Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wyborcy PIS. Kim są?

~Tak z boku patrząc........... niezalogowany
28 października 2015r. o 22:36
~Prof. S. Jonalista napisał(a): Wyborcami pis, są przedstawiciele gorszego gatunku człowieka. Właściwie bliżej im do zwierząt niż ludzi, dlatego nie ma nic złego w tym, żeby ogłosić na nich sezon polowań. Darz bór!

Pojechał sobie, zapewne wyborca Stonogi, iż język także długi......... Wstyd zamieścić link do Twojego mistrza, ale dla dociekliwych nie problem poszukać na YOUTUBE w temacie o wynikach wyborów parlamentarnych. Rence opadają jak takich "demokracja" toleruje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Prof. S. Jonalista niezalogowany
28 października 2015r. o 23:12
Pannazdzieckiem napisał(a):
~Prof. S. Jonalista napisał(a):
Ktoś napisał: Aleś się chłopie rozpędził ,chyba cię zapuszkują.

Nieee, nie sądzę. Aczkolwiek w państwie pisu pewnie poddadzą mnie torturom, a potem mnie skasują- to żadna niespodzianka przy rządach pis.

No to ja z Kolegą chętnie pograłbym w ... szachy. Powiedz Bracie Semito , skąd Twa pewność , że puszki nie będzie , a mów szczerze :)

Bracie *utasie (się rymło), puszka to jest paprykarz szczeciński (pozdrawiam Dankę ze Szczecina! :* ), a poza tym to ja też pograłbym w szachy... tureckie- przystawiamy sobie do głowy rewolwer- ja mam pusty bębenek, a ty masz pełny. Taka zabawa.
13054
#kajtek68 nieaktywny
29 października 2015r. o 9:49
~Prof. S. Jonalista napisał(a): Nieee, nie sądzę. ... torturom ...

Masz rację.
Wymagasz raczej odosobnienia :)

Wolisz cielesne, czy psychiczne ;)
~ niezalogowany
29 października 2015r. o 15:51
~ napisał(a): To normalne że nie wiadomo kto głosował na PiS.
Nikt się nie przyznaje, bo nikt nie głosował na PiS.
Dlaczego ? PONIEWAŻ GŁOSOWANO PRZECIW PO.

Paradoks taki.

Dobrze napisane, wszystko w temacie, a wedlug mnie to większość ludzi, ktorzy połapili się na 500 zl na dziecko, i po co im bedzie pracować....hehe
~Kto zeżarł ? niezalogowany
29 października 2015r. o 17:42
Wyborcy PiS są bardziej wierzący od innych .Ta wiara jest tak wielka że obżarli korę starej lipy w Cielętnikach.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 października 2015r. o 21:05
Pannazdzieckiem napisał(a):
Ktoś napisał: Aleś się chłopie rozpędził ,chyba cię zapuszkują.

Nieee, nie sądzę. Aczkolwiek w państwie pisu pewnie poddadzą mnie torturom, a potem mnie skasują- to żadna niespodzianka przy rządach pis.

No to ja z Kolegą chętnie pograłbym w ... szachy. Powiedz Bracie Semito , skąd Twa pewność , że puszki nie będzie , a mów szczerze :)

Bracie *utasie (się rymło), puszka to jest paprykarz szczeciński (pozdrawiam Dankę ze Szczecina! :* ), a poza tym to ja też pograłbym w szachy... tureckie- przystawiamy sobie do głowy rewolwer- ja mam pusty bębenek, a ty masz pełny. Taka zabawa.

Taki POpaprany trolujący wyznawca zielonej wyspy. Młodzieżówka PO . Ze mną to możesz sobie nawet pograć w szachy heksagonalne :D Mam małe problemy z trójwymiarowym planowaniem w przestrzeni 2D , ale z matem daję radę . Zapraszam :)

W ruską , albo turecką ruletkę nigdy nie zagram , zbyt cenię sobie życie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
30 października 2015r. o 7:51
Na Pis głosowali ludzie trzeźwi (jedyna szczepionka na POpapraną degrengoladę).
http://parezja.pl/140-sukcesow-d-tuska-platformy-obywatelskiej/
Pytanie co trzeba mieć zamiast mózgu, by po 8 latach zagłosować na POpaprańców - ekspozyturę rusko pruskich interesów w Polsce?! Co czwarty wyborca nie ma mózgu?
~Papuga niezalogowany
30 października 2015r. o 8:39
~ napisał(a): Na Pis głosowali ludzie trzeźwi (jedyna szczepionka na POpapraną degrengoladę).
http://parezja.pl/140-sukcesow-d-tuska-platformy-obywatelskiej/
Pytanie co trzeba mieć zamiast mózgu, by po 8 latach zagłosować na POpaprańców - ekspozyturę rusko pruskich interesów w Polsce?! Co czwarty wyborca nie ma mózgu?

Nie co czwarty, a co ósmy gwoli ścisłości, bo frekwencja wyniosła niecałe 51%.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza