Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ewa Gutek: Nie jestem różą w zębach w „POPiSowym” tangu
~Ewa Gutek niezalogowany
11 października 2015r. o 21:56
Postaram się Panu udzielić jutro odpowiedzi, dziś zaglądam tu i tam, a wzrok najczęściej mam na ekran skierowany. Kibicuję :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Ewa Gutek niezalogowany
11 października 2015r. o 21:58
Postaram się Panu udzielić jutro odpowiedzi, dziś zaglądam tu i tam, a wzrok najczęściej mam na ekran skierowany. Kibicuję :)
~adaś niezalogowany
11 października 2015r. o 21:59
Pani Ewo, to jeszcze ja mam pytanie. Dlaczego Piotr Roman prezydent Bolesławca rozszedł sie z Kukizem?
I jest to pytanie do Pani Ewy, a nie PanaM który jeszcze niedawno był z Palikotem,a dziś widzę wyczuł swoją szansę u Kukiza.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 października 2015r. o 22:01
Oczywiście :) Też trzymam wirtualne kciuki , aczkolwiek sam spektakl niewiele mnie interesuje.

Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9176
kc
11 października 2015r. o 22:03
Jeszcze niedawno należała pani do partii Solidarna Polska, która od PiSu różni się tylko nazwą, bo ci sami ludzie krążą pomiędzy tymi dwoma partiami a teraz pani udaje "rewolucjonistkę" od Kukiza. Strasznie to słabe.
~Ewa Gutek niezalogowany
11 października 2015r. o 22:13
~adaś napisał(a): Pani Ewo, to jeszcze ja mam pytanie. Dlaczego Piotr Roman prezydent Bolesławca rozszedł sie z Kukizem?
I jest to pytanie do Pani Ewy, a nie PanaM który jeszcze niedawno był z Palikotem,a dziś widzę wyczuł swoją szansę u Kukiza.

To raczej pytanie do Piotra Romana i Pawła Kukiza. Nie znam szczegółów, a nie chcę nikogo urazić.
~ niezalogowany
11 października 2015r. o 22:16
Pannazdzieckiem napisał(a): Oczywiście :) Też trzymam wirtualne kciuki , aczkolwiek sam spektakl niewiele mnie interesuje.

To ja sobie pozwolę na odpoczynek poprzez kibicowanie, a jutro odniosę się do pytania.
~ niezalogowany
11 października 2015r. o 22:59
Jeżeli Kukiz zatrzymał by Pana Piotra Romana w swoich szeregach to oznaczało by , że ani nie zna się na ludziach ani na polityce ani nie chce zmian. O Panu Romanie już trzeba myśleć jako minionej epoce, która mam nadzieje już się nie wróci bo jest to epoka "betonu". Po prostu zatrzymując Pana Romana byłby nie wiarygodny.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza