Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Program "Rodzina 500 plus" w Bolesławcu
~majka niezalogowany
19 lutego 2016r. o 21:10
No fajnie mam 2 dzieci z trzecim 2 miesiąc ciąży.Całe lata słyszałam że człowiekiem sie jest od poczęcia ,czyli na dziecko w brzuchu też 500 się należy Jakoś nikt o tym nie mówi a w ustawie nic nie pisze więc co jest grane?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Wszystkie dzieci są równe niezalogowany
19 lutego 2016r. o 21:13
Gdyby ustawa obejmowała wszystkie dzieci nie trzeba by było pośrednictwa urzędów.
Każdy by dostał bez pisania wniosków.Urzędnicy pochłoną sporo z tej kasy na dzieci.Następna komunistyczna lipa.
~ktoś niezalogowany
19 lutego 2016r. o 21:14
Ja mam piwny brzuch od 20 lat.
~ niezalogowany
19 lutego 2016r. o 21:27
za brzuchy tyż płaco ?? :D
10630
#CNC nieaktywny
19 lutego 2016r. o 21:48
tylko czekać na złośliwości ludzi :D a bo ona ma 2-3 dzieci i dostaje pieniądze a ja nie :D ja pracuje a oni nie i im płacą :D na pewno sie zacznie :D
~NN niezalogowany
19 lutego 2016r. o 22:01
Bo taka jest prawda!
2820
#k1p nieaktywny
19 lutego 2016r. o 22:16
CNC napisał(a): tylko czekać na złośliwości ludzi :D a bo ona ma 2-3 dzieci i dostaje pieniądze a ja nie :D ja pracuje a oni nie i im płacą :D na pewno sie zacznie :D

Ale świadczenie jest skierowane do wszystkich. Niezależnie, czy pracują, czy nie. Więc, o co chodzi?
10630
#CNC nieaktywny
19 lutego 2016r. o 22:21
k1p napisał(a):
CNC napisał(a): tylko czekać na złośliwości ludzi :D a bo ona ma 2-3 dzieci i dostaje pieniądze a ja nie :D ja pracuje a oni nie i im płacą :D na pewno sie zacznie :D

Ale świadczenie jest skierowane do wszystkich. Niezależnie, czy pracują, czy nie. Więc, o co chodzi?

"pierwsze dziecko, jeżeli dochód rodziny w przeliczeniu na osobę nie przekracza kwoty 800,00 zł" :) to chyba wyjaśnia sprawę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!