Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dlaczego właśnie "budowlanka"?
~ niezalogowany
3 grudnia 2015r. o 20:58
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a): Wstyd panowie, jak można zamykać szkoły....

A ty t...... skończyłeś podstawówkę ?? ??

Tak, mama ci nie mówiła? To ona najlepiej w klasie dawała :D

Nie wiedziałem że twoja mama to k...a :P :P

Tak to sobie tłumacz, znasz swojego ojca? Tego prawdziwego? :D

Wiem , jesteś synem starego Żyda i biednej praczki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 grudnia 2015r. o 21:01
~ napisał(a): TO PO JAKĄ CHOLERĘ WYREMONTOWALI BOISKA??DLA KOGO UCZNIÓW BUDOWLANKI . WEZMĄJE NA PLECY I ZANIOSĄ POD INNĄ SZKOŁĘ CZY NA WF BEDĄ LATAĆ POD STARY SWÓJ BUDYNEK????????????????

co, dzieci ze szkoły specjalnej gorsze?? boisko im nie potrzebne?? Rusz głową w końcu !!
~pinochet niezalogowany
3 grudnia 2015r. o 21:03
~ napisał(a): Kolego jak mówisz o poziomie budowlanki to zachęcam do statystyk. Przecież maturę zdają z drugim wynikiem w powiecie i to od lat , a matura jest taka sama jak w II LO , elektroniku , handlówce . Są to liczby obiektywne . pozdro
najlepsi przedsiebiorcy w naszym powiecie to ludzie bez matury
~ana niezalogowany
3 grudnia 2015r. o 21:17
Inżynier po budowlane kto ciebie wykształcił i doprowadził do matury żebyś został inżynierem. Ci jak piszesz kiepsko nauczyciele .wstydź się

~ niezalogowany
3 grudnia 2015r. o 21:18
Mam pytanie -Jeżeli będą niechybne zmiany w KGHM,to obejmą również Świeradów Zdrój ...gdzie fajnie się wypoczywa i zarabia. :>
~Uczennica niezalogowany
3 grudnia 2015r. o 21:19
Chcę żeby wszyscy obserwatorzy całej sprawy i władza wiedzieli o jednej rzeczy: my to wszystko rozumiemy. Będziemy przeniesieni do innych szkół profilami, nauczyciele nie stracą pracy, dzieci niepełnosprawne muszą mieć godną placówkę do kształcenia się, jest o wiele mniej uczniów niż parę lat temu, starostwo nie ma pieniędzy na wybudowanie nowego budynku. Widzicie? My to wszystko wiemy. Teraz wy dowiedzcie się czegoś o nas: nie wszystkie klasy w naszej szkole są podzielone profilami. Jest wiele klas "mieszanych" np. architektura krajobrazu i leśnictwo, geodezja i leśnictwo i inni... Jak to Pan Starosta nieładnie według mnie stwierdził kiedy o tym wspomnieliśmy " to wymysł waszego dyrektora " mogłam nie dosłyszeć dokładnych słów ale taki był przekaz. Jak my, Ci którzy są ze sobą w klasie przez parę lat, zżyliśmy się, planowaliśmy już wspólną studniówkę, mamy nagle zostać poprzenoszeni do różnych szkół? II LO było tylko przykładem, bo czujemy się gorsi, że wszyscy mówią o nas, że to właśnie my zostaniemy przeniesieni, kiedy niby " decyzja nie została jeszcze podjęta " Nie chcemy przeniesienia żadnej ze szkół. Chcemy znaleźć rozwiązanie, które będzie odpowiadało wszystkim. Dajcie nam tylko taką możliwość. Jeżeli jednak władze chcą iść "na łatwiznę" proszę bardzo :) ale niech wszyscy bolesławianie wiedzą,. że uczniowie budowlanki się nie poddadzą . Za dużo zawdzięczamy tej szkole a wy nie macie prawa nam jej zabierać.

Z pozdrowieniami od całej społeczności uczniowskiej.
~ niezalogowany
3 grudnia 2015r. o 21:29
A co z Handlówką?
~Karo niezalogowany
3 grudnia 2015r. o 21:32
Jak można likwidować szkoły? Teraz skandują, żeby zamknąć moją szkołę. Błędne koło.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza