~ napisał(a): Pani Ewo napiszę Pani to samo co u kandydata Cołokidziego. Nie wierze żadnemu kandydatowi, który nie będzie miał w programie miedzy innymi to :
- kadencyjność Prezesów Sądów gównie Rejonowych,
- kadencyjność Prokuratorów Rejonowych,
-kadencyjność Komendantów Policji,
- kadencyjność wybieranych polityków wszystkich szczebli,
- oddzielenie Policji Państwowej od Samorządów( zakaz całkowity sponsoringu-czytaj uzależnianie Policji od lokalnych polityków)
W innym przypadku najlepsze prawo stanowione nie dotrze do samego dołu, jeżeli chce Pani przykładów i przekonać się czy mam rację proszę przekazać nr do kontaktu to przedzwonię .Powodzenia...
Pani Ewo , PODPIS- uję się pod tymi postulatami Nieznanego/ Nieznanej Bolecnautki / Bolecnauty. Skrócenie kadencyjności do możliwie minimalnych wymiarów czasowych. Chodzi o wyłuskanie ... jak mniemam ... tego co dobre dla Społeczeństwa , nie tego , co dobre dla kariery danej persony. Socjalizm pełną gębą ... że się tak wyrażę :D ... Jestem politykiem po to, by służyć Ludziom , nie mamonie , jak to czyni bankster Petru i jego poplecznicy ( Jasiu z kanistrem , pakuj toboły i na Majorkę , na wiejskiej siwizny dostaniesz :D ) Jestem politykiem w rodzaju Craiga Robertsa , prof. Blooma , dr Jaśkowskiego , czy też dr Nigela Farage , nie mówiąc o Niemcu , dr Ratch i wielu innych ... piewców zdrowego rozsądku , rozsianych po różnych zakątkach tej nieszczęśliwej Planety.
Pani Ewo , ja obsługa betoniary , prosty KOPACZ , cham i prostak , znający się tylko na drucie wiązałkowym , jakiś czas temu udzieliłem poparcia Pawłowi ... za namową Bolecnautów :D
Pani Ewo , ja , biedny , mały żuczek, pytam Panią , czy Pani wie , co to jest pieniądz fiducjarny ? Bezpartyjny samorządowiec , błogosławiony nam Dwuimienny Prezydent tegoż miasteczka , co to się chciał przyssać do Wielkiej Góry Głupców olał moje postulaty . Być może Pani odpowie na postulaty , cytowanego wyżej Kolegi / Koleżanki ?
Dobranoc :)