Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
1 marca 2017r. o 14:45
~~ napisał(a): hej ty o wysokim ilorazie
pamiętasz jak Antoni mówił o trzech osobach które przeżyły ten cały ''zamach'' ?
gdzie oni są?

Ci też byli na golasa?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~To nie Antoni! niezalogowany
1 marca 2017r. o 14:47
Cała Polska to słyszała (ja też). Na żywo w telewizji, w krótkim czasie po katastrofie!
Gdyby śledztwo było i było rzetelne, poznalibyśmy odpowiedź na to i inne ważne pytania!
~~Anty pisior niezalogowany
1 marca 2017r. o 15:48
gdyby nie pis wszystko było by dobrze
~~Lucjan Złotkowski niezalogowany
1 marca 2017r. o 16:02
~~ napisał(a):
~~Lucjan Złotkowski napisał(a): TK nakazał rządowi PO-PSL podniesienie kwoty wolnej już 2014 r.

Raczej mylisz się niż łżesz!!
TK zrobił to 28 października 2015 r.
------ -- Ten wyrok o którym piszesz dotyczył zamrożenia przez rząd PO-PSL waloryzacji kwoty wolnej na przełomie lat 03- 2008 do 03- 2014 - przepraszam za nie dokładny wpis - powinien on brzmieć : (RZĄD PO-PSL ZOSTAWIŁ NIEZŁY PASZTET ) - termin ustawy minął 03- 2014 r. a waloryzacji w dalszym ciągu nie było , mało tego TK jak napisałeś 28 - 10- 2015 uznał ją za niekonstytucyjną . Ci co znają temat myślę że wiedzieli o czym piszę , mam nadzieję że RACZEJ SIĘ MYLIŁEŚ NIŻ ŁGAŁEŚ odnośnie tego wyroku .

~~ niezalogowany
1 marca 2017r. o 16:09
~~ napisał(a): hej ty o wysokim ilorazie
pamiętasz jak Antoni mówił o trzech osobach które przeżyły ten cały ''zamach'' ?
gdzie oni są?

Nie słyszałeś trzech strzałów z pistoletu w tył głowy. ??
~~ niezalogowany
1 marca 2017r. o 16:12
Wyniki lutowego sondażu wskazują na to, że poparcie dla Prawa i Sprawiedliwości spadło o 3 punkty procentowe, z kolei poparcie dla Platformy obywatelskiej wzrosło o 3 punkty procentowe.
~~Lucjan Złotkowski niezalogowany
1 marca 2017r. o 16:22
~~San Escobar napisał(a): http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=17367

http://www.zinfo.pl/zinformacje/42

ludzie pisowi nie darują tych drzew ! ! !
------------------WYCIELI WSZYSTKO:(

Niedługo już nie będzie czym oddychać, wszystko wytną, tylko smród, smog i inne syfy. A społeczeństwo bedzie żyło w takim świecie:? Kiedyś człowiek był blisko natury, a teraz niszczy wszytsko: To Skopiowałem z www. z info .pl . PiS za tę ustawę nie zasłużył na pochwałę , myślę że powinna być dłużej omawiana i powinni przywidzieć że wielu cwaniaków wykorzysta ją do powiększenia majątków . Tak prawda -" człowiek "niszczy wszystko - człowiek w cudzysłowie .
~~Obalić rząd pis niezalogowany
1 marca 2017r. o 16:28
Czas wystawić czerwoną kartkę pisowi. Jeśli spadnie im poparcie być może zaczną myśleć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu