Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

emigranci....

2900
#falco nieaktywny
18 października 2015r. o 14:00
~AntiGovRebel napisał(a): Po co spiny, nie ma o co. Pokażcie choć jedną istotną różnicę pomiędzy PO a PiSem oprócz nazwy. Papugo, będzie jak było, wszak o to chodzi, tylko świnie przy korycie się zmienią

jestem daleki od tych politycznych przepychanek chociaż obserwuję ...
czy będzie jak było?...będzie gorzej a widać to po zapędach ''kłamczyńskiego''którego obsesją jest władza absolutna ...
to już nie będzie Jarosław'' zbawiciel'' bo przecież strasząc wszystkich a to inną partią,a to Rosją czy jak ostatnio ''pasożytami i robakami'' stawia się w pozycji jedynego który potrafi Polaków przed tymi ''plagami'' uchronić...
niedługo gotów jest sam lub z pomocą wielebnego ,pierwszego ''ministranta'' ogłosić się ''mesjaszem'' przy akompaniamencie wiernych klakierów ...
''
historia pisze się na naszych oczach i nie jest to bynajmniej czas ''glorii i chwały''
tylko czekać ''kiedy przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą''
zapewne dopiero wtedy wielu spostrzeże że to nie Mesjasz a polski Putin przybył ...
jaki mamy wybór?...żadnego
może dlatego jako że ''na wszelki wypadek to i ksiądz ku...a nosi'' ;) warto miec pod ręką wiaderko ''granatów'' bo ci co przyjdą nie powitają nas ''chlebem i solą'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 października 2015r. o 14:16
falco napisał(a):
jestem daleki od tych politycznych przepychanek chociaż obserwuję ...
czy będzie jak było?...będzie gorzej a widać to po zapędach ''kłamczyńskiego''którego obsesją jest władza absolutna ...
to już nie będzie Jarosław'' zbawiciel'' bo przecież strasząc wszystkich a to inną partią,a to Rosją czy jak ostatnio ''pasożytami i robakami'' stawia się w pozycji jedynego który potrafi Polaków przed tymi ''plagami'' uchronić...
niedługo gotów jest sam lub z pomocą wielebnego ,pierwszego ''ministranta'' ogłosić się ''mesjaszem'' przy akompaniamencie wiernych klakierów ...
''
historia pisze się na naszych oczach i nie jest to bynajmniej czas ''glorii i chwały''
tylko czekać ''kiedy przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą''
zapewne dopiero wtedy wielu spostrzeże że to nie Mesjasz a polski Putin przybył ...
jaki mamy wybór?...żadnego
może dlatego jako że ''na wszelki wypadek to i ksiądz ku...a nosi'' ;) warto miec pod ręką wiaderko ''granatów'' bo ci co przyjdą nie powitają nas ''chlebem i solą'' ;)

211
skorn
18 października 2015r. o 15:49
Jak Putin sprawuje władze absolutną, to jest gościem godnym szacunku. Jak zamykają tamtejszych biznesmenów do łagrów, to jest to godne podziwu, bo Putin trzyma wszystkich za morde. Tylko w Polsce coś takiego, to faszyzm i trzeba zacząc się bać, bo "przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą". Taka schizofrenia.

<i>
~ niezalogowany
18 października 2015r. o 16:12
Drodzy POstepowcy i lewacy, ta stronka wychodzi naprzeciw Waszym oczekiwaniom... a więc śmiało! korzystajcie, i udzielajcie gościny...

http://refugees-welcome.pl/

2900
#falco nieaktywny
18 października 2015r. o 16:41
skorn napisał(a): Jak Putin sprawuje władze absolutną, to jest gościem godnym szacunku. Jak zamykają tamtejszych biznesmenów do łagrów, to jest to godne podziwu, bo Putin trzyma wszystkich za morde. Tylko w Polsce coś takiego, to faszyzm i trzeba zacząc się bać, bo "przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą". Taka schizofrenia.

ty nadal nic nie rozumiesz ?
czy ty pojmujesz różnicę między dyktatorem a politykiem?

na pewno zaraz napiszesz że znajdziesz mi post gdzie chwalę Putina jako dyktatora więc zapraszam -szukaj :D

o czyjej schizofrenii więc piszesz?

ciekawe że Merkel czy Obama z naszym ''mężem stanu'' piją szampana w świetle reflektorów ale interesy to raczej z Putinem robią mając w du..e jakiegoś tam prezydenta ,jakiejś tam Polski...

kiedy czytam że ''rozmawiając spokojnie z Putinem można sprowadzić wrak do Polski'' to śmiech mnie ogarnia bo zapewne Anton Macjarewicz będzie do tych rozmów oddelegowany...
dzisiaj w pewnej rozmowie pomiędzy reporterem a Dudą padło pytanie -''uścisnął pan dłoń Putina ?''...chwila zawahania Dudy i odpowiedź -''ukłoniłem się'' ...
kpi sobie czy ''rżnie głupa''?
bo pamiętam słowa Szczerskiego -''to był mocny ,męski uścisk dłoni''
co o tym myśleć?

jedno jest pewne-nie wysyłajmy tam Korwina bo gotów spoliczkować Putina ;)a nie było by kolejnego ''cudu nad Wisłą''

"bierz życie z każdym oddechem..."
9176
kc
18 października 2015r. o 18:03
falco napisał(a):
skorn napisał(a): Jak Putin sprawuje władze absolutną, to jest gościem godnym szacunku. Jak zamykają tamtejszych biznesmenów do łagrów, to jest to godne podziwu, bo Putin trzyma wszystkich za morde. Tylko w Polsce coś takiego, to faszyzm i trzeba zacząc się bać, bo "przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą". Taka schizofrenia.

ty nadal nic nie rozumiesz ?
czy ty pojmujesz różnicę między dyktatorem a politykiem?

na pewno zaraz napiszesz że znajdziesz mi post gdzie chwalę Putina jako dyktatora więc zapraszam -szukaj :D

:D :D :D

http://www.bolec.info/index.php?op=dyskusje&dyskusje=9&act=showtopic&topic=86668&strona=321

PS Wiem wiem, nie to miałeś na myśli co napisałeś i należy czytać między wierszami :D :D :D
~ niezalogowany
18 października 2015r. o 18:19
:D :D :D
10630
#CNC nieaktywny
18 października 2015r. o 18:27
Na temat emigrantów mam do powiedzenia to samo co ten Pan na temat wiewiórek , warto go posłuchać :D :D :D :D temat zamykam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza