skorn napisał(a): Jak Putin sprawuje władze absolutną, to jest gościem godnym szacunku. Jak zamykają tamtejszych biznesmenów do łagrów, to jest to godne podziwu, bo Putin trzyma wszystkich za morde. Tylko w Polsce coś takiego, to faszyzm i trzeba zacząc się bać, bo "przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą". Taka schizofrenia.
ty nadal nic nie rozumiesz ?
czy ty pojmujesz różnicę między dyktatorem a politykiem?
na pewno zaraz napiszesz że znajdziesz mi post gdzie chwalę Putina jako dyktatora więc zapraszam -szukaj :D
o czyjej schizofrenii więc piszesz?
ciekawe że Merkel czy Obama z naszym ''mężem stanu'' piją szampana w świetle reflektorów ale interesy to raczej z Putinem robią mając w du..e jakiegoś tam prezydenta ,jakiejś tam Polski...
kiedy czytam że ''rozmawiając spokojnie z Putinem można sprowadzić wrak do Polski'' to śmiech mnie ogarnia bo zapewne Anton Macjarewicz będzie do tych rozmów oddelegowany...
dzisiaj w pewnej rozmowie pomiędzy reporterem a Dudą padło pytanie -''uścisnął pan dłoń Putina ?''...chwila zawahania Dudy i odpowiedź -''ukłoniłem się'' ...
kpi sobie czy ''rżnie głupa''?
bo pamiętam słowa Szczerskiego -''to był mocny ,męski uścisk dłoni''
co o tym myśleć?
jedno jest pewne-nie wysyłajmy tam Korwina bo gotów spoliczkować Putina ;)a nie było by kolejnego ''cudu nad Wisłą''