Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy rząd - nowy kłopot?

~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 8:15
....Bardzo jestem ciekaw jakaż to ekipa i w jakim tempie rozpierniczy naszą gospodarkę.......

ty naprawdę jesteś niedorozwinięty, mniej TVN i wyborczej, ...nasza gospodarkę....nie no czub poprostu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13547
#Skaut nieaktywny
9 listopada 2015r. o 8:28
~też leming napisał(a):
Skaut napisał(a): Jutro skład nowego rządu zostanie podany do wiadomości ... Beacie Szydło :D
Bardzo jestem ciekaw jakaż to ekipa i w jakim tempie rozpierniczy naszą gospodarkę.
Jak mówił pewien klasyk "sytuacja jest dobra ale nie beznadziejna".
Ja sądzę że sytuacja jest doskonała. Jeśli nowy rząd spełni wyborcze obiecanki to z powodu katastrofy budżetu Państwa zostanie razem z PiSem wylany na zbity pysk po roku a jeśli tych obiecanek nie spełni to z powodu buntu społecznego zostanie wylany po 12-tu miesiącach. :D

Żarło się ośmiorniczki ,a przyjdzie żreć kaszankę .Tak fajnie rzondzilim,a naród taki niewdzięczny.

J akurat za żadnymi robaczkami nie przepadam a kaszaneczkę owszem, lubię. Problem w tym że może jej nie długo zabraknąć bo spora część narodu będzie musiała ją polubić. ;(

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 9:42
Kłopot to tacy ludzie jak ty "skaut". Społeczeństwo wybrało w demokratycznych wyborach swoich przedstawicieli, jeszcze nie zaczęli rządzić, a już mendy próbują mieszać.
Blackjack
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 9:44
Dobra kaszanka kosztuje 15-20zł za kilo a kiełbasa jaką was przekupili czyli wyborcza w KARRFUR kosztuje kilka złotych.
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 9:58
~ napisał(a): Kłopot to tacy ludzie jak ty "skaut". Społeczeństwo wybrało w demokratycznych wyborach swoich przedstawicieli, jeszcze nie zaczęli rządzić, a już mendy próbują mieszać.
Blackjack

Tacy jak "Skaut" to faktycznie jest kłopot dla oszołomów, polityków-dewotów i nieodpowiedzialnych obiecajdów bo on nie daje się nabierać na wyborcze pisowskie pierdzielenie!
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 10:05
PiS został wybrany demokratycznie przez 18% uprawnionych do głosowania :P
5372
misiekELF
9 listopada 2015r. o 11:16
~ napisał(a): PiS został wybrany demokratycznie przez 18% uprawnionych do głosowania :P

No boskie po prostu :) Kocham demokrację w naszym kraju :)

A teraz rozkręcajcie się kochani...kto jest lepszy? PiS czy PO...? Za czyich rządów było mi lepiej? Proszę mnie uświadomić bo ja nie wiem!
Mam się bać bo za PO było mi taaaaak dobrze a teraz będzie tragedia czy może właśnie się cieszyć bo może za poprzednich rządów PiSu żyło mi się dobrze, przez 8 lat cierpiałam ale teraz już wszystko będzie w porządku bo PO to złodzieje i oszuści ale PiS przecież nie? A może po prostu jak co to niektórzy mam nie pamiętać co było 8 lat temu i udawać że PiS to nowa partia i pogonili "tych łotrów z PO"?
Niech no ja poczytam jaki to ten kraj jest/był/będzie wspaniały i dzięki komu! Niech ja się dowiem jak mi się cudownie żyje za najniższą krajową, jak fantastyczny rozwój gospodarczy tego kraju sprawia że 6-latki błąkają się same po ulicach bo rodzice w pracy od rana do nocy żeby jakoś związać koniec z końcem a w świetlicy szkolnej nie starczyło miejsca! Och...a za czyich rządów była/jest/będzie ta cudowna służba zdrowia w której jak np. nie zapłacisz za prywatne leczenie zęba, to zanim przyjmą cię na NFZ (w trybie pilnym ze względu na silny ból) ząb zdąży ci się zepsuć i wypaść sam! A komu zawdzięczamy cudowną politykę prorodzinną, zasiłki dla pijaków fundowane z podatków samotnych matek, którym nikt nie pomoże bo "to nie komuna, jak ojciec nie ma ochoty legalnie pracować to nikt go nie zmusi, więc proszę dziecku powiedzieć: "w tym miesiącu jemy chlebek, w następnym zapłacimy mieszkanie a za 3 miesiące już niczym nie będziemy się martwić bo umrzemy z głodu".Oświećcie może moich znajomych którzy wyjeżdżają za granicę Niemcom tyłki podcierać, że im się tak dobrze w kraju żyje i tyle pracy jest że to tylko ich wymysł, fanaberia i zboczone upodobanie do zmieniania pampersów - to dzięki PO przecież im tak dobrze jest! A może to PiS zostawił w tak cudownym stanie gospodarkę że opiekunki osób starszych mogą rozwijać swoją pasję za granicą...? No...znam przecież i takich co się po świecie zaczęli tułać za poprzednich rządów PiSu żeby chociaż na chleb dla dziecka było. To ja im muszę powiedzieć komu to zawdzięczają i uświadomić że to dobrobyt w kraju ich stąd wygnał bo im za dobrze było! Niewdzięcznikom!
Jejku...jejku...no aż nie wiem kogo wybrać, kto jest lepszy! Obie partie takie cudowne! A ludzie na przemian wybierają te najcudowniejsze i jedyne partie PiS/PO i jeszcze narzekają!

Fakt, że coś jest normalne nie przesądza jeszcze o tym, że przestało być głupie...
~xl niezalogowany
9 listopada 2015r. o 11:37
Skaut napisał(a): Jutro skład nowego rządu zostanie podany do wiadomości ... Beacie Szydło :D
Bardzo jestem ciekaw jakaż to ekipa i w jakim tempie rozpierniczy naszą gospodarkę.
Jak mówił pewien klasyk "sytuacja jest dobra ale nie beznadziejna".
Ja sądzę że sytuacja jest doskonała. Jeśli nowy rząd spełni wyborcze obiecanki to z powodu katastrofy budżetu Państwa zostanie razem z PiSem wylany na zbity pysk po roku a jeśli tych obiecanek nie spełni to z powodu buntu społecznego zostanie wylany po 12-tu miesiącach. :D

Ale pierdzielisz za przeproszeniem. Przede wszystkim syf i bałagan jaki zostawia PO cały ten burdel nie będzie łatwy do ogarnięcia. Ale weśśśśśś sobie na wstrzymanie bo rzygam już tymi komentarzami , jeszcze się nowy rząd dobrze nie utworzył a frankowicze już rzekomo demonstrują, ja dzień po wyborach pojawiły się nagłówki ze PIS nie wywiązuje się z obietnic wyborczych . No przecież coś takiego mogą napisać tylko ludzie co mają jakąś ciekawa odmianę psychicznej choroby. Dajcie sobie na wstrzymanie pożyjemy zobaczymy, i obserwujcie nie tylko TVN iTVP gdzie nie ma rzetelnej i obiektywnej prawdziwej informacji tylko propaganda jak u Kim Dzong Una
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo