Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ewa Gutek: Nie jestem różą w zębach w „POPiSowym” tangu
~olo niezalogowany
9 października 2015r. o 22:31
Kandydatka O.K. ale komitet wyborczy fatalny! Nie mogę na ten komitet zagłosować sorry.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~alternatywy niezalogowany
10 października 2015r. o 1:54
ten komitet ma szanse - realne- na mandat poselski. Dlatego warto powalczyć aby to była Ewa Gutek - akurat jest znana z pozytywnej działalności. Co do pozostałych z tej listy się nie wypowiadam, ale "jedynka" absolutnie nie wchodzi w grę.
~alternatywy niezalogowany
10 października 2015r. o 1:54
ten komitet ma szanse - realne- na mandat poselski. Dlatego warto powalczyć aby to była Ewa Gutek - akurat jest znana z pozytywnej działalności. Co do pozostałych z tej listy się nie wypowiadam, ale "jedynka" absolutnie nie wchodzi w grę.
~słyszałem o nej niezalogowany
10 października 2015r. o 7:07
Słyszałem o niej.Ma kobitka jaja.
Szkoda że Kukiz jej nie docenił i nie dał jej jedynki.Wtedy na pewno była by posłanką .
Pierwsze dwie pozycje u nas na liście kukiza to pomyłka .Chyba go bóg opuściłó jak przydzielał miejsca.
~Kukiz niezależny niezalogowany
10 października 2015r. o 11:35
~olo napisał(a): Kandydatka O.K. ale komitet wyborczy fatalny! Nie mogę na ten komitet zagłosować sorry.

A ja uważam że Kukiz zaczyna przeglądać na oczy.Szkoda że późno ale lepsze to jak nic.
~ niezalogowany
10 października 2015r. o 11:45
Wydaje mi się że Kukiz to dobry "chłop", chce dla PL dobrze, ale czy ogarnie to wszystko?
Kto jest 1 w B-c?
~NIE niezalogowany
10 października 2015r. o 12:04
~ napisał(a): Wydaje mi się że Kukiz to dobry "chłop", chce dla PL dobrze, ale czy ogarnie to wszystko?
Kto jest 1 w B-c?

Ten wasz Kukiz oby miał 4,9%,oszołom i celebryta .Wiecie czym się różni Kukiz od pralki automatycznej -pralka ma program :*
~Kolec niezalogowany
10 października 2015r. o 12:49
Programy łykają pelikany :D Ile obietnic spełniono? Obejrzałem filmik i widzę, że kandydatka wie czego chce, jest wiarygodna i nie czuję kombinacji. Co do pozycji na liście to prześledziłem pkw i wiem, że czasami z dalszych miejsc można zrobić lepszy wynik od tzw jedynek. Pozycja 3 to wysoka i zauważalna pozycja. Mój głos Pani ma, bo dużo dobrego o Pani słyszałem i czytałem i takich posłów powinno być więcej. Powodzenia
REKLAMA BAU zaprasza