Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Piewca ciemnoty

7623
#Cani nieaktywny
8 października 2015r. o 8:33
Papuga nigdy się nie pogodzi z tym, że wśród pielęgniarek, nauczycieli, lekarzy, policjantów i sędziów pracują wyłącznie same anioły, ale wśród księży trafiają się ludzie.
Prawdziwy gigant intelektu!

A jeszcze a propos żebrzącego ojca. Jego finansują ludzie dobrowolnie.
Ścierwomedia nie proszą nas o kasę - dostają nasze pieniądze bez pytania nas o zdanie. I akurat to papudze też nie przeszkadza![img=1444286009_et5h383.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 października 2015r. o 9:03
falco napisał(a): kończ szybko te swoje gimnazjum bo twój ''prezio '' nosi się z zamiarem ich likwidacji :D
i co wtedy?...przyjdziesz do mnie na ''klęczkach '' błagając o posadę pomocnika a nie wiem czy i z tym byś sobie poradził... :P

Ty naprawdę musisz być wysoko wykształconym człowiekiem skoro masz pomocnika :]
~ niezalogowany
8 października 2015r. o 10:16
~ napisał(a):
falco napisał(a):

uważacie że tylko ja widzę zachowanie polskiego kleru i jego nieprawości?
cieszę się że jest takich jak ja więcej ale i cieszę się z istnienia takich jak wy :D

Watykan nie chroni swoich ?...dobre!!!! :D
a słynny klasztor jako ''odwyk''?
zapewne o nim również nie słyszeliście...
o tym że ''ubogi'' Tadeusz żebrze wszędzie o kasiorę bo ''mam wydatki'' też nie słyszeliście?

Nie tylko ty widzisz, że ziemia jest płaska. Znajdzie się się jeszcze np. paru uczonych islamskich. I jeśli będziesz jeszcze częściej to powtarzał, to spłaszczy się jeszcze bardziej :D
Problem z papugą polega na tym, że poza ślepą wiarą nie ma nic na poparcie swoich słów.

A już szczytem bezmóżdża jest odwieczny argument bezmózgowców czyli żebrzący ubogi Tadeusz. Bezmózg nie wie, że sama koncesja na nadawanie kosztuje 16 milionów. Ile kosztuje profesjonalna kamera telewizyjna, ile profesjonalny wóz transmisyjny, ile dzierżawa satelitów, urządzenia do transmisji satelitarnej, studia radiowe i telewizyjne?! A nie nadają reklam!
Jaką dudniącą pustkę trzeba mieć tam gdzie ludzie mózg mają by takie "argumenty" rzucać. Przenieś się na uniwersytet islamski - zrobisz karierę ;)
Nie dziw się,poczytaj jego posty,wymądrza się na wiele tematów,chory z nienawiści.Burak,którego "mądrości" nie warto komentować.
2900
#falco nieaktywny
8 października 2015r. o 12:49
jak widzę ''inelektualiści '' od rana przy kompie :D
a praca ''be''?
myślicie że jak popiszecie te swoje ''mondrości'' to z nimi w parze przybędzie wam ''wiary''?

jak słaba ona musi być jeśli nawet jesteście w ramach jakichś tam wyimaginowanych bzdur o ''obrazie uczuć'' włóczyć po sądach kogokolwiek kto poważy się mieć odmienne zdanie na temat tego czy innego klechy...Biblii która nie musi być dla wszystkich ulubiona ''lekturą''
kiedy dzisiaj słyszałem wywiad z Terlikowskim który powiedział że ''nie można obrażać konkretnej osoby np. św.Marka'' to ręce mi opadły...
a kim jest ta ''konkretna osoba'' ?
kim jest jakiś tam św.Piotr dla mnie?....nikim :D

tak jak nikim jest Robin z Sherwood :D ... jedno co ich łączy to legendy o tym że jeden ma jakieś klucze a drugi dobrze strzelał z łuku...
w którego z nich mam wierzyć?
i najważniejsze-czy muszę wierzyć?
nadal nie dostrzegacie różnicy w tym że nie piszę o wierze tego czy innego z was ,tylko o urzędnikach Watykanu ...
cokolwiek bym o nich zresztą napisał to dla was to nie tylko ''walka z kościołem'' a wręcz z chrześcijaństwem :D
słyszeliście słowa pewnego klechy który to objawił światu swoje marzenia?...on chciałby aby wróciły czasy ''stosów'' by znalazł się kolejny ''młot na czarownice'' i tym podobne ...
ot marzenia ''bogatego duchem, katolickiego księdza'' :D

podążaj dalej tą swoją ''ciemną doliną'' bo akurat twojego zła ja się nie ulęknę...
mogę wam polecić jeszcze ''objawienia'' Natanka...też niezły ubaw :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
8 października 2015r. o 13:00
Tylko blablasz jakieś ploty, taka marna jest Twoja wiedza, a klasa i poziom intelektualny po prostu dno.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
8 października 2015r. o 13:01
I Ziemia staje się jeszcze bardziej płaska ;)
Bo tak wierzy papuga.
Oczywiście nikt nie oczekuje od papug, by ustosunkowały się rzeczowo do polemik. Wszyscy czekają tylko na potwierdzenie "że płaska"
2900
#falco nieaktywny
8 października 2015r. o 13:09
oczywiście dla was wszystko jest normalne... :D

a kto to utwierdzał kiedyś ''wiernych '' że ''ziemia jest płaska a za horyzontem piekielne czeluście''?
łatwo było kierować kiedyś ''parafianami '' a dzisiaj problem ;) wiem że to boli :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
8 października 2015r. o 13:34
Te falco dalej zdjecie papugi? Baran juz biegnie do Ciebie..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza