#Pannazdzieckiem nieaktywny 8 października 2015r. o 22:02
Cani napisał(a): ... Jego finansują ludzie dobrowolnie.
...
Dobre :D Jajcasz jesteś Cani , czy Jajcara ? Bo jakoś płci po nicku nie potrafię odróżnić . To nie jest dobrowolność , tylko pragmatyczne pranie mózgów od stuleci .
Cani napisał(a): ...
Ścierwomedia nie proszą nas o kasę - dostają nasze pieniądze bez pytania nas o zdanie. ...
Co prawda , to prawda :)
Ależ Drodzy Państwo :) Czuję się niedopieszczony , ja obsługa betoniary z dziada pradziada , przesunięta na " DRUGIEGO " łopaciarza , zaraz za Papugą ... ;( To nie może być. Ja chcę na świecznik . Przestać pluć na Papugę , pluć na mnie. Dziękuję Ci Skorniku za tradycyjnego złodzieja . Wiedziałem , że na Ciebie zawsze mogę liczyć :*
Szanownym rozmówcom chciałbym zwrócić uwagę na pieśń jaką uwielbia moja siedemnastoletnia Córa. Taka funkcja szatana , bardzo mi odpowiada :
Dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
falco napisał(a): zadano juz ci tyle pytań i na żadne nie odpowiedziałeś ...
unikasz odpowiedzi na pewne pytania jednocześnie nieudolnie próbując zadając je innym... ;)
to jak tam skornie?...kiedy płód już nie jest płodem?
Musiałbym zajrzeć do podręcznika biologii. Tak czy owak, jest to etap w rozwoju człowieka.
W przeciwieństwie do ciebie na pytania odpowiadam.
To jaką szkołę skończyłeś? W sensie typ, nie konkretną placówka. Zawodówkę, technikum?
Nie musisz odpowiadać. Wiemy, że wstydzisz się swojego poziomu wykształcenia i odreagowujesz to na forum. :D :D :D
skorn napisał(a): Jeśli chodzi o merytoryczną dyskusje z falco, to możecie pomarzyć. Strata czasu. W zamian dostaniecie kupe dziecinnych emot i tyle samo banałów. Żadnego odpierania argumentów.
To samo niedoszły prezydent Moszczyński i złodziej PannazDzieckiem. Sami eksperci od ciemnoty i moralizowania innych. Każdy z dyplomem Harvardu. Wielka Trójca Bolec.info.Dopisane 08.10.2015r. o godz. 16:51:Zapomniałem dodać: :D :D :D
Bez tego falco nie zrozumiałby, co napisałem.
Panie Skorn , czy to wszystko na co Pana stać ?
Temat dotyczy bardzo kontrowersyjnych wypowiedzi jednego z księży.Na domiar złego księdza wspieranego przez część oficjalnych przedstawicieli władzy .
Ludzi którzy z założenia powinni być neutralni.
Kościół w Polsce uzurpuje sobie prawo bycia ponad państwem .Ponad zdrowym rozsądkiem i ponad logiką.
Może wypowie się Pan w tym temacie ?
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
heh...
a czego mam się wstydzić?mam pisać natomiast to czego ty skrzętnie unikasz?
nie próbuj mną manipulować skornie chociaż domyślam się z kogo bierzesz przykład a są lepsi od ciebie i nie odnieśli sukcesu
;)
kiedyś ci coś zaproponowałem a nie skorzystałeś więc pozostańmy przy tym ze mam ''siedem klas''
i dla ciebie i innych będzie to ''wygodniejsze'' ;) a mnie nic nie ubędzie...
w tym błogim przeświadczeniu o własnej ''wielkości '' pozostawiam cię bo ja- a nie wiem jak ty-jutro wybieram się do pracy ...
wiesz na jakim stanowisku ;)
falco napisał(a): heh...
a czego mam się wstydzić?mam pisać natomiast to czego ty skrzętnie unikasz?
nie próbuj mną manipulować skornie chociaż domyślam się z kogo bierzesz przykład a są lepsi od ciebie i nie odnieśli sukcesu
Najpierw zarzuty, że nie odpowiadam na pytania, a gdy ja je zadaje, to sam nie masz nic do powiedzenia. Nie lepiej zatem siedziec cicho, manipulancie?
Dopisane 09.10.2015r. o godz. 00:01:
PanM napisał(a): Temat dotyczy bardzo kontrowersyjnych wypowiedzi jednego z księży.Na domiar złego księdza wspieranego przez część oficjalnych przedstawicieli władzy .
Ludzi którzy z założenia powinni być neutralni.
Kościół w Polsce uzurpuje sobie prawo bycia ponad państwem .Ponad zdrowym rozsądkiem i ponad logiką.
Dla pana zdrowy rozsądek to dwóch facetów biorących ślub i wychowujących dziecko. Gdy pan krytykuje rząd za prowadzoną politykę to też uzurpuje sobie prawo bycia nad państwem?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.