Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ewa Gutek: Nie jestem różą w zębach w „POPiSowym” tangu
~predator niezalogowany
12 października 2015r. o 23:34
Spokojnie. Oddam głos wraz z rodziną, bo widzę działanie, a nie partyjny dyktat
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 października 2015r. o 7:30
~kasper napisał(a):

Ponieważ widzę że ma Pani cieniutkie pojęcie o sprawach ekonomicznych (a w sprawie polityki monetarnej powtarza Pani bzdury niejakiej "Panny..." nie zagłosuję na Panią.

Jeśli Panna bzdury mówi , to niechby Kolega sprostował ; jaka jest "polityka monetarna" , a jaka powinna być ?

Prosimy :)

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
13 października 2015r. o 8:05
Ja wiem jedno, może Pani Gutek nie jest ekspertem od ekonomii i polityki finansowej , ale ma zacięcie i jest nową twarzą w krajowej Polityce, tym samym daje nadzieje na zmianę jakości polityki.
Na pewno nie daje takiej szansy kandydat wspierany przez biznes i komercyjne media...

Proszę to brać pod uwagę, że kandydaci wspierani przez biznes tylko i wyłącznie będą ten biznes reprezentować i o niego w Sejmie dbać i nie zrozumie tego co stoi w kolejce do lekarza - bo ma własną przychodnie i nie zrozumie tego co nie ma na bilet bo ma wypasioną "furę" itd.
~Bolecnauta niezalogowany
13 października 2015r. o 8:18
W Przeglądzie Lubańskim 2013 czytamy: Na Prezesa partii wybrano dotychczasowego lidera Zbigniewa Ziobro. Następnie delegaci wybierali członków Rady Głównej, komisji rewizyjnej i skład sądu koleżeńskiego.
Członkiem Rady Głównej Solidarnej Polski została mieszkanka Lubania i pełnomocnik SP na okręg jeleniogórsko – legnickim Ewa Gutek. Trzeba przyznać, ze jest to wielki sukces, bowiem żaden z naszych lokalnych polityków nie zaszedł tak daleko w swoich strukturach partyjnych

Ewa Gutek zapytana jak odbiera tak ogromne zaufanie wyborów odpowiada, że czuje się zaszczycona, że miała decydujący głos w wyborach zarządu. Zaznacza, że nie udałoby jej się to, gdyby nie ciężka praca i zaufanie jakim obdarzyła ją Poseł Beata Kempa. Wie, że teraz będzie musiała pracować jeszcze więcej, ale nie boi się wyzwań. Chcę godnie reprezentować nie tylko partię, ale przede wszystkim Lubań, bo to jest moje ukochane rodzinne miasto – mówi Ewa Gutek, członek Rady Głównej i pełnomocnik okręgu jeleniogórsko- legnickiego Solidarnej Polski.

Czy coś na ten temat może Pani powiedzieć?
~ niezalogowany
13 października 2015r. o 8:36
Na dobrą sprawę to żadna partia nie jest dobra . Kiedyś jak ubiegałem się o mandat radnego Powiatu Bolesławieckiego "dla czego z listy SLD", odpowiedź jest jedna "partia jest środkiem do reprezentowania poglądów i ludzi a nie celem", tego nikt nie zmieni a liczy się jakim jest człowiekiem w partii .
~ niezalogowany
13 października 2015r. o 8:39
Czyli ta Pani to taki "farbowany lis". Zmienia się kolor futerka byleby tylko załapać się do władzy. A fe! :P
~WZG niezalogowany
13 października 2015r. o 9:02
Z całym szacunkiem dla pani Ewy ale ma słabe pojęcie o gospodarce. Z drugiej strony nie każdy musi się znać na wszystkim. Warto byc ekspertem w swojej dziedzinie ale tez nie powinno sie byc zupełnym ignoratnem w innch dziedzinach. Warto tez zminiac swoje wizje czy w plany w rzeczywistosc. Inaczej sa to tylko dyrdymaly w internecie nic wiecej.
~ niezalogowany
13 października 2015r. o 9:12
Pitu, pitu. A i tak szans nie ma żadnych!
REKLAMA BAU zaprasza