Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ewa Gutek: Nie jestem różą w zębach w „POPiSowym” tangu
~WZG niezalogowany
11 października 2015r. o 23:51
Kukiz dopiero po wyborach prezydenckich odciął się od Romana i Raczyńskiego. Wcześniej nie wiedział co to za ludzie? Skalkulował sobie co mu się bardziej opłaca. Odciął ich bo ludzie zaczęli się buntować i powstałby raban na całą Polskę, że chce JOW-ami zrobić w Polsce to co mamy w B-c czy Lubinie.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Ewa Gutek niezalogowany
12 października 2015r. o 20:20
Witam
Obiecałam, że odpowiem na pytanie związane z kreatywnością pieniądza. Temat jest wart uwagi. Chociażby ze względu na monopolistyczne "trzymanie" przez władze pieniędzy, które nie mają pokrycia. Jedna z ostatnich afer pokazała nam, że dodruk nie stanowi problemu. Zakładanie i dopuszczanie do deficytu przy ustalaniu budżetu jest niczym innym jak zwiększoną emisją środków płatniczych bez pokrycia.
Mam nadzieję, że moja odpowiedź jest wystarczająca. Co do zmian to wolałabym oddać to pod procedowanie ekspertom.
Pozdrawiam
~kaj niezalogowany
12 października 2015r. o 20:55
~ napisał(a): Jeżeli Kukiz zatrzymał by Pana Piotra Romana w swoich szeregach to oznaczało by , że ani nie zna się na ludziach ani na polityce ani nie chce zmian. O Panu Romanie już trzeba myśleć jako minionej epoce, która mam nadzieje już się nie wróci bo jest to epoka "betonu". Po prostu zatrzymując Pana Romana byłby nie wiarygodny.

coraz mniejsze poparcie dla Romana i otarcie się o drugą turę pozwala mysleć, ze gość przegra za 3 lata, pod warunkiem że po drugiej stronie będzie zgoda.
~ niezalogowany
12 października 2015r. o 22:09
Nie rozśmieszajcie mnie z tym KUKIZEM dzisiaj w telewizji występował w zakasanych rękawach jakby był na świniobiciu.Facet nie nadaje się nawet na radnego w gminie a co dopiero na posła.Kukiaz różni się od pralki tym że pralka ma program a on nie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 października 2015r. o 22:25
Kreatywność , a kreacja , Pani Ewo , to są dwie różne rzeczy :) Oczywiście ma Pani rację , Belka poszedł był po pasemkach w interesie POpaprańców , gotowy łamać kulawą Konstytucję Sztolcmana. Mnie interesuje , czy w nowym sejmie znajdą się Mądrzy Ludzie ? Jak na razie , to ma Pani dwóję z odpowiedzi :)

Pytanie dodatkowe , aby nabrała Pani pewności siebie :). Jeśli do oczu Pani skoczy Niesioł , albo inny paligłup ze słowami : " a gdzież się do tej pory obracałaś głupia cipo " - to co Pani odpowie ?

Sugeruję taką odpowiedź : spadaj leszczu :)

Musi Pani zdawać sobie sprawę z tego , że na Wielkiej Górze Głupców nie ma wolnych Ludzi. Oni są wszyscy uzależnieni od mamony. To jest gorsze uzależnienie niż alkoholizm , czy narkomania , nie mówiąc o nikotynizmie .

No dobra , to idę zapalić i oddajemy się w objęcia Morfeusza :D

Nawiasem ; którego Pani preferuje ? Mentora od braci Wachowskich , czy greckie bóstwo ?

Dobranoc :)

Dopisane 12.10.2015r. o godz. 22:25:

~ napisał(a): Nie rozśmieszajcie mnie z tym KUKIZEM dzisiaj w telewizji występował w zakasanych rękawach jakby był na świniobiciu.Facet nie nadaje się nawet na radnego w gminie a co dopiero na posła.Kukiaz różni się od pralki tym że pralka ma program a on nie.

Spadaj bezimienny k.retynie. Nie masz pojęcia jak wielu , podobnych Tobie , na tym forum przerabiałem.

Na udeptanej ziemi , gdyby ktokolwiek miał ochotę ... jestem do dyspozycji :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Tomek niezalogowany
12 października 2015r. o 22:29
@ Ewa Gutek

Pani Ewo, czy ja się mylę ?, czy była Pani kandydatką PIS-u w wyborach do senatu RP kilka lat temu ??

Jeśli tak to czy nie przeszkadzało wtedy Pani POPIS - owe tango ??
~Ewa Gutek niezalogowany
12 października 2015r. o 22:57
Nigdy nie byłam kandydatką PiS-u do Senatu, ale do Sejmu w 2007 roku tak i znając PiS mam wiedzę i znam mechanizmy, które dają mi prawo do oceny.
Co do pieniędzy bez pokrycia to kreowany pieniądz to tak jak kreatywna księgowość. To miała na myśli odpisując.
Pozdrawiam, dobrej nocy
~kasper niezalogowany
12 października 2015r. o 23:04
~Ewa Gutek napisał(a): Nigdy nie byłam kandydatką PiS-u do Senatu, ale do Sejmu w 2007 roku tak i znając PiS mam wiedzę i znam mechanizmy, które dają mi prawo do oceny.
Co do pieniędzy bez pokrycia to kreowany pieniądz to tak jak kreatywna księgowość. To miała na myśli odpisując.
Pozdrawiam, dobrej nocy

Ponieważ widzę że ma Pani cieniutkie pojęcie o sprawach ekonomicznych (a w sprawie polityki monetarnej powtarza Pani bzdury niejakiej "Panny..." nie zagłosuję na Panią.
REKLAMA BAU zaprasza