~ napisał(a):PanM napisał(a):
~ napisał(a):~Listy Do M napisał(a): PAN specjalnie prowokuje na forum, aby później go obrazić a ona podaje do sądu, aby wyciągnąć od nas kasę. Nie dajcie sie trolowi, ja już płaciłem odszkodowanie
Tego nie podejrzewałem. Czy to prawda?
~najświętsza napisał(a):~ napisał(a):PanM napisał(a):
~ napisał(a):~Listy Do M napisał(a): PAN specjalnie prowokuje na forum, aby później go obrazić a ona podaje do sądu, aby wyciągnąć od nas kasę. Nie dajcie sie trolowi, ja już płaciłem odszkodowanie
Tego nie podejrzewałem. Czy to prawda?
Oczywiście , wielu się już przekonało na własnej skórze.Możesz spróbować.
PanM napisał(a): Płaca minimalna jak sama nazwa wskazuje powinna być dolną granicą miesięcznego / 160 godzin / wynagrodzenia.:P
Ustawowo powinna być wsparta minimalną stawką godzinową równą 1/160 płacy minimalnej oraz roczną kwotą wolną będącą odpowiednikiem dwunastu pensji minimalnych --
Poza tym zamiast dawać 5 tysięcy na drugie dziecko -- na każde dziecko powinna przypadać 1/3 kwoty wolnej rodzica .
ps -- o podatki dla skarbu państwa nie trzeba się martwić gdyż są one zawarte we wszystkim co dotyczy obrotu towarowego i usługowego oraz w akcyzach.Nigeria kwota wolna od podatku 12 670 średnia pensja/miesiąć 250 zł.
Kwota wolna spełnia pewną bardzo ważną rolę regulującą rynek pracy oraz gospodarkę -- chroni człowieka przed pracą za sumy mniejsze niż minimum potrzebne do przeżycia .[img=1448735512_d8cpdtc.jpg]Dopisane 28.11.2015r. o godz. 19:33:Płaca minimalne nie może też być zbyt wysoka aby zostawić przestrzeń na rozwój i motywację pracownika.
~ napisał(a): Nie bardzo rozumiem... Kto Wam broni zakładać firmy i płacić 8 tys. Pensji?
Gdzie jest napisane że każdy musi pracować?
Pannazdzieckiem napisał(a):fobiak napisał(a): dlaczego nie...
Nie da się ... dlatego Fobiczny
falco napisał(a): jeszcze długo nie zobaczycie kwoty wolnej a kiedy zobaczycie wara wam opadnie.... ;)
tymczasem wdowa sprzedaje browar który nigdy nie powinien powstać marne kilka milionów wyrazów...
wy się pozwalacie dymac przez to państwo na jakies kilka złotych po to by to samo państwo było dymane poprzez łapki urzedasow takich cwaniaczkow jak Kulczyki..