Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy rząd - nowy kłopot?

13547
#Skaut nieaktywny
8 listopada 2015r. o 21:59
Jutro skład nowego rządu zostanie podany do wiadomości ... Beacie Szydło :D
Bardzo jestem ciekaw jakaż to ekipa i w jakim tempie rozpierniczy naszą gospodarkę.
Jak mówił pewien klasyk "sytuacja jest dobra ale nie beznadziejna".
Ja sądzę że sytuacja jest doskonała. Jeśli nowy rząd spełni wyborcze obiecanki to z powodu katastrofy budżetu Państwa zostanie razem z PiSem wylany na zbity pysk po roku a jeśli tych obiecanek nie spełni to z powodu buntu społecznego zostanie wylany po 12-tu miesiącach. :D

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
315
#mir.ko nieaktywny
8 listopada 2015r. o 23:18
6 czy 7 gospodarka w europie, srednia pensja, [nie mylic z przeciętną] to jakies 3 tys netto. i ty sie martwisz o to ?
~ niezalogowany
8 listopada 2015r. o 23:32
myślę że będzie powtórzony sukces z lat 2005/07 gdzie gospodarka a przede wszystkim finanse zostały pozostawione następca w stanie idealnym, dzięki czemu jako jedyni w europie uniknęliśmy kryzys 2008 ... mówiąc wprost - jesteśmy skazani na sukces ;)
~ niezalogowany
8 listopada 2015r. o 23:37
Jest się o co martwić. Mamy do stracenia dużo więcej niż się PiSowskim politykierom wydaje!
315
#mir.ko nieaktywny
8 listopada 2015r. o 23:38
nie tyle skazani, co gospodarczo trwamy w sukcesie przynajmniej od 10 lat
~ niezalogowany
8 listopada 2015r. o 23:43
~ napisał(a): myślę że będzie powtórzony sukces z lat 2005/07 gdzie gospodarka a przede wszystkim finanse zostały pozostawione następca w stanie idealnym, dzięki czemu jako jedyni w europie uniknęliśmy kryzys 2008 ... mówiąc wprost - jesteśmy skazani na sukces ;)

To jest możliwe tylko pod warunkiem, że PiS przekaże finanse następcom już we wtorek. :D
~też leming niezalogowany
9 listopada 2015r. o 5:02
Skaut napisał(a): Jutro skład nowego rządu zostanie podany do wiadomości ... Beacie Szydło :D
Bardzo jestem ciekaw jakaż to ekipa i w jakim tempie rozpierniczy naszą gospodarkę.
Jak mówił pewien klasyk "sytuacja jest dobra ale nie beznadziejna".
Ja sądzę że sytuacja jest doskonała. Jeśli nowy rząd spełni wyborcze obiecanki to z powodu katastrofy budżetu Państwa zostanie razem z PiSem wylany na zbity pysk po roku a jeśli tych obiecanek nie spełni to z powodu buntu społecznego zostanie wylany po 12-tu miesiącach. :D

Żarło się ośmiorniczki ,a przyjdzie żreć kaszankę .Tak fajnie rzondzilim,a naród taki niewdzięczny.
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 8:15
....Bardzo jestem ciekaw jakaż to ekipa i w jakim tempie rozpierniczy naszą gospodarkę.......

ty naprawdę jesteś niedorozwinięty, mniej TVN i wyborczej, ...nasza gospodarkę....nie no czub poprostu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.