Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ewa Gutek: Nie jestem różą w zębach w „POPiSowym” tangu
~ niezalogowany
10 października 2015r. o 13:32
~Kolec napisał(a): Programy łykają pelikany :D Ile obietnic spełniono? Obejrzałem filmik i widzę, że kandydatka wie czego chce, jest wiarygodna i nie czuję kombinacji. Co do pozycji na liście to prześledziłem pkw i wiem, że czasami z dalszych miejsc można zrobić lepszy wynik od tzw jedynek. Pozycja 3 to wysoka i zauważalna pozycja. Mój głos Pani ma, bo dużo dobrego o Pani słyszałem i czytałem i takich posłów powinno być więcej. Powodzenia

Im więcej piszesz tym bardziej będę uwazać aby na nia nie zagłosować
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
11445
PanM
10 października 2015r. o 13:54
Zadałem sobie trudu i poszukałem programu Kukiza .Nie wygląda to źle .
Moim zdaniem przełom nastąpił w chwili gdy przejrzał na oczy i pogonił farbowane lisy " Bezpartyjnych samorządowców ."
To z pewnością jedna z prób wbicia klina pomiędzy partyjny beton.Wszystko zależy od wyborców .
Do tej pory politycy robili wszystko co w ich mocy aby przeciętnemu obywatelowi obrzydzić zainteresowanie polityką -- UDAŁO SIĘ IM .

A to oznacza że mogą bezkarnie buszować po ludzkich kieszeniach i nie tylko.

https://ruchkukiza.pl/strategia-zmiany/[img=1444478092_33drugd.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~POLAK niezalogowany
10 października 2015r. o 14:03
Czytałem o niej takich nam posłów potrzeba. Ma mój głos,Paweł 1 i 2 wstawił chyba po imprezie :)
~WZG niezalogowany
10 października 2015r. o 14:38
Kukiz'15 to Samoobrona Bis ;)
~Art niezalogowany
10 października 2015r. o 15:32
~Kolec napisał(a): Programy łykają pelikany :D Ile obietnic spełniono? Obejrzałem filmik i widzę, że kandydatka wie czego chce, jest wiarygodna i nie czuję kombinacji. Co do pozycji na liście to prześledziłem pkw i wiem, że czasami z dalszych miejsc można zrobić lepszy wynik od tzw jedynek. Pozycja 3 to wysoka i zauważalna pozycja. Mój głos Pani ma, bo dużo dobrego o Pani słyszałem i czytałem i takich posłów powinno być więcej. Powodzenia

Obejrzałem filmik i....
niestety pani jest podatna na wpływ mediów które robią pranie mózgów .... tylko jedna strona prowadzi cały czas wojnę i warto mieć to na uwadze.Tym jednym zdaniem zniechęciła mnie pani do siebie ...szkoda.
~ niezalogowany
10 października 2015r. o 17:30
Pani Ewo napiszę Pani to samo co u kandydata Cołokidziego. Nie wierze żadnemu kandydatowi, który nie będzie miał w programie miedzy innymi to :
- kadencyjność Prezesów Sądów gównie Rejonowych,
- kadencyjność Prokuratorów Rejonowych,
-kadencyjność Komendantów Policji,
- kadencyjność wybieranych polityków wszystkich szczebli,
- oddzielenie Policji Państwowej od Samorządów( zakaz całkowity sponsoringu-czytaj uzależnianie Policji od lokalnych polityków)
W innym przypadku najlepsze prawo stanowione nie dotrze do samego dołu, jeżeli chce Pani przykładów i przekonać się czy mam rację proszę przekazać nr do kontaktu to przedzwonię .Powodzenia...
~Ewa jest gut niezalogowany
10 października 2015r. o 21:53
Oby się okazało że jest gut .Wielu idiotów się stara .Przydała by się w sejmie normalna kobitka.
~Ewa Gutek niezalogowany
10 października 2015r. o 22:08
Witam
Bardzo dziękuję za sympatyczne przyjęcie i liczne komentarze.
Co do kadencyjności w resortach, które zostały wymienione to w pełni się zgadzam, że takie rozwiązanie rozbija skostniałe struktury i na pewno nie daje przyzwolenia do tworzenia patologii.
Zatem jestem "za"
Serdecznie pozdrawiam