Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Miłe rozmowy nocą i nie tylko nocą

14505
DP
21 lutego 2016r. o 16:16
klucznick napisał(a):
DP napisał(a):
klucznick napisał(a): może napisze ktoś coś fajnego lub fotke wrzuci ?? Dopisane 21.02.2016r. o godz. 15:28:poczytaj kaczuszko http://wolna-polska.pl/wiadomosci/zezowate-prawo-dyzurny-psychiatra-kraju-2016-02

jeśli chciałeś mnie dobić to nic z tego :)
jestem z tych co problem przez małe p -mobilizuje do działania, sam się nie rozwiąże, ale prawie każdy przepis można ominąć.
To tak jak z rozmową, odpowiednio dobrane słowa, w moim przypadku taktyka walki, nie emocje tylko przemyślane i przeanalizowane celowe działanie. Nie liczę na szczęście :) bo nigdy go nie poznałam, liczę na wiedzę.
a Ty wrzuć coś do pośmiania :) Dopisane 21.02.2016r. o godz. 16:03:gały bolą mnie już od czytania :>
no właśnie nic nie mam i myślałem że może ty lub ktoś coś wrzuci

akty prawne?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14593
#klucznick nieaktywny
21 lutego 2016r. o 16:20
DP napisał(a):
klucznick napisał(a):
DP napisał(a):
klucznick napisał(a): może napisze ktoś coś fajnego lub fotke wrzuci ?? Dopisane 21.02.2016r. o godz. 15:28:poczytaj kaczuszko http://wolna-polska.pl/wiadomosci/zezowate-prawo-dyzurny-psychiatra-kraju-2016-02

jeśli chciałeś mnie dobić to nic z tego :)
jestem z tych co problem przez małe p -mobilizuje do działania, sam się nie rozwiąże, ale prawie każdy przepis można ominąć.
To tak jak z rozmową, odpowiednio dobrane słowa, w moim przypadku taktyka walki, nie emocje tylko przemyślane i przeanalizowane celowe działanie. Nie liczę na szczęście :) bo nigdy go nie poznałam, liczę na wiedzę.
a Ty wrzuć coś do pośmiania :) Dopisane 21.02.2016r. o godz. 16:03:gały bolą mnie już od czytania :>
no właśnie nic nie mam i myślałem że może ty lub ktoś coś wrzuci

akty prawne?
akty mogą być ale twoje,jak się wstydzisz to na priv mi wrzuć :) [img=1456068006_4szeggl.jpg]
14505
DP
21 lutego 2016r. o 16:25
oooooooooooooooo Ty napaleńcu !!
masz coś na .............

Dopisane 21.02.2016r. o godz. 16:25:

i dla odmiany :) zimny prysznic

&list=PL8MoRdamk_2s4cgQg5TZEwdSLpCDh3s_r :)

albo umów się z kimś na randkę !!
14593
#klucznick nieaktywny
21 lutego 2016r. o 16:28
DP napisał(a): oooooooooooooooo Ty napaleńcu !!
masz coś na .............

Dopisane 21.02.2016r. o godz. 16:25:i dla odmiany :) zimny prysznic

&list=PL8MoRdamk_2s4cgQg5TZEwdSLpCDh3s_r :)

albo umów się z kimś na randkę !!
siebie masz na myśli?może w piątek za tydzień?pasuje ci 20 godz? :*
14505
DP
21 lutego 2016r. o 16:30
jestem zajęta
kiedy to zrozumiesz, poczujesz się lepiej :P
14593
#klucznick nieaktywny
21 lutego 2016r. o 16:33
DP napisał(a): jestem zajęta
kiedy to zrozumiesz, poczujesz się lepiej :P
no ja też ,ale mi to nie przeszkadza :* [img=1456068824_vrcrwul.jpg]
14505
DP
21 lutego 2016r. o 16:34
tracisz swój cenny czas
14593
#klucznick nieaktywny
21 lutego 2016r. o 16:37
DP napisał(a): tracisz swój cenny czas
a dlaczego cenny?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza