klucznick napisał(a):DP napisał(a): tracisz swój cenny czasa dlaczego cenny?
DP napisał(a):a tracisz?klucznick napisał(a):DP napisał(a): tracisz swój cenny czasa dlaczego cenny?
a co jest bez wartości?
to ja tracę czas?
klucznick napisał(a):DP napisał(a):a tracisz?klucznick napisał(a):DP napisał(a): tracisz swój cenny czasa dlaczego cenny?
a co jest bez wartości?
to ja tracę czas?
DP napisał(a):to trzeba zbić mi dupkę,a tak poważ nie kacza mamo to górna granica to u mnie 35 l kochanki, :>klucznick napisał(a):DP napisał(a):a tracisz?klucznick napisał(a):DP napisał(a): tracisz swój cenny czasa dlaczego cenny?
a co jest bez wartości?
to ja tracę czas?
nie grzecznie jest odpowiadać pytaniem na pytanie :>
klucznick napisał(a):DP napisał(a):to trzeba zbić mi dupkę,a tak poważ nie kacza mamo to górna granica to u mnie 35 l kochanki, :>klucznick napisał(a):DP napisał(a):a tracisz?klucznick napisał(a):DP napisał(a): tracisz swój cenny czasa dlaczego cenny?
a co jest bez wartości?
to ja tracę czas?
nie grzecznie jest odpowiadać pytaniem na pytanie :>
klucznick napisał(a): kacza mama mnie też gryzła po nogawkach ale nie bolało,za(palo)na też próbowała z miernym skutkiem :PNie pochlebiaj sobie ,tak się nie poniżam,która by tam chciała cokolwiek z takim jak ty próbować??? :D :D :D :D śmiech na sali po prostu.Mam swoje bóstwo i tylko z Nim i wyłącznie z NIM mogę i chcę "próbować" wszystkiego,i ty nie zaczepiaj mnie lepiej.
~za,,,na [liebe napisał(a): ]DP,za Andre Rieu masz u mnie największy plus Świata,On jest drugi po Moim Bóstwie,nie wiesz ile sympatii mojej zyskałaś :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*