~za,,,,,na[liebe napisał(a): ]Dzięki,?kiedyś sama ten utwór lubiłam grać ,dopóki nie zaczęto grywać go zmarłym na pogrzebach,teraz źle mnie nastraja i chyba nie słucham go z takim nastrojem jak niegdyś tym bardziej ,że moje życie ,,,.................??? Ale jeszcze żyję,a póki żyję ,kocham wszystkich i wszystko ,co kocham :* ;(
~za,,,na napisał(a): Entschuldigung,przez V Stradivarius.
~za,,,na [liebe napisał(a): ]a kto cie bidulko zacepia,nie pochlebiaj sobie :Pklucznick napisał(a): kacza mama mnie też gryzła po nogawkach ale nie bolało,za(palo)na też próbowała z miernym skutkiem :PNie pochlebiaj sobie ,tak się nie poniżam,która by tam chciała cokolwiek z takim jak ty próbować??? :D :D :D :D śmiech na sali po prostu.Mam swoje bóstwo i tylko z Nim i wyłącznie z NIM mogę i chcę "próbować" wszystkiego,i ty nie zaczepiaj mnie lepiej.
DP napisał(a): Za...na :) :) :) :) :)Dzięki, nasionka nic mi już nie pomogą w niczym,na takiego demona i taką zagładę nie wiem co może pomóc,jak pożyję to zobaczę mam być inaczej leczona,to zbyt wielka krzywda ,brak słów,lepiej przemilczeć,życzę dobrej nocki i miłych słów.
Dopisane 22.02.2016r. o godz. 19:14:Za...na przypomniało mi się
próbowałaś kiedyś nasion Chia, jeśli nie to poczytaj o nich i smacznego na zdrowie :)