Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Piewca ciemnoty

~ niezalogowany
7 października 2015r. o 10:40
Sam się rzucił na pożarcie? :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ciemniaki forever niezalogowany
7 października 2015r. o 15:50
oto inteligencja z pod sutanny .....

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/pl_PL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));We wczorajszej UWADZE! zajmowaliśmy się sprawą seksualnego wykorzystania dziewczynki przez trzykrotnie od niej starszego księdza. Duszpasterz przyznał się do winy, jednak mieszkańcy parafii, której był proboszczem nadal go bronią.... Link do całego reportażu: http://bit.ly/1L4dlfzPosted by TVN UWAGA! on 6 października 2015
~ niezalogowany
7 października 2015r. o 15:56
Dobrze,Alter,podsumowałeś tego "orła",to jest taki forumowy niesioł,na bolec info.Wystarczy poczytać jego wypowiedzi na różne tematy.
~ niezalogowany
7 października 2015r. o 16:16
~ciemniaki forever napisał(a): oto inteligencja z pod sutanny .....

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/pl_PL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));We wczorajszej UWADZE! zajmowaliśmy się sprawą seksualnego wykorzystania dziewczynki przez trzykrotnie od niej starszego księdza. Duszpasterz przyznał się do winy, jednak mieszkańcy parafii, której był proboszczem nadal go bronią.... Link do całego reportażu: http://bit.ly/1L4dlfzPosted by TVN UWAGA! on 6 października 2015

falco za tyldą troluje :D
2900
#falco nieaktywny
7 października 2015r. o 18:51
ale bzdura
w tym króluje tutaj pewien osobnik :D

uważacie że tylko ja widzę zachowanie polskiego kleru i jego nieprawości?
cieszę się że jest takich jak ja więcej ale i cieszę się z istnienia takich jak wy :D

Watykan nie chroni swoich ?...dobre!!!! :D
a słynny klasztor jako ''odwyk''?
zapewne o nim również nie słyszeliście...
o tym że ''ubogi'' Tadeusz żebrze wszędzie o kasiorę bo ''mam wydatki'' też nie słyszeliście?
banda dewotów :D :D
wygodnie wam na kolankach ''plebana''?
całujcie dalej ''zaśliniony'' pierścionek licząc na łagodną ''pokutę'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
7 października 2015r. o 19:30
Falco ,uraziłeś moje uczucia religijne.Pójdziesz za to do pierdla ,jako rzekł Trybunał konstytucyjny.
~ niezalogowany
7 października 2015r. o 20:35
~ napisał(a): Falco ,uraziłeś moje uczucia religijne.Pójdziesz za to do pierdla ,jako rzekł Trybunał konstytucyjny.

Słyszałem że szczoteczkę już spakował i kapcie ;)
2900
#falco nieaktywny
7 października 2015r. o 21:33
na razie to mamy tlko Trybunał Konstytucyjny ale ''wielebny'' prezes ,nadzorca równie ''przewielebnego'' wodza narodu nosi się z zamiarem utworzenia sądu nad sądami czyli jakiegoś tworu który wyroki ''nie po myśli'' wiadomo kogo ,będzie mógł odwołać wyrok i wydać taki który usatysfakcjonuje Jarosława ''Zbawiciela Polski'' Kłamczy...Kaczyńskiego
nieważne jest to ze będzie to wbrew prawom demokracji ale jaka ''demokracja'' takie prawo :D
jaki kraj ,takie obyczaje o ile można to nazwać ''obyczajami'' :D jeczcze nie tak dawno pan doktor miał obowiązek wedle prawa poinformować pacjentkę gdzie będzie mogła dokonać aborcji a tu proszę ...już nie musi bo chyba ''prawo '' się zmieniło :D
piszę ''chyba '' bo nic o tym nie wiem :|
czy jak dzisiaj napiszę że ''pan ksiondz '' jest pazerą ,wyrwigroszem ,oszustem bazującym na naiwności ludzkiej lub niewiedzy ,pedofilem dopuszczającym się przestępstwa to urażę czyjeś tam ''uczucia religijne''?
a co to jest w sumie to ''uczucie religijne'' ?
rozumiem przedmiot kultu religijnego -krzyż ,Biblia ale ''uczucie''?...co to kurna jest? :|

i gdzie w tym wszystkim moje UCZUCIA!!!... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.