~ napisał(a): falco napisał(a):
uważacie że tylko ja widzę zachowanie polskiego kleru i jego nieprawości?
cieszę się że jest takich jak ja więcej ale i cieszę się z istnienia takich jak wy :D
Watykan nie chroni swoich ?...dobre!!!! :D
a słynny klasztor jako ''odwyk''?
zapewne o nim również nie słyszeliście...
o tym że ''ubogi'' Tadeusz żebrze wszędzie o kasiorę bo ''mam wydatki'' też nie słyszeliście?
Nie tylko ty widzisz, że ziemia jest płaska. Znajdzie się się jeszcze np. paru uczonych islamskich. I jeśli będziesz jeszcze częściej to powtarzał, to spłaszczy się jeszcze bardziej :D
Problem z papugą polega na tym, że poza ślepą wiarą nie ma nic na poparcie swoich słów.
A już szczytem bezmóżdża jest odwieczny argument bezmózgowców czyli żebrzący ubogi Tadeusz. Bezmózg nie wie, że sama koncesja na nadawanie kosztuje 16 milionów. Ile kosztuje profesjonalna kamera telewizyjna, ile profesjonalny wóz transmisyjny, ile dzierżawa satelitów, urządzenia do transmisji satelitarnej, studia radiowe i telewizyjne?! A nie nadają reklam!
Jaką dudniącą pustkę trzeba mieć tam gdzie ludzie mózg mają by takie "argumenty" rzucać. Przenieś się na uniwersytet islamski - zrobisz karierę ;)
Nie dziw się,poczytaj jego posty,wymądrza się na wiele tematów,chory z nienawiści.Burak,którego "mądrości" nie warto komentować.