klucznick napisał(a): nie tak jak myślisz kaczuszko nooooo to jest sex upojny wieczorny z dogłębną penetracją waginy ,muszę kończyć bo przyszła sąsiadka wydepilować mi jaja i tak dalej :P
DP napisał(a):klucznick napisał(a): nie tak jak myślisz kaczuszko nooooo to jest sex upojny wieczorny z dogłębną penetracją waginy ,muszę kończyć bo przyszła sąsiadka wydepilować mi jaja i tak dalej :P
oj klucz....klucz kiedy ty kultury się nauczysz !!
~debel napisał(a):DP napisał(a):klucznick napisał(a): nie tak jak myślisz kaczuszko nooooo to jest sex upojny wieczorny z dogłębną penetracją waginy ,muszę kończyć bo przyszła sąsiadka wydepilować mi jaja i tak dalej :P
Pierdzielicie Hipolicie :D :D
DP napisał(a):~debel napisał(a):DP napisał(a):klucznick napisał(a): nie tak jak myślisz kaczuszko nooooo to jest sex upojny wieczorny z dogłębną penetracją waginy ,muszę kończyć bo przyszła sąsiadka wydepilować mi jaja i tak dalej :P
no pewnie że tak
po dwóch pifkach tooooooooooooooooo.......................
~debel napisał(a):DP napisał(a):~debel napisał(a):DP napisał(a):klucznick napisał(a): nie tak jak myślisz kaczuszko nooooo to jest sex upojny wieczorny z dogłębną penetracją waginy ,muszę kończyć bo przyszła sąsiadka wydepilować mi jaja i tak dalej :P
no pewnie że tak
Szalałaś a teraz pijesz ;/
Tylko naśladować :]
DP napisał(a):~debel napisał(a):DP napisał(a):~debel napisał(a):DP napisał(a):klucznick napisał(a): nie tak jak myślisz kaczuszko nooooo to jest sex upojny wieczorny z dogłębną penetracją waginy ,muszę kończyć bo przyszła sąsiadka wydepilować mi jaja i tak dalej :P
no pewnie że tak
Szalałaś a teraz pijesz ;/
Tylko naśladować :]
no to naśladuj