Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Piewca ciemnoty

3004
#masi nieaktywny
6 października 2015r. o 21:23
alter napisał(a):
masi napisał(a): Ok, wasze podwórko ;)

:) Twoje też...

Moje nie, na rysunku się nie znam, nie znoszę polityki, nie jestem super "fachowcem", nie mam nic do rosjan, arababów czy murzynów... :)
Nie mam nic przeciwko imigracji ani w jedną, ani w drugą stronę...
Nie biorę łapówek... :D

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
6 października 2015r. o 21:24
masi napisał(a): Moje nie, na rysunku się nie znam, nie znoszę polityki, nie jestem super "fachowcem", nie mam nic do rosjan, arababów czy murzynów... :)
Nie mam nic przeciwko imigracji ani w jedną, ani w drugą stronę...
Nie biorę łapówek... :D

Ale jesteś bolecnautą :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
3004
#masi nieaktywny
6 października 2015r. o 21:33
Argument nie do podważenia, w "regulaminie" tak piszą? ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
9984
#gover nieaktywny
6 października 2015r. o 21:45
alter napisał(a): Synonimy do wyrazu malunek

Najpopularniejsze synonimy do wyrazu malunek to: dzieło czyjegoś pędzla, obrazeczek, pejzaż, malatura, dzieło malarskie, rysunek, obraz, pastel, olej, malowanka, akwarela, akt, kicz, bohomaz, marina, ornament, portret, krajobraz, panorama, polichromia, ilustracja, landszaft, oleodruk, obrazek, fresk, płótno, tempera, malowidło, … .

Jednak ikony ani sie maluje, ani rysuje. Ikony sa pisane.
~Obserwator niezalogowany
6 października 2015r. o 21:59
alter napisał(a):

I tak się rozmawia z budowlańcem falco po zawodówce, który wszystko rozumie w swój własny niepowtarzalny sposób, od strony trzonka od łopaty. Zobaczy kij i już by dołek kopał.

Jesteś pewien, falco po zawodówce? Tyle napisał, bo chciał żebyś tyle wiedział. Zastanów się co piszesz. Pewnie nie znasz falco i łyknąłeś jak pelikan, to co napisał o sobie,. I jedziesz na tym, jak pewniak. Nic bardziej błędnego,ale szkoda mi czasu na ciebie miernoto i mrówo. Poznaj ludzi w realu, a później gryzmol na nich w internecie.
~ niezalogowany
6 października 2015r. o 22:12
Ja myślę że on jest ewidentnie po zawodówce....... Tylko czemu się tego wstydzi........ Nie ma czego...... Żadna praca nie hańbi ta nawet przy betoniarze...... :>
2900
#falco nieaktywny
6 października 2015r. o 22:46
ewidentnie!!!!
:D
jak widzę ktoś też pozwolił sobie zauważyć to co kiedyś sam napisałem
wiecie tylko tyle na ile sam wam pozwolę :D
resztę ''ideologi'' dopiszcie sobie sami ...
czy będę dla takich Żydem ,Murzynem ,gejem czy kosmitą guzik mnie obchodzi :P
czy ja coś zyskam?...czy ja coś stracę?

niektórzy biorą sie niekiedy jak ''mucha na lep'' co pod pewnym znakiem zapytania stawia ich tak hołubioną przez nich samych ,własną ''inteligencję''
a robi to z nimi ten ''od betoniary'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
6 października 2015r. o 22:52
O tym myślałam...... Wstydzi sie biedaczek...... :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo