Te falco dalej zdjecie papugi? Baran juz biegnie do Ciebie..
skorn napisał(a): Jeśli chodzi o merytoryczną dyskusje z falco, to możecie pomarzyć. Strata czasu. W zamian dostaniecie kupe dziecinnych emot i tyle samo banałów. Żadnego odpierania argumentów.
To samo niedoszły prezydent Moszczyński i złodziej PannazDzieckiem. Sami eksperci od ciemnoty i moralizowania innych. Każdy z dyplomem Harvardu. Wielka Trójca Bolec.info.Dopisane 08.10.2015r. o godz. 16:51:Zapomniałem dodać: :D :D :D
Bez tego falco nie zrozumiałby, co napisałem.
falco napisał(a): coś mi się wydaje skornie że zrozumiałeś że ''drę z ciebie łacha'' wspominając ''fakty''
rozumiesz? :D :D :D :D :D
a czego ty jesteś ''absolwentem''?napisz nam o tym bo całe forum jest tego ciekawe a i jest szansa na kolejny ''po-pis''
jesteś zaraz ''za'' takim jednym co to wszystkich ma za nic nie wartych a sam jest okazem samym w sobie ;)
zrozumiałeś?
musiałeś ,wszak jesteś człowiekiem myślącym-jedynym zresztą tutaj :D
o czym z tobą dyskutować ? zadano juz ci tyle pytań i na żadne nie odpowiedziałeś ...
unikasz odpowiedzi na pewne pytania jednocześnie nieudolnie próbując zadając je innym... ;)
to jak tam skornie?...kiedy płód już nie jest płodem?
pamiętasz?
myśl sobie co chcesz o mnie ,o innych ale kim sam jesteś sam sobie odpowiedz ale wiem jedno ...
sam siebie też potrafisz oszukać byle tylko nad własną głową zobaczyć ''aureolę''
i emotka na życzenie :D :D :D