adra napisał(a): Cześć. Dopiero teraz się zorientowałam. Po czasie. Przed chwilą nadałam przelew na niewłaściwy rachunek ( zle wpisalam ostatnią cyfrę) :/ :/ :/ :/
No i co teraz??????
adra napisał(a): Cześć. Dopiero teraz się zorientowałam. Po czasie. Przed chwilą nadałam przelew na niewłaściwy rachunek ( zle wpisalam ostatnią cyfrę) :/ :/ :/ :/
No i co teraz??????
~ napisał(a):adra napisał(a): Cześć. Dopiero teraz się zorientowałam. Po czasie. Przed chwilą nadałam przelew na niewłaściwy rachunek ( zle wpisalam ostatnią cyfrę) :/ :/ :/ :/
No i co teraz??????
Czytam i nie wierzę..... Jakim cudem bank podpisał z Tobą umowę? A choć się z nią zapoznałeś/-aś czy podpis był walnięty na oślep? Bo tam zapewne wszystko było napisane.
A jak zobaczysz jakieś zdarzenie na mieście? Powiadomisz odpowiednie służby czy będziesz się pytać na forum co robić?
adra napisał(a): Cześć. Dopiero teraz się zorientowałam. Po czasie. Przed chwilą nadałam przelew na niewłaściwy rachunek ( zle wpisalam ostatnią cyfrę) :/ :/ :/ :/Nie masz możliwości anulowania transakcji?
No i co teraz??????
No i co teraz??????