Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Piewca ciemnoty

~ niezalogowany
5 października 2015r. o 15:50
~ napisał(a): Falco tyle razy Ci mówili zebys zamiast tej papugi wkleil sobie zdjęcie profilowe barana zeby bylo realnie a Ty dalej nic. Jeszcze troche Twoich pomysłów i wkleja Ci barana z urzędu :D

trzba docenić fakt że sam przyznał się do lęku przed lataniem, a ten awatar to zapewne ramach terapii.... falco zdrówka zyczymy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 października 2015r. o 16:02
Cani napisał(a):

No to wymieniaj, bo statystyka jest dla Ciebie bezlitosna!
Przez 10 lat skazano za pedofilię w Polsce ok.6tys.ludzi,w tym 27 księży.Aż 40% skazanych to homoseksualiści,

Ta statystyka jest znana...... Tylko do zatwardzialców takich jak falco to nie dociera....... Tak się na niby martwi o dzieci a tęczy i homoseksualistów broni hipokryta...... :>
211
skorn
5 października 2015r. o 16:28
Falco na poparcie swoich tez ma mocne argumenty i źródła w postaci takich branżowych periodyków jak "Fakty i mity".

obowiązkowo: :D

Dopisane 05.10.2015r. o godz. 16:28:

Warto zwrócić uwagę, że największymi specjalistami od "ciemnoty" są na tym forum ludzie po zawodówkach. Coś musi być na rzeczy.

<i>
~ niezalogowany
5 października 2015r. o 17:27
"Także my mamy ten trąd w domu", mówił Franciszek (Papież) o pedofilii. Podkreślił, że wie od swoich współpracowników, iż w Kościele zjawisko to dotyczy 2 procent duchownych. "

http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3505235,uzyje-kija-przeciwko-ksiezom-pedofilom,id,t.html?cookie=1
~kurvinox niezalogowany
5 października 2015r. o 20:04
Ciemnota to tacy ludzie, którzy waleni w du pę dzień w dzień przez państwo interesują się jak kto się wali w du pę dosłownie.

Dochodzi nawet do tego że ci waleni na co dzień w du pę chcą aby wpuszczać do jego miasta takiego któremu Allach pozwala walić w du pę nawę bobasa.

Walony w du pę nawet nie pojmuje sytuacji w jakiej się znajduje bo steruje nim telewizja.
No i tak mamy :
Ksiądz nie może walić w du pę bo to złe,
Muzułmanin może bo jest z religii miłości,
No i sami zainteresowani mogą być waleni bo to szczytny cel , bo to dla Polski :)
2900
#falco nieaktywny
5 października 2015r. o 20:32
Cani
a może tajemnica tkwi w w wyciszaniu lub wręcz ukrywaniu przez zainteresowanych takich spraw
dlaczego prokuratury sprawy o pedofilię gdzie sprawcą jest ''pan ksiądz'' są prowadzone z ''wyłączeniem jawności''?
tłumaczenie że ''ze względu na dobro społeczne'' to tłumaczenie tak naiwne jak głupie :D
ilu jeszcze księży ukrywa swoje preferencje ?
ilu z nich chowa się jeszcze pod opiekuńczymi skrzydełkami Watykanu?
ilu z nich zostało przeniesionych z parafii do parafii by zatuszować ich przestępstwa?

myślicie że zakrzyczycie mnie pisząc że to wszystko kłamstwa?
próbując mnie obrażać nic nie osiągniecie bo to tylko okazuje waszą niemoc ...nic innego
:P
ja mam zmieniać nick?
ciekawe że ja go mam od lat a wy nie potraficie zdobyć się nawet na to by mieć jakikolwiek bo tak jest bezpieczniej... :D

Skorn-kolejny ''inteligent'' epatujący po raz kolejny swoim niby wykształceniem które to jednocześnie pozwala mu w jakiś sposób próbować poniżać ludzi ''po zawodówkach''
ja znam wielu takich ludzi i żadnemu nie czynię z tego zarzutu bo wielu z nich ma więcej doświadczenia życiowego od ciebie Skornie a o obyciu już nie wspomnę...
życie przed tobą i wiele ''batów'' jeszcze przyjmiesz zanim zrozumiesz gdzie i jakie błędy popełniłeś...
mnie to guzik obchodzi :D
tak jak głosy obrońców księży pedofili :P

alleluja :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
5 października 2015r. o 20:45
Statystycznie, więcej zboczonych budowlańców ukrywa swoje zboczenie niż duchownych. :D

Dopisane 05.10.2015r. o godz. 20:44:

Cani napisał(a):
No to wymieniaj, bo statystyka jest dla Ciebie bezlitosna!
Przez 10 lat skazano za pedofilię w Polsce ok.6tys.ludzi,w tym 27 księży.Aż 40% skazanych to homoseksualiści, których w populacji jest nie więcej niż 4 %

To są argumenty, które do ciemnoty nie docierają :) pozdrawiam

Dopisane 05.10.2015r. o godz. 20:45:

skorn napisał(a): Warto zwrócić uwagę, że największymi specjalistami od "ciemnoty" są na tym forum ludzie po zawodówkach. Coś musi być na rzeczy.

Próbują nadrabiać braki w edukacji? ;)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
5 października 2015r. o 21:04
bo statystycznie budowlańców jest więcej niż ''panów księdzów''
bo argumenty jak widać do takich jak ten powyżej nie docierają...

i dlatego że właśnie tacy jak ten powyżej ewidentnie ma braki -nie wiem czy w wykształceniu -ale w myśleniu na pewno...
może dlatego lepiej się czuje w ''kopiuj -wklej'' poezję...
to nie wymaga myślenia

:D

Dopisane 05.10.2015r. o godz. 21:04:

(...)''Prosimy każdego o systematyczną pomoc. Choćby nawet odmawiając sobie miesięcznie paczki papierosów – apeluje na stronach internetowych swojej rozgłośni o. Tadeusz Rydzyk. Co się stało? Chodzi o Radio Maryja i Telewizję Trwam, których utrzymanie, jak podkreśla sam ich założyciel, kosztuje krocie.

Dramatyczny apel pojawił się na stronach internetowych Radia Maryja. Ojciec Rydzyk zauważa, że w ostatnich miesiącach znacznie spadła ilość ofiar. – Koszt utrzymania miesięcznego tylko pobytu w eterze Radia Maryja i Telewizji Trwam to ponad 2,5 mln zł. To jest bardzo dużo. Jednak czy to jest dużo dla milionów? – zauważa w swoim apelu redemptorysta.''

dla lepszego samopoczucia...co niektórym :D

''...w ostatnich miesiącach znacznie spadła ilość ofiar''

...biedactwo :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza