Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wyborcy PIS. Kim są?

~ niezalogowany
28 października 2015r. o 19:26
~Fanta napisał(a): Dlaczego na forum tego portalu permanentnie się wszystkich obraża?Wchodzenie na poszczególne tematy pogrąża w smutku,na jakim poziomie ludzie ze sobą dyskutują.Dlaczego zakłada się,ze wyborcy PiS to idioci,a PO to wyższa sfera?Glosowalam na PiS,nie wstydzę się tego.Jestem osobą z wyższym wykształceniem,na dobrym stanowisku,choć nie uważam,ze ma to jakiekolwiek znaczenie.Głos mój tak samo wazny jak kogokolwiek innego.Nie uważam,ze elektorat PiS to "gamonie z podstawowki",bo i z takimi opiniami sie spotkałam.Zarzuca się PiS,ze są ksenofobami i zlorzecza wszystkim dookoła,a tymczasem wyborcy PO,co udowodniono w niektórych,poprzednich postach pokazują po prostu chamstwo i pogardę wobec osób,które sądzą co innego.Przykre jest to jak ludzie wymieniaja opinie.Gdy wygrywalo PO przyjmowałam to z respektem,bo tak zadecydowala wiekszosc,mimo ze z trudem obserwowalam bledy wladzy.Teraz gdy sytuacja się zmieniła,jad który wylewaja wyborcy PO jest trudny do zniesienia.Szacunku,trochę szacunku,do demokracji,innych ludzi i samych siebie.

Udajesz świętą krec liwą a właśnie w twoim głosie jest ta pogarda i czepianie się wyborców PO.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
28 października 2015r. o 19:44
w każdej partii , wśród wszystkich ''wyborców'' tej czy innej są szuje i oszołomy... kwestia tylko w tym czym sami się czują ;) co to zmienia dla mnie ?...co to zmienia dla blisko 50% którzy wybrali jak ja?
mam gdzieś takie ''wybory'' gdzie z tych pozostałych 50% głosy rozbiły się na kilka partii a jedna poprzez śmieszną ''większość'' ma stanowić prawa dla 100%
pieprząc coś o ''demokracji'' piszą swoją ''konstytucję'' zapominając o niej i o prawach nią rządzących ;)
naprawdę warto ją poczytać uważnie a dostrzeże się różnicę między ''równymi i równiejszymi '' i ''Polakami a polakami'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Prof. S. Jonalista niezalogowany
28 października 2015r. o 19:52
Wyborcami pis, są przedstawiciele gorszego gatunku człowieka. Właściwie bliżej im do zwierząt niż ludzi, dlatego nie ma nic złego w tym, żeby ogłosić na nich sezon polowań. Darz bór!
~ niezalogowany
28 października 2015r. o 20:45
~Prof. S. Jonalista napisał(a): Wyborcami pis, są przedstawiciele gorszego gatunku człowieka. Właściwie bliżej im do zwierząt niż ludzi, dlatego nie ma nic złego w tym, żeby ogłosić na nich sezon polowań. Darz bór!
Następny świr,a może za dużo najadł się czosnku.Bo czosnkożercy są polakożercami.A może iibermensch,skoro wyborców nie jego opcji tak nazywa?
~ niezalogowany
28 października 2015r. o 21:26
~Prof. S. Jonalista napisał(a):
~ napisał(a):
~Prof. S. Jonalista napisał(a): Wyborcami pis, są przedstawiciele gorszego gatunku człowieka. Właściwie bliżej im do zwierząt niż ludzi, dlatego nie ma nic złego w tym, żeby ogłosić na nich sezon polowań. Darz bór!
Następny świr,a może za dużo najadł się czosnku.Bo czosnkożercy są polakożercami.A może iibermensch,skoro wyborców nie jego opcji tak nazywa?

Przez "czosnkożerców" rozumiem Żydów. Owszem, jestem Żydem (Jude, kumasz koleś Juuuuude!) z ojca Niemca i matki Rosjanki. Jak zlikwidujemy pis to zastosujemy dobry, aliancki, amerykański zwyczaj- ogolimy do zera głowy waszych pisowskich kobiet i wyryjemy im na czołach swastyki- co by każdy wiedział czy swój czy h*j

Aleś się chłopie rozpędził ,chyba cię zapuszkują.
~Prof. S. Jonalista niezalogowany
28 października 2015r. o 21:58
Ktoś napisał: Aleś się chłopie rozpędził ,chyba cię zapuszkują.

Nieee, nie sądzę. Aczkolwiek w państwie pisu pewnie poddadzą mnie torturom, a potem mnie skasują- to żadna niespodzianka przy rządach pis.
~ niezalogowany
28 października 2015r. o 22:03
Art. 257.
Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 października 2015r. o 22:13
~Prof. S. Jonalista napisał(a):
Ktoś napisał: Aleś się chłopie rozpędził ,chyba cię zapuszkują.

Nieee, nie sądzę. Aczkolwiek w państwie pisu pewnie poddadzą mnie torturom, a potem mnie skasują- to żadna niespodzianka przy rządach pis.

No to ja z Kolegą chętnie pograłbym w ... szachy. Powiedz Bracie Semito , skąd Twa pewność , że puszki nie będzie , a mów szczerze :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!