Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Becikowe

~ niezalogowany
13 października 2015r. o 10:57
Witam mam pytanie czy składał ostatnio ktoś papiery na becikowe ? Urodziło mi się drugie dziecko i dokumenty teraz do złożenia za becikowe to jakaś parodia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 października 2015r. o 15:03
becikowego już niedługo nie będzie,będzie 500 zł od pociechy

dlatego po te 1000 zł radzę się śpieszyc
~ niezalogowany
13 października 2015r. o 16:15
~ napisał(a): becikowego już niedługo nie będzie,będzie 500 zł od pociechy

Tak o mie będzie podatków Zusu i kolejek do lekarz. Normalnie niczego nie będzie.
~ niezalogowany
13 października 2015r. o 16:32
My prowadzimy działalność i urodziły się nam bliźniaki ale jak usłyszałam od pani w Mops ze to nie takie proste to sobie podarowałam za dużo papierów szczerze mówiąc łatwiej było dostać kredyt hipoteczny.
~luk niezalogowany
13 października 2015r. o 17:14
~ napisał(a):
~ napisał(a): becikowego już niedługo nie będzie,będzie 500 zł od pociechy

Tak o mie będzie podatków Zusu i kolejek do lekarz. Normalnie niczego nie będzie.

rządy PIS
2005 pierwsze dziecko - akt urodzenia i oświadczenie o niepobraniu becikowego przez współmałżonka pieniądze na koncie 1000,00 za dwa dni (Ach proszę dostarczyć pesel dziecka jak pan dostanie)

rządy PO

2008 drugie dziecko- akt urodzenia, akt urodzenia i oświadczenie o niepobraniu becikowego przez współmałżonka PESEL musowa(miesiąc czekania) wypis ze szpitala, karta przebiegu ciąży. Kasa ma koncie po 1 miesiącu 800,00 zł
2013 trzecie - żona zbierała papiery przez tydzień ( polityka prorodzinna w wykonaniu PO)
To Tak dla tych co myślą że polityka nie ma wpływu na ich życie

A dla Ciebie rada idź do ośrodka opieki społecznej tam dadzą Tobie listę płaczu do zebrania i nie poddawaj się, im właśnie o to chodzi abyś dała sobie spokuj zzbecikowym

4469
#Patrzalski nieaktywny
13 października 2015r. o 17:27
Rządy PiS ,rządy PO ? Nie czujesz się nieco poniżony ? Becikowe ? Co to kur...a jest ? Ja nie chcę nic od partii politycznych ! Płodzę dzieci w porozumieniu z moją partnerką a nie z partią polityczną .
~ niezalogowany
13 października 2015r. o 18:09
Patrzalski napisał(a): Rządy PiS ,rządy PO ? Nie czujesz się nieco poniżony ? Becikowe ? Co to kur...a jest ? Ja nie chcę nic od partii politycznych ! Płodzę dzieci w porozumieniu z moją partnerką a nie z partią polityczną .
No i popieram,to jest mądra wypwiedź a nie ,robić dzieci bo becikowe,moje dzieci,moja sprawa i moje wydatki nikt nie musi mnie wspierać.
~CNC niezalogowany
13 października 2015r. o 18:18
Umiałeś zrobić dziecko to teraz nie płacz tylko weź sie do roboty a nie klękasz na kolanach po kase z mops !! następnym razem wyciągnij wcześniej :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza