DP napisał(a):nie wiem[img=1456051418_kp8sjwf.gif]klucznick napisał(a):DP napisał(a): a kto Tobie takich rzeczy naopowiadał?skoro jesteś taka stara to wpadnij pociućkać :*
jestem stara jak moja matka Ziemia :) Dopisane 21.02.2016r. o godz. 11:12:to tak jak w tym brzydkim kawale
''stoją 'dziewczynki' pod latarnią, podchodzi babcia i pyta- a za czym ta kolejka?- za landrynkami babciu-odpowiadają.
- to ja też postoję- odpowiada babcia- pogryzć nie pogryzę, bo zębów nie mama, ale pociućkam ;)
haha
wiesz co to Przenośnia ;)
DP napisał(a): no to się dowiedzmyślałem że mi to wyłożysz rozłożysz wyciućkasz wyjaśnisz ??
klucznick napisał(a):DP napisał(a): no to się dowiedzmyślałem że mi to wyłożysz rozłożysz wyciućkasz wyjaśnisz ??
DP napisał(a):a to szkoda,myślałem że będzie bliższy kontakt :*klucznick napisał(a):DP napisał(a): no to się dowiedzmyślałem że mi to wyłożysz rozłożysz wyciućkasz wyjaśnisz ??
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :>
klucznick napisał(a):DP napisał(a):a to szkoda,myślałem że będzie bliższy kontakt :*klucznick napisał(a):DP napisał(a): no to się dowiedzmyślałem że mi to wyłożysz rozłożysz wyciućkasz wyjaśnisz ??
DP napisał(a):wylizuj?chętnie :) a co?nawet bardzo !!klucznick napisał(a):DP napisał(a):a to szkoda,myślałem że będzie bliższy kontakt :*klucznick napisał(a):DP napisał(a): no to się dowiedzmyślałem że mi to wyłożysz rozłożysz wyciućkasz wyjaśnisz ??
nie podlizuj się :>
klucznick napisał(a):DP napisał(a):wylizuj?chętnie :) a co?nawet bardzo !!klucznick napisał(a):DP napisał(a):a to szkoda,myślałem że będzie bliższy kontakt :*klucznick napisał(a):DP napisał(a): no to się dowiedzmyślałem że mi to wyłożysz rozłożysz wyciućkasz wyjaśnisz ??
nie podlizuj się :>