Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Miłe rozmowy nocą i nie tylko nocą

~za,,,,,na[liebe] niezalogowany
21 lutego 2016r. o 18:30
Dzięki,?kiedyś sama ten utwór lubiłam grać ,dopóki nie zaczęto grywać go zmarłym na pogrzebach,teraz źle mnie nastraja i chyba nie słucham go z takim nastrojem jak niegdyś tym bardziej ,że moje życie ,,,.................??? Ale jeszcze żyję,a póki żyję ,kocham wszystkich i wszystko ,co kocham :* ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14505
DP
21 lutego 2016r. o 18:50
~za,,,,,na[liebe napisał(a): ]Dzięki,?kiedyś sama ten utwór lubiłam grać ,dopóki nie zaczęto grywać go zmarłym na pogrzebach,teraz źle mnie nastraja i chyba nie słucham go z takim nastrojem jak niegdyś tym bardziej ,że moje życie ,,,.................??? Ale jeszcze żyję,a póki żyję ,kocham wszystkich i wszystko ,co kocham :* ;(

Za...na pamiętaj, że to co jest piękne, nigdy pięknym być nie przestanie :*
~za,,,na niezalogowany
21 lutego 2016r. o 19:19
Owszem ale zbyt smutne,lepiej wolę "rot sind die rosen",Andre stworzył z tej wydawać by się mogło dość pospolitej niemieckiej piosenki,klasyczne dzieło sztuki,dzięki swej mistrzowskiej aranżacji i równie mistrzowskiej grze na swych Stradiwariusach ,ach sam Andre jest majstersztykiem.
~za,,,na niezalogowany
21 lutego 2016r. o 19:24
Entschuldigung,przez V Stradivarius.
14505
DP
21 lutego 2016r. o 20:57
~za,,,na napisał(a): Entschuldigung,przez V Stradivarius.

wybacz Za....na, ale musiałam komuś uświadomić Coś
liczę że coś osiągną jeśli nie trudno ale nie mogę nie robić Nic !!

Dopisane 21.02.2016r. o godz. 20:18:

Bo jeśli Dobry Bóg podarował nam tak cudowny dom, jakim jest Ziemia, to dlaczego jesteśmy Jej największymi agresorami !!

Dopisane 21.02.2016r. o godz. 20:57:

Może nie jest to dobra lektura na niedzielny wieczór, ale brak świadomości mnie poraża.
Dobranoc
~klucznik niezalogowany
22 lutego 2016r. o 12:36
~za,,,na [liebe napisał(a): ]
klucznick napisał(a): kacza mama mnie też gryzła po nogawkach ale nie bolało,za(palo)na też próbowała z miernym skutkiem :P
Nie pochlebiaj sobie ,tak się nie poniżam,która by tam chciała cokolwiek z takim jak ty próbować??? :D :D :D :D śmiech na sali po prostu.Mam swoje bóstwo i tylko z Nim i wyłącznie z NIM mogę i chcę "próbować" wszystkiego,i ty nie zaczepiaj mnie lepiej.
a kto cie bidulko zacepia,nie pochlebiaj sobie :P
14505
DP
22 lutego 2016r. o 19:14
Za...na :) :) :) :) :)

Dopisane 22.02.2016r. o godz. 19:14:

Za...na przypomniało mi się
próbowałaś kiedyś nasion Chia, jeśli nie to poczytaj o nich i smacznego na zdrowie :)
~ niezalogowany
22 lutego 2016r. o 19:55
DP napisał(a): Za...na :) :) :) :) :)

Dopisane 22.02.2016r. o godz. 19:14:Za...na przypomniało mi się
próbowałaś kiedyś nasion Chia, jeśli nie to poczytaj o nich i smacznego na zdrowie :)
Dzięki, nasionka nic mi już nie pomogą w niczym,na takiego demona i taką zagładę nie wiem co może pomóc,jak pożyję to zobaczę mam być inaczej leczona,to zbyt wielka krzywda ,brak słów,lepiej przemilczeć,życzę dobrej nocki i miłych słów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza