Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zle nadalam przelew. Co robic??>>>

13969
#adra nieaktywny
6 października 2015r. o 12:46
Cześć. Dopiero teraz się zorientowałam. Po czasie. Przed chwilą nadałam przelew na niewłaściwy rachunek ( zle wpisalam ostatnią cyfrę) :/ :/ :/ :/
No i co teraz??????
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ramaj niezalogowany
6 października 2015r. o 12:51
adra napisał(a): Cześć. Dopiero teraz się zorientowałam. Po czasie. Przed chwilą nadałam przelew na niewłaściwy rachunek ( zle wpisalam ostatnią cyfrę) :/ :/ :/ :/
No i co teraz??????

Dzwoń do swego banku.Ten przelew pewnie jeszcze nie poszedł- transmisje mają co kilka godzin.
Swoją drogą dobry(a) jesteś - logika nakazuje kontakt z bankiem.Tu z tej strony nie da sie go zablokować czy cofnąć (przelewu)
~ niezalogowany
6 października 2015r. o 13:13
adra napisał(a): Cześć. Dopiero teraz się zorientowałam. Po czasie. Przed chwilą nadałam przelew na niewłaściwy rachunek ( zle wpisalam ostatnią cyfrę) :/ :/ :/ :/
No i co teraz??????

Czytam i nie wierzę..... Jakim cudem bank podpisał z Tobą umowę? A choć się z nią zapoznałeś/-aś czy podpis był walnięty na oślep? Bo tam zapewne wszystko było napisane.

A jak zobaczysz jakieś zdarzenie na mieście? Powiadomisz odpowiednie służby czy będziesz się pytać na forum co robić?
235
ladaco
6 października 2015r. o 13:25
~ napisał(a):
No i co teraz??????

Czytam i nie wierzę..... Jakim cudem bank podpisał z Tobą umowę? A choć się z nią zapoznałeś/-aś czy podpis był walnięty na oślep? Bo tam zapewne wszystko było napisane.

A jak zobaczysz jakieś zdarzenie na mieście? Powiadomisz odpowiednie służby czy będziesz się pytać na forum co robić?

zarozumiały pajacu, zanim coś wydalisz spróbuj to przemyśleć chociaż w przypadku takich kreatur to raczej niemożliwe...
~Andriej niezalogowany
6 października 2015r. o 13:26
No i co teraz??????
Nie masz możliwości anulowania transakcji?
11100
#Blackjack nieaktywny
6 października 2015r. o 13:46
Nie wiem czy przelew z pomylonym numerem rachunku "pójdzie"
Jest coś takiego jak suma kontrolna i teoretycznie nie da się wpisać złego numeru, przelew powinien być z automatu odrzucony.
http://www.ekontobankowe.pl/numer-konta-iban

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ niezalogowany
6 października 2015r. o 16:46
podaj nr swojego konta to postaram się to odkręcić . ;)
~kurvinox niezalogowany
6 października 2015r. o 17:14
No i co teraz??????

Jeżeli dane odbiorcy nie zgadzają się z numerem konta to jak najbardziej da się to odkręcić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza