Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Piewca ciemnoty

~nietrol niezalogowany
6 października 2015r. o 15:21
~ napisał(a): Najbardziej troluje falko.Napisz proszę że Putin to agresor a zobaczysz co się bę43dzie działo.

Leje na putrina .Mnie interesi kto pozwala pieprzyć takie bzdury oku .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3004
#masi nieaktywny
6 października 2015r. o 17:40
falco napisał(a): ''Ktoś się tutaj kiedyś chwalił, że umie czytać rysunki techniczne? Nie chwaląc się, ja potrafię takie rysunki rysować :)''

ten ''putlerek '' jest ''de best'' :D

do twojej wiadomości ''inteliencie'' i ''fachowcu'' w jednym, rysunek techniczny nie ''rysuje '' się a ''kreśli''
:D
więc weź się za rysowanie a nie za przerastające cie polemiki... :D
wiesz co to znaczy czy mam ci to również wytłumaczyć? :D

falco, nie wiem dlaczego go atakujesz, rysunek nie jest prostą sprawą jak mogłoby się wydawać...
Panna jak widać wszystko robi, najlepiej wychodzi mu dawanie w łapę, fachura jak się patrzy - bo to Polska a nie Francja :D Nie chciałbym aby cokolwiek u mnie wykonywał... ;)
Panna, w Polsce przez kilka lat przyniosłem więcej "pożytku" niż Ty w całym, swoim życiu, bolesławtczaniku internetowy ;)
PS Panna pokaż jakiś swój projekt, może być w DWG, zobaczymy twoje osiągnięcia :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~ niezalogowany
6 października 2015r. o 18:03
masi chwaleniem samego siebie przegoniłeś pannę . ;(
11445
PanM
6 października 2015r. o 18:35
W obronie temu oku

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
2900
#falco nieaktywny
6 października 2015r. o 19:42
nie mam zbyt dużo czasu więc krótko masi :)
nie mam zamiaru nikogo tutaj atakować a tym bardziej tego oszołoma :D

juz dawno zostawiłem go sam na sam ze swoją ''pseudointeligencją'' która przerosła już nawet jego wybujałe ''ego''
jak widzę zatęsknił za mną i sam szuka zwady widząc że kompletnie go ''olałem''
czyż nie?...zaprzeczysz ''putlerku''?
więc odpuść sobie i dalej ruszaj w poezję...
jesli ''rysunek '' się rysuje to obraz to ''malunek''?...wszak się go maluje... :|

próbujesz sie po-pisać :D więc używaj terminu odpowiedniego dla kreslarzy bo przecież nim tez jesteś...
zreszta kim ty tutaj na forum już nie byłeś :D

szkoda mi więcej czasu dla takiego ....(ocenzurowano) ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
6 października 2015r. o 19:48
Synonimy do wyrazu malunek

Najpopularniejsze synonimy do wyrazu malunek to: dzieło czyjegoś pędzla, obrazeczek, pejzaż, malatura, dzieło malarskie, rysunek, obraz, pastel, olej, malowanka, akwarela, akt, kicz, bohomaz, marina, ornament, portret, krajobraz, panorama, polichromia, ilustracja, landszaft, oleodruk, obrazek, fresk, płótno, tempera, malowidło, … .

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
3004
#masi nieaktywny
6 października 2015r. o 21:03
Ok, wasze podwórko ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
10114
#alter nieaktywny
6 października 2015r. o 21:08
masi napisał(a): Ok, wasze podwórko ;)

:) Twoje też...

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza