Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Piewca ciemnoty

3004
#masi nieaktywny
5 października 2015r. o 22:03
falco, my z niepełnym podstawowym możemy tylko pisać ze sobą :D

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 października 2015r. o 22:05
Coście się tak na Papugę rzucili , jak hieny ? Zacznijmy od tego , że każdy kapłan nie Polsce ( będąc Polakiem ) wierność przysięga , a Namiestnikowi Stolicy Piotrowej , czyli strzępom Cesarstwa Rzymskiego z przed półtorej tysiąca lat. Wspomnijmy o tym , że każda parafia , poprzez system diecezjalny płaci haracz Watykanowi , Proboszcz na straży tego interesu . Co uda się zaoszczędzić , to w lokalny kościółek idzie , zaraz po ratach za Awensis i LCD 100 cali :D Wspomnijmy też o tym , że Kościół ma w Afryce ponad tysiąc czterysta misji ( szpitale , przytułki dla ubogich i nawet hospicja ) i jednego pedofila na tysiąc czarnych , zboczonych budowlańców. Rzecz polega na tym , że organizacja mówiąca o moralności , chwasty powinna wyrywać , a nie chronić. Choćby dla szlachectwa i niezłomności prawdziwych Kapłanów , prowadzących Ludzi do Stwórcy. O tym mówi Papuga , a Wy się tutaj jakimiś głupimi statystykami zasłaniacie. Jak ktoś ma nogi w piekarniku , a głowę w zamrażarce , to jest w klimacie umiarkowanym. Jeśli większość dostaje 1500 na łapę , a grupa neoliberałów po 15 000 , to średnia krajowa wynosi 4866, ... i sześćdziesiąt sześć groszy ... plus jeszcze jedna szóstka po drugim przecinku ... taka precyzja , a co :D

A wracając do Oka. Srender , nie gender. Trują i okradają Was codziennie , podsuwając tematy zastępcze.

Pytanie brzmi , kto ? Może jakaś ponadnarodowa nacja, a może szatan , co siedzi pod każdym kamieniem , a może Putler , tudzież Assad ?

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
5 października 2015r. o 22:18
falco napisał(a): bo statystycznie budowlańców jest więcej niż ''panów księdzów''
bo argumenty jak widać do takich jak ten powyżej nie docierają...

i dlatego że właśnie tacy jak ten powyżej ewidentnie ma braki -nie wiem czy w wykształceniu -ale w myśleniu na pewno...
może dlatego lepiej się czuje w ''kopiuj -wklej'' poezję...
to nie wymaga myślenia

:D
Dopisane 05.10.2015r. o godz. 21:04:(...)''Prosimy każdego o systematyczną pomoc. Choćby nawet odmawiając sobie miesięcznie paczki papierosów – apeluje na stronach internetowych swojej rozgłośni o. Tadeusz Rydzyk. Co się stało? Chodzi o Radio Maryja i Telewizję Trwam, których utrzymanie, jak podkreśla sam ich założyciel, kosztuje krocie.

Dramatyczny apel pojawił się na stronach internetowych Radia Maryja. Ojciec Rydzyk zauważa, że w ostatnich miesiącach znacznie spadła ilość ofiar. – Koszt utrzymania miesięcznego tylko pobytu w eterze Radia Maryja i Telewizji Trwam to ponad 2,5 mln zł. To jest bardzo dużo. Jednak czy to jest dużo dla milionów? – zauważa w swoim apelu redemptorysta.''

dla lepszego samopoczucia...co niektórym :D

''...w ostatnich miesiącach znacznie spadła ilość ofiar''

...biedactwo :D
Falco,Rydzyka,to Ty możesz cmoknąć,wiesz w co.Najwięcej ci szczekają,co nic nie dają.Chce ktoś dać,jego sprawa,nikomu nic do tego.Widać słuchasz Radia Maryja,tylko po co?Szkoda Ci,że Tobie nie dają?Niesioł ma godnego następcę,Urban też.Pokory trochę by się przydało,bo nikt nie wie,co go spotka jutro.
10114
#alter nieaktywny
5 października 2015r. o 22:42
Pannazdzieckiem napisał(a): Coście się tak na Papugę rzucili , jak hieny ? Zacznijmy od tego , że każdy kapłan nie Polsce ( będąc Polakiem ) wierność przysięga , a Namiestnikowi Stolicy Piotrowej , czyli strzępom Cesarstwa Rzymskiego z przed półtorej tysiąca lat. Wspomnijmy o tym , że każda parafia , poprzez system diecezjalny płaci haracz Watykanowi , Proboszcz na straży tego interesu . Co uda się zaoszczędzić , to w lokalny kościółek idzie , zaraz po ratach za Awensis i LCD 100 cali :D Wspomnijmy też o tym , że Kościół ma w Afryce ponad tysiąc czterysta misji ( szpitale , przytułki dla ubogich i nawet hospicja ) i jednego pedofila na tysiąc czarnych , zboczonych budowlańców. Rzecz polega na tym , że organizacja mówiąca o moralności , chwasty powinna wyrywać , a nie chronić. Choćby dla szlachectwa i niezłomności prawdziwych Kapłanów , prowadzących Ludzi do Stwórcy. O tym mówi Papuga , a Wy się tutaj jakimiś głupimi statystykami zasłaniacie. Jak ktoś ma nogi w piekarniku , a głowę w zamrażarce , to jest w klimacie umiarkowanym. Jeśli większość dostaje 1500 na łapę , a grupa neoliberałów po 15 000 , to średnia krajowa wynosi 4866, ... i sześćdziesiąt sześć groszy ... plus jeszcze jedna szóstka po drugim przecinku ... taka precyzja , a co :D

A wracając do Oka. Srender , nie gender. Trują i okradają Was codziennie , podsuwając tematy zastępcze.

Pytanie brzmi , kto ? Może jakaś ponadnarodowa nacja, a może szatan , co siedzi pod każdym kamieniem , a może Putler , tudzież Assad ?

Jakiego Cesarstwa Rzymskiego? Jak zwykle same głupoty opowiadasz. Nie ma z czym polemizować. :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 października 2015r. o 23:00
Nie możesz ze mną polemizować Alterowiczu. Ja się wciąż uczę i zapewne umrę głupcem będąc , a Ty już jesteś " wykształcony". Ja nie mam matury , Ty masz doktorat. Ja potrafię budować domy z betonu , znam prawa Kirchoffa i Ohma , znam prawa przepływu i poznaję prawa kwantowe. A Ty potrafisz jedynie polemizować ... z równymi sobie ... równie wykształconymi :D

Resztę Ludzi mając za goyim. Cóż za skromność Alterowiczu. Palce lizać.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3004
#masi nieaktywny
5 października 2015r. o 23:07
Do mnie dotarło, nie jestem ani wykształcony, ani bogaty, czas zmienić forum :D

10114
#alter nieaktywny
5 października 2015r. o 23:10
Pannazdzieckiem napisał(a): Palce lizać.

Ale masz z pewnością jeden talent... literacki do S-F, to chyba zasługa twoich skłonności do teorii spiskowych ;) Znajdź kogoś kto ogarnie twój język i zostaniesz twórcą... :) Nie licz jednak na to, abym Cię brał na poważnie po twoich wypowiedziach. Bez urazy, ale chciałbym zobaczyć te twoje domy z betonu :) Do tego co ty potrafisz na budowie nie potrzebuję zdobywać fakultetu. Ktoś się tutaj kiedyś chwalił, że umie czytać rysunki techniczne? Nie chwaląc się, ja potrafię takie rysunki rysować :)

Dopisane 05.10.2015r. o godz. 23:10:

masi napisał(a): Do mnie dotarło, nie jestem ani wykształcony, ani bogaty, czas zmienić forum :D

hehehe dobre... ale nie bierzmy pewnych wypowiedzi zbyt poważnie :)
dobranoc :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
3004
#masi nieaktywny
5 października 2015r. o 23:20
alter, jestem bardzo poważny, jack daniels, czekoladki i kwiaty jak przyjadę :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo