klucznick napisał(a):DP napisał(a):no było nieżle,teraz mogę iść na piwo, :*klucznick napisał(a): już jestem jaja mam pięknie wydepilowane ,sąsiadka się postarała,ale już poszła bo mąż z delegacji wraca i moja żona ze szkoły ;(
pooooooooooooooszło jak z bicza.......................... :)
DP napisał(a):rosiołowaty''a co to Qrwa znaczy ??klucznick napisał(a):DP napisał(a):no było nieżle,teraz mogę iść na piwo, :*klucznick napisał(a): już jestem jaja mam pięknie wydepilowane ,sąsiadka się postarała,ale już poszła bo mąż z delegacji wraca i moja żona ze szkoły ;(
no to idż nieokrzesańcu ''rosiołowaty''
na ......................zdrówko :)
klucznick napisał(a):DP napisał(a):rosiołowaty''a co to Qrwa znaczy ??klucznick napisał(a):DP napisał(a):no było nieżle,teraz mogę iść na piwo, :*klucznick napisał(a): już jestem jaja mam pięknie wydepilowane ,sąsiadka się postarała,ale już poszła bo mąż z delegacji wraca i moja żona ze szkoły ;(
no to idż nieokrzesańcu ''rosiołowaty''
na ......................zdrówko :)
klucznick napisał(a): kaczuszko,ty nie jesteś w stanie mnie obrażić,wszystkim się wydaje że ze mnie kawał chama i gbura,a przecież mnie do rany przyłóż,prawda kacza mamo?[img=1455993940_5uzwwxv.jpg]
klucznick napisał(a): tj synek przyglądał się kamerze potem poszedł po mame i poszli spać,a ja zamknąłem właz i poszedłem na piwo. :*
DP napisał(a):czekam na starą o osiem lat młodszą ode mnie jak tylko przekroczy próg to ja za próg i w długą :Dklucznick napisał(a): tj synek przyglądał się kamerze potem poszedł po mame i poszli spać,a ja zamknąłem właz i poszedłem na piwo. :*
oj klucz...........pifko...........pifko..........pifko
na zdrófffffffffffffffko :) :) :) :) :) :) Dopisane 20.02.2016r. o godz. 20:07:aleeeeeeeeeeeeeeeee
bywasz ooooooooooooooooooooooooooj :]