Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wyborcy PIS. Kim są?

211
skorn
30 października 2015r. o 23:18
PanM napisał(a): Panie Skorn , wyraźnie myli Pan proste z prostackimi.Oczywiste z wyimaginowanymi ...............

Panie niekumaty, weź pan na logikę, jeśli ją posiadasz: skoro Rosja przez 5 lat nie oddaje wraku, bo "prowadzi śledztwo", to co dopiero Polacy, którzy dostęp do niego mieli przez conajwyżej parę dni, może tygodni. Tu się o zwykłą, elementarną sprawiedliwość rozchodzi i o funcjonowanie w sytuacjach kryzysowych państwa polskiego, które w tak powaznych momentach powinno zdawać egzamin, zamiast "istniec tylko teoretycznie".

Bez znaczenie jest to, że zginął tam Kaczyński, ale ma znaczenie, że zginął prezydent Polski i wielu innych ludzi piastujących odpowiedzialne stanowiska z obojętnie jakich partii.

Paniał?

Dopisane 30.10.2015r. o godz. 23:18:

Pomyśleć, że swego czasu dopuszczałem mozliwość głosowanie na pana jako na radnego, gdyby tylko startował pan z mojego okręgu. Byłby to zmarnowany głos, pan nie rozumie pojęcia interesu publicznego.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
31 października 2015r. o 8:54
Panie M,jak Pan może mówić że katastrofa jest wyjaśniona?!!?!? Jak może być wyjaśniona jak wrak samolotu nie został oddany?!!? Ginie prezydent Polski i taki cyrk???? To jest skandal. Prosze sobie poczytać poniżej wklejam info świeże

W czwartek minister spraw wewnętrznych Teresa Piotrowska wydała specjalne zarządzenie, którego celem jest zniszczenie na olbrzymią skalę dokumentów w samym ministerstwie, ale i w instytucjach jej podległych, w tym m.in. policji i Straży Granicznej. 1 listopada zarządzenie wchodzi w życie.

http://niezalezna.pl/72463-specjalne-rozporzadzenie-msw-jutro-zniszcza-smolenskie-akta

Pytanie dlaczego?!!?!?!?!
~pinochet niezalogowany
31 października 2015r. o 9:41
~ napisał(a):
PanM napisał(a): ...
Przyznam że nie rozumie czego jeszcze niektórzy oczekują w sprawie Smoleńskiego wypadku ? Już od dawna znane są jego przyczyny .
Czy chodzi o zaczarowanie rzeczywistości?

Może przedmówca jasno określi o co mu chodzi.

Po co zabiera pan głos w sprawie, której nie potrafi objąć własnym umysłem? Widocznie ma pan za niski poziom IQ aby to zrozumieć!
Niektore osoby moglyby sie zabic,skaczac z poziomu swego ego na poziom swego IQ
2900
#falco nieaktywny
31 października 2015r. o 9:47
hahaha...
to już jesteś ''pinochet''?

:D
dlaczego kolejny nick mnie nie dziwi?
dlaczego nie dziwi mnie kolejny powrót? :D :D :D :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
31 października 2015r. o 11:15
powiem krótko - wyborcy PiS są takimi anty falcami, i to jest największy dla nich komplement :)
2900
#falco nieaktywny
31 października 2015r. o 11:31
może dlatego mam niezłą zabawę...
a wiem że na tym nie koniec ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
31 października 2015r. o 16:15
Tyś taki sam, tylko że po drugiej stronie barykady. Obserwowanie tej "walki" to jest dopiero zabawa. : )

<i>
11445
PanM
31 października 2015r. o 16:29
skorn napisał(a):
PanM napisał(a): Panie Skorn , wyraźnie myli Pan proste z prostackimi.Oczywiste z wyimaginowanymi ...............

Panie niekumaty, weź pan na logikę, jeśli ją posiadasz: ..................

Paniał?Dopisane 30.10.2015r. o godz. 23:18:Pomyśleć, że swego czasu dopuszczałem mozliwość głosowanie na pana jako na radnego, gdyby tylko startował pan z mojego okręgu. Byłby to zmarnowany głos, pan nie rozumie pojęcia interesu publicznego.

Panie Skorn .
Osobiście nie czerpię satysfakcji z tzw " dowalania innym " Staram się piętnować mechanizmy rządzenia a nie ludzi.Czuję się całkowicie wolny politycznie.Mam przekonanie że NAPRAWA GOSPODARKI samoistnie zmieni poglądy większości obywateli w myśl zasady że byt kształtuje świadomość.
W tym celu jednak należy dojść do porozumienia z tą częścią społeczeństwa która NA SIŁĘ stara się przymusić pozostałych do wyznawania tej samej doktryny oraz wyrastania w tym samym klimacie światopoglądowym.
Ja tymczasem jestem zwolennikiem swobody światopoglądowej zamkniętej w obszarze własnego domu lub właściwej każdemu wyznaniu świątyni.

Interes publiczny to pojęcie iluzoryczne / wręcz komunistyczne / .Podstawą jest interes jednostki.To pojedynczy człowiek powinien być najważniejszym i najwartościowszym elementem każdej społeczności.
Im szczęśliwsze , bogatsze , zdrowsze jednostki tym silniejsze państwo.

Z całym szacunkiem Panie Skorn -- ale państwowość to domena komuszków.
Jeśli mówimy o znaczeniu słowa PUBLICZNE to dobre są jedynie domy.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo