Kreatywność , a kreacja , Pani Ewo , to są dwie różne rzeczy :) Oczywiście ma Pani rację , Belka poszedł był po pasemkach w interesie POpaprańców , gotowy łamać kulawą Konstytucję Sztolcmana. Mnie interesuje , czy w nowym sejmie znajdą się Mądrzy Ludzie ? Jak na razie , to ma Pani dwóję z odpowiedzi :)
Pytanie dodatkowe , aby nabrała Pani pewności siebie :). Jeśli do oczu Pani skoczy Niesioł , albo inny paligłup ze słowami : " a gdzież się do tej pory obracałaś głupia cipo " - to co Pani odpowie ?
Sugeruję taką odpowiedź : spadaj leszczu :)
Musi Pani zdawać sobie sprawę z tego , że na Wielkiej Górze Głupców nie ma wolnych Ludzi. Oni są wszyscy uzależnieni od mamony. To jest gorsze uzależnienie niż alkoholizm , czy narkomania , nie mówiąc o nikotynizmie .
No dobra , to idę zapalić i oddajemy się w objęcia Morfeusza :D
Nawiasem ; którego Pani preferuje ? Mentora od braci Wachowskich , czy greckie bóstwo ?
Dobranoc :)
Dopisane 12.10.2015r. o godz. 22:25:
~ napisał(a): Nie rozśmieszajcie mnie z tym KUKIZEM dzisiaj w telewizji występował w zakasanych rękawach jakby był na świniobiciu.Facet nie nadaje się nawet na radnego w gminie a co dopiero na posła.Kukiaz różni się od pralki tym że pralka ma program a on nie.
Spadaj bezimienny k.retynie. Nie masz pojęcia jak wielu , podobnych Tobie , na tym forum przerabiałem.
Na udeptanej ziemi , gdyby ktokolwiek miał ochotę ... jestem do dyspozycji :)
Dobranoc :)