klucznick napisał(a):DP napisał(a):no właśnie nic nie mam i myślałem że może ty lub ktoś coś wrzuciklucznick napisał(a): może napisze ktoś coś fajnego lub fotke wrzuci ?? Dopisane 21.02.2016r. o godz. 15:28:poczytaj kaczuszko http://wolna-polska.pl/wiadomosci/zezowate-prawo-dyzurny-psychiatra-kraju-2016-02
jeśli chciałeś mnie dobić to nic z tego :)
jestem z tych co problem przez małe p -mobilizuje do działania, sam się nie rozwiąże, ale prawie każdy przepis można ominąć.
To tak jak z rozmową, odpowiednio dobrane słowa, w moim przypadku taktyka walki, nie emocje tylko przemyślane i przeanalizowane celowe działanie. Nie liczę na szczęście :) bo nigdy go nie poznałam, liczę na wiedzę.
a Ty wrzuć coś do pośmiania :) Dopisane 21.02.2016r. o godz. 16:03:gały bolą mnie już od czytania :>
DP napisał(a):akty mogą być ale twoje,jak się wstydzisz to na priv mi wrzuć :) [img=1456068006_4szeggl.jpg]klucznick napisał(a):DP napisał(a):no właśnie nic nie mam i myślałem że może ty lub ktoś coś wrzuciklucznick napisał(a): może napisze ktoś coś fajnego lub fotke wrzuci ?? Dopisane 21.02.2016r. o godz. 15:28:poczytaj kaczuszko http://wolna-polska.pl/wiadomosci/zezowate-prawo-dyzurny-psychiatra-kraju-2016-02
jeśli chciałeś mnie dobić to nic z tego :)
jestem z tych co problem przez małe p -mobilizuje do działania, sam się nie rozwiąże, ale prawie każdy przepis można ominąć.
To tak jak z rozmową, odpowiednio dobrane słowa, w moim przypadku taktyka walki, nie emocje tylko przemyślane i przeanalizowane celowe działanie. Nie liczę na szczęście :) bo nigdy go nie poznałam, liczę na wiedzę.
a Ty wrzuć coś do pośmiania :) Dopisane 21.02.2016r. o godz. 16:03:gały bolą mnie już od czytania :>
akty prawne?
DP napisał(a): oooooooooooooooo Ty napaleńcu !!siebie masz na myśli?może w piątek za tydzień?pasuje ci 20 godz? :*
masz coś na .............
Dopisane 21.02.2016r. o godz. 16:25:i dla odmiany :) zimny prysznic
&list=PL8MoRdamk_2s4cgQg5TZEwdSLpCDh3s_r :)
albo umów się z kimś na randkę !!
DP napisał(a): jestem zajętano ja też ,ale mi to nie przeszkadza :* [img=1456068824_vrcrwul.jpg]
kiedy to zrozumiesz, poczujesz się lepiej :P
DP napisał(a): tracisz swój cenny czasa dlaczego cenny?