Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Piewca ciemnoty

10114
#alter nieaktywny
5 października 2015r. o 23:56
Pannazdzieckiem napisał(a): Taki z Ciebie fachowiec , jak ze mnie biskup ... chwalipięto :)

No i wiedziałem, że taka będzie z Tobą rozmowa... :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~oko w oko niezalogowany
6 października 2015r. o 4:33
masi napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Masi- francuziku , żyjesz w zupełnie innym świecie. Nie wiem jak jest nad Sekwaną , ale w kraju nad Wisłą klient opłaca "wszystkowiedzących" darmozjadów. I w imieniu mojego klienta szukam najtańszego. Dlatego pytam publicznie Agenta Mossadu , alias Alterowicz , czy łapówy potrzebuje , czy wystarczy Mu jedynie wiedza techniczna i zdobyte doświadczenie , oraz autorytet wśród klienteli. Bo kilka numerów telefonów , zadowolonych moich klientów ... mógłbym podać :)

No dobra , idę spać , jutro znowóż trzeba budować ten żydowski kapitalizm. :)

Dobranoc :)

Uświadomiłeś mnie, że nie warto pchać się w forumowe znajomości... :)
Było miło :)

Masi ,Ty masz jakiegoś kolegę ? Kto i o czym by z tobą rozmawiał ?

2900
#falco nieaktywny
6 października 2015r. o 5:55
''Ktoś się tutaj kiedyś chwalił, że umie czytać rysunki techniczne? Nie chwaląc się, ja potrafię takie rysunki rysować :)''

ten ''putlerek '' jest ''de best'' :D

do twojej wiadomości ''inteliencie'' i ''fachowcu'' w jednym, rysunek techniczny nie ''rysuje '' się a ''kreśli''
:D
więc weź się za rysowanie a nie za przerastające cie polemiki... :D
wiesz co to znaczy czy mam ci to również wytłumaczyć? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 października 2015r. o 7:34
alter napisał(a):

No i wiedziałem, że taka będzie z Tobą rozmowa... :)

Jakiś czas temu chciałem z Tobą face to face porozmawiać , ale już mi przeszło. A przeszło mi ponieważ codziennie udowadniasz swą wiedzę , każdym postem , a szczególnie tym kretyńskim mottem. Jakoś dziwnie mi pasuje tytuł tegoż tematu do Twojego wybujałego ego.

Ponieważ zniknął nienawistnyPark ( Maniek zrób coś wreszcie z tą szukajką ;) ) zamieszczam tutaj , bo pojawiła się szansa na zakończenie emigracyjnej fali , i warto jest się pomodlić za Ruskich :

https://pracownia4.wordpress.com/2015/10/04/rosja-ustanawia-nad-syria-strefe-zakazu-lotow-dla-nato-i-rusza-rozgromic-isis-a-pentagon-wpada-w-poploch/

Miłego dnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
6 października 2015r. o 7:43
Największemu piewcy ciemnoty na bolcu wydaje się, że jest błyskotliwy.

Jeżeli coś się nazywa "rysunek", to można również rysować.

Kreślić to można na desce kreślarskiej, jednak korzystając z autocadu spokojnie można tylko rysować.

"Rysunek – kompozycja linii wykonana na płaszczyźnie, polegająca na nanoszeniu na powierzchnię walorów wizualnych przy użyciu odpowiednich narzędzi."

Więc ciemnoto falco to ty chyba jesteś tutaj debeściak maliniak.

I tak się rozmawia z budowlańcem falco po zawodówce, który wszystko rozumie w swój własny niepowtarzalny sposób, od strony trzonka od łopaty. Zobaczy kij i już by dołek kopał. EOT.

Dopisane 06.10.2015r. o godz. 07:43:

Pannazdzieckiem napisał(a):
Jakoś dziwnie mi pasuje tytuł tegoż tematu do Twojego wybujałego ego.

Twoje żałosne złośliwości są mi obojętne.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 października 2015r. o 8:31
A gdzie " miłego dnia " pod moim adresem ... pogromco chamstwa ? :D

Nara :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Komu na tym zależy ? niezalogowany
6 października 2015r. o 14:43
Niektóre wątki natychmiast zmieniają swój sens .Kto się do tego przyczynia ?

Panna , alter ?

To nieważne .Ważne że we wszystkim trollują,

A Oko ma się jak kij mu w oko.
~ niezalogowany
6 października 2015r. o 14:55
Najbardziej troluje falko.Napisz proszę że Putin to agresor a zobaczysz co się bę43dzie działo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza